Pulzar

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Future Music Opening @ Mono, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Csodafarkas
Dátum 2010. április 23.
Helyszín Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.
Stílus Dubstep, House, Minimal
Future Music OpeningA Jövőzene több mint 10 éves múltjával a Tilos Rádió egyik legrégebb óta futó műsora, melynek célja az új, jövőbe mutató zenék megalkuvás nélküli, az aktuális trendek és divatok előtt mindig egy lépéssel való prezentálása.Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.

Future Music Opening @ Mono, Budapest

A Jövőzene több mint 10 éves múltjával a Tilos Rádió egyik legrégebb óta futó műsora, melynek célja az új, jövőbe mutató zenék megalkuvás nélküli, az aktuális trendek és divatok előtt mindig egy lépéssel való prezentálása.

Dj Palotai húsz éves tapasztalatával, a leginkább tisztelt 'underground' DJ-k egyike, mind a hazai, mind a nemzetközi zenei élet egyik irányadó figurája.

Csodafarkas stílusbeli korlátokat nem ismerő, sokszínű, innovatív, kreatív DJ és zeneszerző. 2007 óta Palotai mellett a Jövőzene műsorkészítője.

A Future Music sorozat a rádióműsor zenei világát egy havonta jelentkező klubest keretei között kívánja összefoglalni.

A műsor készítői szükségesnek érzik a lendületét elveszett hazai klubbélet felfrissítését, egy, a minőségi és jövőbe mutató tánczenék otthonául szolgáló klubest létrehozását. Alternatívát kínálnak a már ismert és biztonságot nyújtó, de unalmassá vált elektronikus zenei klubéletnek.


www.myspace.com/djpalotai
www.myspace.com/djcsodafarkas
www.monoklub.hu

Line-up

  • Csodafarkas
  • Palotai

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó