Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
ILD VIP CARD1 500 Ft
e-flyer (kinyomtatott hirdetés)2 000 Ft

Partyajánló

I Love Deep utószilveszteri morzsa party DPU ChaChaCha @ Cha-Cha-Cha DPU

Fellépők
Dátum 2010. január 23.
Helyszín Cha-Cha-Cha DPU
Stílus Deep House, House
I Love Deep utószilveszteri morzsa party DPU ChaChaChaForradalmak, sötét erők, mélységek, de nem Mátrix és nem is Luke Skywalker hanem Milton Jackson az évtized első, utószilveszteri I Love Deep műsorán!Cha-Cha-Cha DPU

I Love Deep utószilveszteri morzsa party DPU ChaChaCha @ Cha-Cha-Cha DPU

Forradalmak, sötét erők, mélységek, de nem Mátrix és nem is Luke Skywalker hanem Milton Jackson az évtized első, utószilveszteri I Love Deep műsorán!

Milton Jackson I Love Deep-es fellépésével zárja az utóbbi hónapok Freeranges időszakát hazánkban. Shur-I-Kan és Jimpster szettjeit követően a skót gentleman is bebizonyítja, hogy miért is a Freerange vált a legismertebb deep house kiadóvá az utóbbi években.

Az első, 19 évesen kiadott track sikerét követően Carl Cox, Tom Midleton és Jimpster is rendszerint válogat egy-egy Underground Ibiza vagy Renaissance 3D kiadványra. A piacvezető Betaport mp3 online áruház 2009 legjobb deep house kiadványának választotta a Ghosts in my machine trackjét, de a közönség is díjazta Miltont, azzal, hogy szerzeményét beszavazta a 10 legjobb közé, Ben Watt Buzzin Fly rádióműsorában. Aktuális trackje a Revolutions máris szárnyal, a szokásos pozitív kritikákkal illetik.

2010-ben is Nigel Snorter , Madox, erre az estére Lankal kiegészülve és Budai & Vic azok akik mélyebbre visznek minden I Love Deepre látogatót! Tarts velünk Te is az évtized első I Love Deepjén, az utószilveszteri morzsa patyn!

 

2010. január 23. szombat

I Love Deep utószilveszteri morzsa party

DPU ChaChaCha

 

Milton Jackson (Dark Energy, Freerange Records) UK

Budai & Vic

Madox b2b Lank

Nigel Snorter

 

DPU ChaChaCha

Budapest, Déli Pályaudvar, Krisztina krt. 37/a

 

Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (70) 2608006, e-mail: ilovedeep.info@gmail.com

 

Belépő (csak a helyszínen): 1500 Ft (ILD VIP CARD) / 2000 Ft (e-flyer, kinyomtatott hirdetés) / 2500 Ft (kedvezmények nélkül) e-flyer letölhető: www.ilovedeep.hu, vagy bármelyik, az I Love Deep-ről beszámoló weboldalról.

 

Légy tagja Te is a közösségnek: I Love Deep a Facebookon: http:/​/​www.facebook.com/​ilovedeep

 

www.ilovedeep.hu

www.djbudai.com

www.dpu.hu

 

http:/​/​www.myspace.com/​ilovedeeprecords

http://ilike.com/artist/I+Love+Deep+Records/

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó