Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 000 Ft
Mindenkinek éjfél után2 500 Ft

Partyajánló

OLIVER McGREGOR @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2005. március 27.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus Progressive House, House, House
OLIVER McGREGORA húsvéti programot már betervezted? Ha nincs még ötleted mi ajánlunk egyet! Márc.27-én, vasárnap - hogy jobban csússzon a sonka, meg a pálesz az ünnepek alatt egy éves újranyitásunk alkalmából a PLASTIC FANTASTIC birodalom egyik alapítóját a brit OLIVER McGREGORT szolgáljuk fel neked, aki mellé a körítést az ország két legjobb proggi lemezlovasa CHRISS és KÜHL Tomi szolgáltatja majd a nagyteremben.Club Korona, Kecel,

OLIVER McGREGOR @ Club Korona, Kecel

A húsvéti programot már betervezted? Ha nincs még ötleted mi ajánlunk egyet! Márc.27-én, vasárnap - hogy jobban csússzon a sonka, meg a pálesz az ünnepek alatt egy éves újranyitásunk alkalmából a PLASTIC FANTASTIC birodalom egyik alapítóját a brit OLIVER McGREGORT szolgáljuk fel neked, aki mellé a körítést az ország két legjobb proggi lemezlovasa CHRISS és KÜHL Tomi szolgáltatja majd a nagyteremben.

A Bár room-ban a BADGIRLS-ös csapat (Pat Duff, James Cole és Shabaam), illetve a Koronában most debütáló tiszakécskei New Night rezidens Stuart húzza majd a talpalávalót.

Ja! A beugrót igyekeztünk a lehetõ legolcsóbbá tenni, így csak 2000 Ft-lesz éjfélig a jegy, az ezt követõen érkezõk számára pedig 2500.
Info: www.clubkorona.hu; 20/579-90-67
Szobafoglalás: 78/422-684

Végül, aki nem vágná, kis is az est fõ vendége, pislantson bele az alábbi pár sorba…
OLIVER McGREGOR-t ma már nem kell bemutatnunk senkinek! Több mint fél évtizede az egyik legközkedveltebb brit lemezlovas, aki hazánk legjobb klubjaiban éppúgy bizonyított már, mint a nagyvilágban. Emberünk lemezboltja - a méltán világhírû PLASTIC FANTASTIC - legenda a szakmában. A világ legjobbja címet sem véletlen nyerte el már több alkalommal, amit Olivernek is köszönhet. Ha pedig valaki tulajdonos a világ legjobb lemezboltjában, a világ legjobb lemezei is lapulnak a táskájában! Ezért is megy élményszámba minden egyes fellépése hõsünknek, és ezért is lesz érdemes meghallgatni õt Húsvét alkalmából! Producerként MANACE néven olyan trackek születéséért felelõs, melyeket minden valamirevaló név pörgetett már a szakmából, dj-ként pedig újabban STEWE LAWLER társaként tûnik fel a HARLEM NIGHTS rezidenseként. Ráadásul az egyik legközvetlenebb dj-is, akirõl legendákat mesélnek a legkeményebb partiarcok, így mindenképpen érdemes lesz a srácot meghallgatni

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó