Pulzar

Cikk

Justclusive - újratöltve

Létrehozva 2008-06-18
Stílus House
    0,00

Justclusive - újratöltve

A Justmusic.fm-en dübörgő Bodytalk- Randall vezényletével, új ötlettel rukkolt elő a hazai elektronikus zenei hívők számára. Hazai producerek munkái kerülnek bemutatásra a Bodytalk keretein belül minden hónap utolsó keddjén.

Hosszas előkészület, és a jó ötlet meghozta a sikert már az első adással. Megannyi hazai ifjú tehetség hallatott magáról a Justclusive keretein belül, akik munkáiból Randall szelektált. A készítők is meglepődtek a műsor sikerén, amely a várakozáson felül debütált mind a hallgatók visszajelzése mind a producerek megmozdulása alapján. A művek széles skálán mozogtak és több tucat olyan zene is napvilágra került, amelyek többre hivatottak mint, hogy a merevlemezen porosodjanak.
Máris érkezett megkeresés több track iránt is kiadók oldaláról, amely nagy kiugrási lehetőség a fiatal producerek előtt. De, hogy a következő adásba is új trackek kerüljenek bemutatásra, már most lehet küldeni Randall-nak a szerzeményeket a bodytalk@justmusic.fm címre. A következő Justclusive különkiadás a Bodytalkban a Justmusic.fm-en Június 24-én lesz.
Addig is jó hallgatást&

www.justmusic.fm

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó