Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft
Lányoknak, éjféligIngyenes

Partyajánló

Club K2 pres. Goa vs. Drum And Bass @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. december 14.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Minimal, House, Progressive House, Techno,
Drum and Bass, Goa, Trance, House,
Dance
Club K2 pres. Goa vs. Drum And BassDrum & bass és Goa. E két remek stílus rengeteg mindenben különbözik egymástól, de egy dolog közös bennük, a helyszín... ...egy este erejéig. A Club K2 falai között december 14.-én várjuk egyik-másik stílus - vagy mindkettő - kedvelőit, a hangulat garantált lesz.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

Club K2 pres. Goa vs. Drum And Bass @ K2, Budapest

Drum & bass és Goa. E két remek stílus rengeteg mindenben különbözik egymástól, de egy dolog közös bennük, a helyszín...
...egy este erejéig. A Club K2 falai között december 14.-én várjuk egyik-másik stílus - vagy mindkettő - kedvelőit, a hangulat garantált lesz.

 

A Drum & Bass Stage-ben Soundhunter és Reza lesz jelen, mint az est házigazdái, mellettük pedig az ifjú neuro titánok adják a talpalávalót: Igg és Webster. A buli folyamán hallhatjátok továbbá a New Kids on The Bass képviselőit is: Androidot és Khaistot.

A Goa Stage-ről se feledkezzünk meg, melyben a 2000-es évforduló óta, a szcénában jelenlevő Hruscsov adja a talpalá valót, és érkezik vele a szintén Tranceportos Lillith. Akinek mind ez még nem lenne elég, a line upot Toge és Psvletzky egészíti ki.

Az év vége közeledtével pedig gondoltunk a nagy karácsonyi bevásárlások kiadásaira is, így az est folyamán a hölgyeknek 11 óráig ingyenes a belépés, utána pedig egységesen 500 Ft. Várunk mindenkit szeretettel!

 


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Paul Mad – Deeptől a Technoig

    Aki még nem hallott volna az elektronikus zenei világ egyik honi reménységéről: Paul Mad-ről, jobb lesz, ha gondosan az eszébe vési ezt a nevet.

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó