Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 500 Ft
Mindenkinek éjfél után3 200 Ft

Partyajánló

Holland Fesztivál @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2007. március 14.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus Breakbeat, Breaks, House, Progressive House,
House, Progressive House, Electro, Goa
Holland FesztiválHogy ne kelljen nyárig várni a fesztivál hangulatra, nem egy sima bulival, hanem mindjárt egy fesztivállal köszönti a keceli Korona a jó idõt!Club Korona, Kecel,

Holland Fesztivál @ Club Korona, Kecel

Hogy ne kelljen nyárig várni a fesztivál hangulatra, nem egy sima bulival, hanem mindjárt egy fesztivállal köszönti a keceli Korona a jó idõt!

A HOLLAND FESZTEN a ma már nemzetközi sztárnak és hazánk egyik legkedveltebb vendég lemezlovasának tartott Matthew Dekay majd 4 év után lép újra a Korona pultjába, a másik tulipános fenegyerekkel René Ames-szel, akit elkísér producertársa Peter Gelderblom valamint a szélmalmok földjének legjobb MC-je MC Spider is. Az utóbbi dolgozott már majd minden nagyágyúval odakint, igazi fûszerként Õ fogja megbolondítani az egyébként sem egyszerû line upot!

Info: www.clubkorona.hu; www.djbadgirls.hu
Tel: 20/579-90-67
Belépő: éjfélig: CSAK! 2500 Ft, utána 3200 Ft

MATTHEW DEKAY (NL)
Biography:

Matthew Dekay talán az egyetlen olyan DJ- és producertálentum, aki szerte a nagyvilágban és mellette Magyarországon is, a lehető legrövidebb rövid idő alatt, a lehető legnagyobb hírnévre tett volna szert. DJ-ként is óriási rajongótábort gyűjtött maga köré, ahová csak betette a lábát (így történt ez kis hazánkban is) teltházas bulikat vonzott fellépéseivel. Egész Európában szinte egyik pillanatról a másikra lett az egyik legkeresettebb sztár, ahova azóta is visszahívják a leghíresebb klubok, csakúgy mint a legnagyobb fesztiválok. 2004 végén meghódította Ausztráliát, Ázsiát és Dél-, illetve Közép-Amerikát, minekutána 2005-ben bevette az Egyesült Államokat is. Hogy mi a titka?

Matthew a gyerekkorában megszerzett klasszikus zenei alapokat először egy holland popcsapat frontembereként kamatoztatta, majd hirtelen ötlettől vezérelve fordult az underground muzsikák felé. A váltás olyannyira jól sikerült, hogy ma már a Deep Dish-től Sasháig-ig minden kollégája rajong szerzeményeiért – a közönségről (és a lányokról) nem is beszélve:)
Szerzeményei szerepelnek Reanissance és GU válogatásokon, és a legnagyobbak lemezestáskájában!

4 év után végre újra Kecelen üdvözölhetjük a srácot, ahol (kevesen tudják) először lépett fel Ma-gyarországon!!!

RENÉ AMESZ (NL)
Biography:

Nincs olyan klubber, aki ha egyszer meghall egy René amesz felvételt, ne válna azonnal rajongóvá! Olyan mély, olyan groove-ok, olyan atmoszféra lengi körül szerzeményeit, ami csak rá jellemző - egyszerre tech/tribe/funk and dirty... Olyat odaver az embernek, amitől ketté áll a füle, leugrik a haja, a szemei kiguvadnak, majd mintha egy mázsás kötől szabadulna meg a melkasa, a berobbanó bass-line-ra csak üvölteni tud több ezer társával együtt a táncparketten, ahogy a torkán kifér!!! Nemes egyszerűséggel: Beszarás, amit a srác csinál! Pedig alakulhatott volna másként is! A rotterdami kis René-t, ha nincs egy súlyos sérülés, ma úgy ismernénk, mint szülővárosa egyik legnagyobb focistáját, aki vagy a Feyenordban, vagy a Spartaban rúgja a bőrt! Szerencse a szeren-csétlenségben, hogy a labda helyett a zene lett az élete. Csak hallgasd meg a ‘Strike Me Down’-t, vagy a ‘You Make Me Climb The Wall’-t (Sander Kleinenberg Little Mountain kiadójánál jött ki) és vágod majd miről beszélek! Remixei közül a Danny Tenaglia, Tom Stephan, D. Ramirez és Mark Night -nak készítetteket ajánlom.

PETER GELDERBLOM (NL)
Biography:

DJ MAGAZIN: “...Peter megmutatta, nekünk a táncparketten, hogy nem csak kiváló zenei tehetség és jó producer, de technikailag is lenyűgöző! Úgy visz el saját világába, hogy közben scratchel, accapellákat pakol fel, miközben egyszerre 3 lemezről mixel, és figyelem! még a mikrofonban is osztja! Igazi nagybetűs DEEJAY! ...”

Peter 1979-ben – 14 évesen kezdte zenei pályafutását. 6 éven át Rotterdam mellett a LaBaraque klubban látta el a rezidensi posztot, majd innen a legnagyobb Rotterdami klub (a Ramblas Club) rezidensévé avanzsált. Közel 10 éven keresztül (1985-95-ig) látta el ezt a posztot, miközben hétköznaponként a Midtown lemezbolt vezetője volt. 96-ban feleségével saját klubot nyitott egy hajón Barocca néven, majd producerként és labelmanagerként ténykedett a Blue Recordsnál. Miután bezár a Barocca létrehozzák a The Revolution nevű új klubot (2000), mely azóta is az egyik legjobb klub Hollandiában. Ebben az időben spanol össze Rene Amesszel, akivel lközös stúdiót alapítanak - Rhythm Import néven. Ekkor már klub/lemezbolt/stúdió tulajdonos és producer is egyben de hogy megfejelje a dolgot létrehozzák Renével az UNDERGROUND MOVEMENT nevű formációt, mely ma már az egész világon ismert. Szerzeményeik a tiszta teches-tribal alapokon olyan grooveokat és bass line-okat használnak, amitől tuti felrobban a klubbok táncparkettje!

MC SPYDER (NL)
Biography:

Az MC-k különösen a techno és tört ütemek világában elismert és megbecsült társai a lemezlovasoknak. Az un. progressive house műfajban ritkábban tűnnek fel, hiszen a zene sokkal “sűrűbb”, ahol már zavaró lehet egy plusz hang. A teches, tribalos hous alapokhoz azonban kiválló, ahogy azt MC SPIDER már nem egyszer be is bizonyította hazája legjobb klubjaiban és legnagyobb fesztiváljain: club ROXY, Speedfreax, Dance Valley, Extrema ,Drum Rhythm Festival. Olyan djk mellett dolgozott már, mint: Josh Wink (USA), Timo Maas(D), Dave Clarke (UK), Michel de Hey(NL), vagy Funk D€™Void LIVE (UK). Jelenleg az amsterdami Escape club és a rotterdami Club Revolution rezidense Peter van Gelderblommal. Kiváncsian várjuk Kecelen hogy szedik szét a ház falát!!!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó