Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 300 Ft
Mindenkinek éjfél után2 900 Ft

Partyajánló

NIC FANCIULLI (UK) @ Club Korona, Kecel

Fellépők
NIC FANCIULLI (UK)Ha valaki az elmúlt években megkérdezte egy klubbertől szerte a világon melyik a leghíresebb dj páros - Sasha és Digweed nevét említette mindenki. És 2008-ban? Nic Fanciulli és James Zabiela nevét fogják kiáltani! Igen kiáltani, mert a szaksajtó is a legendás kettős utódjaként emlegeti a két fiatal sztárt, akik one+one névre keresztelt duó projectjükkel taroltak az egész világon! Az ezen a néven kijött közös szerzemények, majd a Ministry Of Sound gondozásában megjelent mix cd és annak világ körüli turnéja az év legnagyobb durranásaként robbant világszerte! A páros robotfüggő tagját a mi Zabiélánkat nem kell bemutatni Magyarországon, a Kecelen debütáló kissrácból megasztár lett… Társára eddig kisebb reflektorfény vetült idehaza, holott Nic Fanciulli legalább akkora ismertségnek és elismertségnek örvend szerte a Glóbuszon, mint a cimbi!Club Korona, Kecel,
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: adam miller
összes résztvevő megtekintése

NIC FANCIULLI (UK) @ Club Korona, Kecel

Ha valaki az elmúlt években megkérdezte egy klubbertől szerte a világon melyik a leghíresebb dj páros - Sasha és Digweed nevét említette mindenki. És 2008-ban? Nic Fanciulli és James Zabiela nevét fogják kiáltani! Igen kiáltani, mert a szaksajtó is a legendás kettős utódjaként emlegeti a két fiatal sztárt, akik one+one névre keresztelt duó projectjükkel taroltak az egész világon! Az ezen a néven kijött közös szerzemények, majd a Ministry Of Sound gondozásában megjelent mix cd és annak világ körüli turnéja az év legnagyobb durranásaként robbant világszerte! A páros robotfüggő tagját a mi Zabiélánkat nem kell bemutatni Magyarországon, a Kecelen debütáló kissrácból megasztár lett… Társára eddig kisebb reflektorfény vetült idehaza, holott Nic Fanciulli legalább akkora ismertségnek és elismertségnek örvend szerte a Glóbuszon, mint a cimbi!

NIC FANCIULLI (UK)
Ki is ez a fiatal csillag, aki Zabielával együtt a „dj-trónszék” jövőbeli várományosa? A fiatal DJ, producer és remixer jelen pillanatban a legfigyelemreméltóbb tehetsége az Egyesült Királyságnak. Olyan clubhimnuszok kerültek ki a keze alól, mint pl. a ’Chiapet’, ’Westworld’, ’Praise Cuts’, ’Shined on me’, továbbá az ’A-Studio’ vagy az ’S.O.S.’. Jónéhány saját szerzeményt is kiadott a Skylark és a Buick Project nevek alatt. Már 16 évesen a dj pult mögött állt, 19 évesen pedig már első kiadóit is megalakította Portent Records és a Portent Plus néven. Rezidenciája révén a szakma is egyre jobban felfigyelt a srácra, akit a Pete Tong és az Xpress2 is a 2002-es év legjobb rezidensének nevezett. 2003-ban már a londoni és az ibizai Creamben, majd a világkörül tekert a Defected label csapatával, feltett a Radio 1 hévégéken Ibizán, Miamiban, vagy éppen a világ legnagyobb elektronikus zenei fesztiváljain a Homelands-en és Glastonbury-ben is. Le is szerződtette a legendás The Gallery klubest a Turnmills-be, az MTV róla áradozott, a Mixmag címlapjára került és a Radio 1 rezidense lett.
2005-ben jelent meg Nic eslő Renaissance dupla CD-je, melyet egy világkörüli turné követett, majd az újabb compiláció a legendás kiadónál és újabb világsiker! 2006 és a Renaissance után 2007-ben a one+one project James Zabielával meghozta számára a világsztár státuszt, a szaksajtó mennybe emelte a 2 ifjú titánt! SKYLARK / BUICK PROJECT Az Andy Chatterley-vel alkotott duó Skylark néven vált ismertté a világ klubközönsége előtt. I-PANIK című új albumukat az év egyik legjobbjának választotta a szakma. Másik formációja a Buick Project (a név oka: csak mert Nic imádja a Buickokat!). legalább ekkora elismerésnek örvend. KECELEN TE IS HALLHATOD!

2008.03.07.péntek
Kecel Club Korona
Ballantines Presents: NIC FANCIULLI (UK)

Djs: NIC FANCIULLI (UK), aka SKYLARK/BUICK PROJECT, Tommyboy, Dandy, Jámbor, Rich, James Cole, Pat Duff, Shabaam
More info: www.clubkorona.hu, www.djbadgirls.hu Tickets: 24.00.-ig 2300FT 24.00-tol: 2900 Ft Tel: + 36 20 579 90 67

ONE+ONE (JAMES ZABIELA+ NIC FANCIULLI)
A legnagyobb dj páros Sasha & Digweed óta!



Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó