Pulzar

Ears Events: Propaganda flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig800 Ft
Mindenkinek éjfél után1 000 Ft

Partyajánló

Ears Events: Propaganda @ Mono, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. november 13.
Helyszín Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.
Stílus Electro, Techno, Progressive
Ears Events: Propaganda2010. november 13.-ától új klubsorozat veszi kezdetét a Monoban az elektronikus zene megszállottjainak legnagyobb örömére.Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.

Ears Events: Propaganda @ Mono, Budapest

2010. november 13.-ától új klubsorozat veszi kezdetét a Monoban az elektronikus zene megszállottjainak legnagyobb örömére.

A havonta megrendezendő Propaganda party-kon a hazai és a külföldi tech-, electro- és progressive house szcéna legelőremutatóbb szereplői által képbe kerülhetsz a legfrissebb zenéket illetően. A sorozatot megnyitó, november második szombatjára eső Propaganda warm-upja a Sunset Groove, a vendége pedig a klasszikus zongoristaként induló Dj Mira, kinek neve sokaknak lehet ismerős a magyar és az európai klubéletből, hiszen immár nyolc éve táncoltatja a partizókat nemcsak hazánk és az öreg kontinens legkülönbözőbb pontjain, de például Braziliában is. Utána a Propaganda party-k két házigazdája, Evenwave - akit egyre többen ismernek el külföldön - és Filtide szolgáltatja a legfrissebb és legőrültebb tech-, progressive és electro-zenéket, ami garantáltan kielégíti az elektronikus zene szeretete miatt a Monoba látogató vendégeket.


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó