Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
23.30-ig2 500 Ft

Partyajánló

This Is... @ Cha-Cha-Cha DPU

Fellépők
Dátum 2009. december 4.
Helyszín Cha-Cha-Cha DPU, Budapest
Stílus House, Tech-house
This Is...This is… James Lavelle most pénteken! Pár nap és kiderül milyen is James L avelle, Palotai, Budai és Sikztah a This is… partyn. Olyanok mint máskor? Vagy ezúttal többet is megmutatnak magukból? Break? Techno? House? Ezt senki nem tudja előre, gyere el TE is, és tud meg!Cha-Cha-Cha DPU
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: adelajda
összes résztvevő megtekintése

This Is... @ Cha-Cha-Cha DPU

This is… James Lavelle most pénteken! Pár nap és kiderül milyen is James L avelle, Palotai, Budai és Sikztah a This is… partyn. Olyanok mint máskor? Vagy ezúttal többet is megmutatnak magukból? Break? Techno? House? Ezt senki nem tudja előre, gyere el TE is, és tud meg!

2009. december 04. péntek 

This is…

DPU ChaChaCha

 

James Lavelle - UK

Palotai

Budai

Skiztah

Hip hopp, break dance és graffiti. Leginkább ezek foglalkoztatták az ifjú James Lavelle-t. A tánchoz nem igazán volt tehetsége, a zenéhez annál inkább.

Azt talán ő sem sejtette hogy pár év elteltével gyerekkori világát egy Global Undreground lemezen teremtheti újjá. Pedig pontosan ezt történt a 2002-es, Barcelonában rögzített GU lemezen. A kiadvány alaposan felkavarta a Global Underground állóvizét, hiszen merőben eltérő szettett hallhatott a trance-, és progi zenéhez szokott GU rajongó tábor.

Közben szerző társával Richard File-lal összehozták a második Unkle albumot, ami aztán több tracken keresztül köszön vissza a soron következő, Románia GU kiadványon. Bár sokan kétkedve fogadták már az első GU lemezét is, bebizonyosodott, hogy helye van egy harmadiknak is a sorozatban, így az idén megjelent Bangkok egy újabb gyöngyszeme a gyűjteménynek. Rock, minimal, techno pár friss Unkle kiadvánnyal és remixszel. Ezzel és ennél többel érkezik a  brit elektronikus-szcéna fenegyereke hazánkba, hogy arcul csapjon bennünket is eklektikus szettjével és személyiségével.

A This is… partyn fellép még, lágyan tört ritmusaival Sikztah, a DJ legenda Palotai, a végső csavar az éjszakában pedig Budai lesz!

És hogy milyen is James Lavelle? Gyere el, és tud meg Te is!

 

2009. december 04. péntek

This is…

DPU ChaChaCha

 

James Lavelle - UK

Palotai

Budai

Skiztah

 

DPU ChaChaCha

Budapest, Déli Pályaudvar, Krisztina krt. 37/a

 

Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (70) 2608006, e-mail: ilovedeep.info@gmail.com

 

Belépő (csak a helyszínen): 23:30 -ig 2500 Ft, utána 3000 Ft

 

www.ilovedeep.hu

www.unkle.com

www.djbudai.com

www.dpu.hu

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó