Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 000 Ft
Mindenkinek éjfél után2 500 Ft

Partyajánló

OLIVER McGREGOR @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2005-03-27
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus Progressive House, House
OLIVER McGREGORA húsvéti programot már betervezted? Ha nincs még ötleted mi ajánlunk egyet! Márc.27-én, vasárnap - hogy jobban csússzon a sonka, meg a pálesz az ünnepek alatt egy éves újranyitásunk alkalmából a PLASTIC FANTASTIC birodalom egyik alapítóját a brit OLIVER McGREGORT szolgáljuk fel neked, aki mellé a körítést az ország két legjobb proggi lemezlovasa CHRISS és KÜHL Tomi szolgáltatja majd a nagyteremben.Club Korona, Kecel,

OLIVER McGREGOR @ Club Korona, Kecel

A húsvéti programot már betervezted? Ha nincs még ötleted mi ajánlunk egyet! Márc.27-én, vasárnap - hogy jobban csússzon a sonka, meg a pálesz az ünnepek alatt egy éves újranyitásunk alkalmából a PLASTIC FANTASTIC birodalom egyik alapítóját a brit OLIVER McGREGORT szolgáljuk fel neked, aki mellé a körítést az ország két legjobb proggi lemezlovasa CHRISS és KÜHL Tomi szolgáltatja majd a nagyteremben.

A Bár room-ban a BADGIRLS-ös csapat (Pat Duff, James Cole és Shabaam), illetve a Koronában most debütáló tiszakécskei New Night rezidens Stuart húzza majd a talpalávalót.

Ja! A beugrót igyekeztünk a lehetõ legolcsóbbá tenni, így csak 2000 Ft-lesz éjfélig a jegy, az ezt követõen érkezõk számára pedig 2500.
Info: www.clubkorona.hu; 20/579-90-67
Szobafoglalás: 78/422-684

Végül, aki nem vágná, kis is az est fõ vendége, pislantson bele az alábbi pár sorba…
OLIVER McGREGOR-t ma már nem kell bemutatnunk senkinek! Több mint fél évtizede az egyik legközkedveltebb brit lemezlovas, aki hazánk legjobb klubjaiban éppúgy bizonyított már, mint a nagyvilágban. Emberünk lemezboltja - a méltán világhírû PLASTIC FANTASTIC - legenda a szakmában. A világ legjobbja címet sem véletlen nyerte el már több alkalommal, amit Olivernek is köszönhet. Ha pedig valaki tulajdonos a világ legjobb lemezboltjában, a világ legjobb lemezei is lapulnak a táskájában! Ezért is megy élményszámba minden egyes fellépése hõsünknek, és ezért is lesz érdemes meghallgatni õt Húsvét alkalmából! Producerként MANACE néven olyan trackek születéséért felelõs, melyeket minden valamirevaló név pörgetett már a szakmából, dj-ként pedig újabban STEWE LAWLER társaként tûnik fel a HARLEM NIGHTS rezidenseként. Ráadásul az egyik legközvetlenebb dj-is, akirõl legendákat mesélnek a legkeményebb partiarcok, így mindenképpen érdemes lesz a srácot meghallgatni

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó