Pulzar

Partyajánló

Megmozdulás? Beindulás! – Move a Monoban @ Mono, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. május 7.
Helyszín Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.
Stílus Tech-house, Minimal
Megmozdulás? Beindulás! – Move a MonobanVége a téblábolásnak, eljött az ideje, hogy megmozduljunk! Naughty Nora és Polarize is így gondolta, ezért ők már be is indultak.Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.

Megmozdulás? Beindulás! – Move a Monoban @ Mono, Budapest

Vége a téblábolásnak, eljött az ideje, hogy megmozduljunk! Naughty Nora és Polarize is így gondolta, ezért ők már be is indultak.

Hogy minket is lendületbe hozzanak, egy új tréninget indítanak a főváros egyik legkedveltebb zenei kondíciónáló kuckójában, a Monoban.
A Move bulik azonban nem a tömegsportok kedvelőinek szólnak, hiszen itt az edzésterv szinte személyre szabott: ínyencek, vájtfülű updatéterek viszont kimondottan imádni fogják ezeket a foglalkozásokat.
 
Első nekifutásra egy olyan kellemes jelenséggel találjuk majd magunkat szemben a DJ-pultnál, mint az olaszok legújabb üdvöskéje, az angyalian bájos és boszorkányosan ügyes Silvie Loto. A hölgy 17 éves kora óta DJ-zik, s bár még most sem tartozik az idősebb korosztályhoz, mégis az Itália legjobb klubjának kikiáltott Tanex rezidense, bejárta már többször Európa legfontosabb kreatív zenei fellegvárait Londontól Berlinig, DJ-szettjeit olyanok értékelik nagyra, mint Paul Ritch vagy Loco Dice. És ez csupán az a pár momentum, amit első szuszra fel lehetett sorolni róla. Egy a lényeg: Silvie érkezése a Move nyitányára a lehető legjobban fémjelzi a két alapító szándékát és hitvallását az esttel kapcsolatban. Egy igazi kis földalatti mozgalmat indítanak, ahol a minőség, az egyéniség, s nem a hírnév vagy az üzleti érdek vezérli a program összeállítását. A kis csapatot a hasonszőrű elveket valló ifjú titán, Daviss erősíti, így téve teljessé a nemek egyensúlyát és az est zenei különlegesnek ígérkező zenei kínálatát…
 
Ha elcsigázott tagjaid felcsigáztuk, akkor e légyottra téged is meginvitálunk ezennel, s ezen túl minden hónapban majd egyszer!
 
www.myspace.com/​silvielotodj
www.myspace.com/​naughtysounds
www.myspace.com/​davepolarize
www.myspace.com/​madeinndaviss
 
 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • TechnoBase.FM

    24h Techno, Dance, Trance, House and More
  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
  • E L E C T R I Q U E

    Wicked Beats from NETMUSIQUE.com
  • TRAFFIC RADIO STATION

    Bolgár elektronikus rádióadó

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó