Pulzar

Partyajánló

★ Contra Mundum: Around the Clock – Birthday Edition at Corvin Club ★ @ Corvin Club

★ Contra Mundum: Around the Clock – Birthday Edition at Corvin Club ★ @ Corvin Club

AROUND THE CLOCK - Újabb 24 órás partihétvége a Corvinon

A 24 órás dimenzióváltásokkal és a hétvégéken rendezett Afterhours sorozattal a Contra Mundum brigád az elmúlt években több alkalommal is bizonyította, hogy határozottan van mit a tejbe aprítani ha a magyar kiválóságokról és új tehetségekről van szó. Külföldi szupersztáros line upokat megszégyenítő módon boronáltak már össze óriási közönséget pusztán a hazai kínálatból csemegézve.

Most sincs ez másképp. Küszöbön a legújabb Around The Clock széria legújabb epizódja, benne 4 külföldi vendégelőadóval és közel 40(!) hazai producerrel és DJ-vel, különleges dj szettekekkel és live actekkel. A bázis ezúttal is a felújítást követően kitűnően teljesítő Corvin, és annak 4+1 helyszíne.

A szombat kora délutántól vasárnap délutánig tartó techno/house maraton a Corvinhoz szorosan kötődő Mundum Caféban veszi kezdetét, a kortárs muzsikus-testvérek Andras Toth és Dora Toth improvizatív játékával. A hivatalos megnyitót követően nyit a ráncfelvarráson frissen átesett Corvin Terrace, majd este 10 órától a Corvin három terméé a főszerep: teljes erőbedobással a Main Stage, a live actekkel teletűzdelt Live Room, és a hazai rendezvényszervező brigádok speciális back to back szettjeire szakosodott Bar szolgálja ki a legmerészebb igényeket is, időtartamban és minőségben egyaránt.

A hajnalt újra a Terrace-on üdvözöljük, ahol a talpalávalónak csak a délután 2-ig tervezett záróra szabhat majd határt, de ahogy a srácokat ismerjük; semmi sincs kőbe vésve.

Ezen felül több terem is extra vizuált kap, és est folyamán egy különleges kortárs kezdeményezésnek is tanúi lehetünk. A Bakelit Multi Art Center és KMI jóvoltából „Testképek” címmel - és improvizatív jelleggel - a szemünk előtt kerül a festék a vászonra, ami a legjobb példa kortárs művészetek, a  modern a partikultúra és a elektronikus zene látványos összefonódására.

Ellenérvet eddig sem nagyon tudtunk felhozni, hogy miért is ne a Corvinra induljunk el ezen a hétvégén, de akinek mindez nem lenne elég, annak tudunk még egy okot, ezek pedig a jegyárak. A Corvin mostanában ebben is élen jár, az Around The Clock-ra azonban tényleg igyekeztek kedvezően alakítani a feltételeket, az előadók számát és a rendezvény körülményeit tekintve. A sávos kialakításának köszönhetően 1000-től 3000Ft-ig terjed a kvóta, de a parti teljes időtartamára (24óra) akár elővételben is jegyet válthatunk 2500Ft-ért, egészen péntek estig, a Mundum Caféban.

Végezetül pedig íme a négy helyszín egyikének menetrendje. A Corvin Terrace szombat délután 14 órától este 10–ig, majd vasárnap reggel 7-től délután 2-ig a következő felhozatallal vár minket. 

24 hours / 40 artists / 4 stages / Open rooftop

★ LINE UP ★
Primărie (RO) • DoubtingThomas (GER) • Terje Bakke (NOR) • Alexander Skancke (NOR) • Adam TouchAdd2BasketAndras GarayAndras Toth • Baco • dr.bepo aka mickoBernathy ZsigaContanDavid MoleEril FjordErroFanki RidmFlixonForsekJaffa SurfaJames ColeJozsa /​ RoscoThe Judge BrothersLankLeo ArnoldLiMartin 'MNigel SorterPeter BernathRescendRoland HandrickSeldonShabaamSmoleSubotageVatsanah • Waxman • zoltan solomonZvezda Beta

★ ENTRY ★

Helyszínen: 3000 HUF (a buli teljes időtartama alatt érvényes)
Elővételben: 2500 HUF (a buli teljes időtartama alatt érvényes)
Afterhours: 1500 HUF (május 22-én reggel 8 órától)
Before: 1000 HUF (május 21-én este 9 óráig)

www.facebook.com/​events/​1696057097278321/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Ajánlott videók a partyhoz

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó