Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 700 Ft
23.30-ig2 000 Ft

Partyajánló

ProgreCinema Album Launch with Anthony Pappa @ Cha-Cha-Cha DPU

Fellépők
Dátum 2010. április 4.
Helyszín Cha-Cha-Cha DPU
Stílus Deep House, House, Progressive House, Tech-house
ProgreCinema Album Launch with Anthony PappaKühl és Jankec két olyan művész, akik a hazai Dj generáció régi magjába tartoznak és zeneileg a mai napig utat mutatnak a zenekedvelőknek és partyarcoknak az új hangzások és irányzatok felé.Cha-Cha-Cha DPU
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: EmersoN PEZ
összes résztvevő megtekintése

ProgreCinema Album Launch with Anthony Pappa @ Cha-Cha-Cha DPU

Kühl és Jankec két olyan művész, akik a hazai Dj generáció régi magjába tartoznak és zeneileg a mai napig utat mutatnak a zenekedvelőknek és partyarcoknak az új hangzások és irányzatok felé.

Töretlen zenei munkájuk számos fontos állomásból áll, ide sorolhatjuk a korábbi produceri munkákat, sikeres rendezvényeket, fontos és egyben presztízsértékű fellépéseket és természetesen a mix albumokat.
Az elmúlt évek során a páros között nemcsak kiváló emberi és szakmai barátság, hanem egymást teljesen kiegészítő zenei összhang is kialakult melynek gyümölcse a klubest amely ProgreCinema néven épült be a köztudatba. A 3 éve futó program sikere időszerűvé tette, hogy a ProgreCinema érzés egy kézzel fogható lemez segítségével is elérhetővé váljon a rajongók számára!
A lemezbemutató turné exkluzív budapesti éjszakáján több illusztris vendég is hozzájárul a hangulat fokozásához: a multikulti-megatehetség SFbeat/Profile25 aka a mi Egerünk, a JellyRoom rezidens Stamp és a ProgreCinema házigazda Köry mellett az ango-olasz-ausztrál utazónagykövet Anthony Pappa is feltűnik a dj pultban.
Mindezek tetejében ajándék mix-cd (a teljes áru belépőjeggyel) és PSY Drink italpromóció várja az érdeklődőket.

Kedvezményes belépő 23:30-ig 2000Ft, utána 2700Ft (ajándék ProgreCinema mix CD!)

Ajánlott lemezek

  • Martyn – Fabric 50

    Kilenc év hosszú idő: ennyi ideje, pontosabban 2001. november 5-e óta jelennek meg minden hónapban töretlenül a londoni székhelyű Fabric szuperklub Fabric és Fabriclive mixei, amik idővel az évtized legfontosabb sorozataivá váltak.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó