Pulzar

Bladerunnaz Night flyer

Belépő
Éjfélig800 Ft
Utána1 000 Ft

Partyajánló

Bladerunnaz Night @ Mono, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Falkon, Wick
Dátum 2010. november 20.
Helyszín Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.
Stílus Drum and Bass
Bladerunnaz NightA budapesti drum and bass életből hiányoznak a színvonalas, családias méretű klubbulik. Ezt az űrt kívánja betölteni a Bladerunnaz a főváros egyik leghangulatosabb és legjobb hangrendszerével felszerelt belvárosi butikklubjában.Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.

Bladerunnaz Night @ Mono, Budapest

A budapesti drum and bass életből hiányoznak a színvonalas, családias méretű klubbulik. Ezt az űrt kívánja betölteni a Bladerunnaz a főváros egyik leghangulatosabb és legjobb hangrendszerével felszerelt belvárosi butikklubjában.

  A megújult Mono a belváros közepén fekszik, könnyen megközelíthető és a kiváló hang mellett, barátságos ital- és jegyárakkal várja a szórakozni vágyókat.
A Bladerunnaz klubesteken a fellépők elsősorban a magyar élvonalból kerülnek ki, de mellettük helyet kapnak a tehetséges fiatalok is. Esetenként külföldi vendégre is lehet számítani.


Igyekszünk kihasználni a családias Mono nyújtotta zenei előnyöket is, egy ekkora méretű helyen sokkal közvetlenebb a DJ és a közönség közötti viszony, sok olyan érdekesebb zene kerülhet elő, amely a stadionbulikon nem érvényesülhet kellőképp. Így a Bladerunnaz és a Mono párosítás izgalmas színfoltja a budapesti törtütem életnek.

Bladerunnaz Night 

2010. november 20., szombat 

Mono Klub (VI. ker., Ó utca 51.)

Belépő: 800 HUF / éjfél után 1000 HUF 

www.monoklub.hu

www.bladerunnaz.hu 

Line up

SKC (Commercial Suicide)

Mentalien (Impulsecreator)

Falkon (Nemcron)

Wick 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó