Pulzar

Milton Jackson

Milton Jackson napjaink egyik legkomolyabb producere, folyamatosan ontja magából a zenéket és ezáltal formálja ízlésünket. Szinte nem múlik el hónap, hogy ne jönne ki új zenéje az Urbantourqe v freerange recordnál.

A house zene azóta fontos Milton Jacksonnak, amióta megkapta a régóta áhított MPC2000-esét a 18. születésnapjára!
Egy évvel később Edinburgh-ból Glasgow-ba költözött, és megjelentette élete első EP-jét a Tronicsole kiadónál, ami egy Mixmag válogatás volt Roger Sanchezzel!Még 3 további EP is megjelent ennél a kiadónál, majd következett a 'The Bionic Boy' 2001-es sikere, amire a közönség elismerésén túl a szakma is felfigyelt!A Bionic Boy tartalmaz néhány igazán emlékezetes single-t is, és a lemez sikerét Milton egy turnéval koronázta meg! Milton akkoriban még a fiatal titánnal, Myloval is dolgozott !2006 a producerelés és rengeteg élő fellépés között találta a tehetséges fiatalt, ezáltal bejárta Európát,az USA-t és Japánt is, arról nem is beszélve, hogy ezzel egy időben 3 EP-t is megjelentetett, a híres és John Digweed által is promótált Urbantorque kiadónál!2007-es kiadványa a Cycles a Buzzyn Fly rádió hallgatói szavazásán bekerült a 10 legkedveltebb szám közé.Ezzel a teljesítménnyel Milton Jackson megszilárdította helyzetét a mindíg érdekes, dallamos house-tech előadók között! A siker olan helyekre juttatta el, mint a Womb Club Tokyoban, Fabrik Goa Madridban,  Rex Club Paris, Budapest, Club Maria Berlin, Bataclan Paris, Katowice Lengyelország, Norvégia, Irország, Sonar  Barcelonában, Tallinn Észtországban, Portugália, Kobe Japánban, és természetesen az egész Egyesült Királyságba.Milton egy új EP-n dolgozik napjainkban, ami a Winding Road kiadónál fog megjelenni, és amit Shur-i-kan-nal készítenek közösen!

Ajánlott lemezek

 • MiltonJackson kitör!

  Milton Jackson nagyon sikeres 2008-as esztendőt tudhat maga mögött. A glasgow-i származású producer 'ghost in my machine' trackje 2008 egyik legnépszerűbb szerzeményévé vált.
 • Faith - House Ain't Dead!

  A londoni house szubkultúra igazi legendái egyesült erővel jelentkeznek a House Ain't Dead!-en, ami az underground körökben tizedik éve nagy népszerűségnek örvendő Faith-rendezvénysorozatnak állít emléket.
 • Terry Lee Brown Jr.- Terrys Cafe 10

  A német deep house fenegyereke elérkezett legendás sorozatnának 10. darabjához. A kiadvány rendhagyó módon két korongot tartalmaz. Az első korong a megszokott terrys cafe hangulatában telik olyan előadók műveivel mint: Milton Jackson, The Timewriter, Phonique és természetesen a mestertől is találhatunk egy művet a lemezen.

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Tech-house

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó