Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft
Lányoknak, éjféligIngyenes

Partyajánló

Club K2 pres. Goa vs. Drum And Bass @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. december 14.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Drum and Bass, Goa
Club K2 pres. Goa vs. Drum And BassDrum & bass és Goa. E két remek stílus rengeteg mindenben különbözik egymástól, de egy dolog közös bennük, a helyszín... ...egy este erejéig. A Club K2 falai között december 14.-én várjuk egyik-másik stílus - vagy mindkettő - kedvelőit, a hangulat garantált lesz.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

Club K2 pres. Goa vs. Drum And Bass @ K2, Budapest

Drum & bass és Goa. E két remek stílus rengeteg mindenben különbözik egymástól, de egy dolog közös bennük, a helyszín...
...egy este erejéig. A Club K2 falai között december 14.-én várjuk egyik-másik stílus - vagy mindkettő - kedvelőit, a hangulat garantált lesz.

 

A Drum & Bass Stage-ben Soundhunter és Reza lesz jelen, mint az est házigazdái, mellettük pedig az ifjú neuro titánok adják a talpalávalót: Igg és Webster. A buli folyamán hallhatjátok továbbá a New Kids on The Bass képviselőit is: Androidot és Khaistot.

A Goa Stage-ről se feledkezzünk meg, melyben a 2000-es évforduló óta, a szcénában jelenlevő Hruscsov adja a talpalá valót, és érkezik vele a szintén Tranceportos Lillith. Akinek mind ez még nem lenne elég, a line upot Toge és Psvletzky egészíti ki.

Az év vége közeledtével pedig gondoltunk a nagy karácsonyi bevásárlások kiadásaira is, így az est folyamán a hölgyeknek 11 óráig ingyenes a belépés, utána pedig egységesen 500 Ft. Várunk mindenkit szeretettel!

 


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó