Pulzar

Művész

Martin 'M

Martin 'M

 https:/​/​soundcloud.com/​martinmmusic

Archív partyajánlók

 • [2020-02-15] Stop Thinking pres. PRIKU
  @ TRIP

  Priku apró lépésekkel és emlékezetes Sunwaves szettekkel küzdötte fel magát az élvonalba, ahol azóta bérelt helye van. 2007 óta a Sunrise booking tagja, megjelent már minden témába vágó top label gondozásában, többek között a hazai vonatkozású All Innnél is, 2016-ban pedig saját kiadót is alapított, Atipic néven. Aki hallotta már, az tudja, milyen bőkezűen szórja a pultból a dupla kickeket, aki nem, annak pedig itt az alkalom!
 • [2019-11-29] Rokoko w/ Raresh (RO)
   

  Rokoko Spécial @ Cinema Hall, Budapest
 • [2019-07-19] CityMatiné - Vakáció
  @ Fonyód

  ÁCIÓ! KÁCIÓ! AKÁCIÓ!........ VAKÁCIÓ! A 2012 áprilisában született kis matiné először megtanult lépegetni, később járni, néha repült is, lassan felnőtt.
 • [2019-05-11] Le Piquenique de ROKOKO
   

  Berlini közreműködéssel talál otthonra a ROKOKO A kultikus sorozat újabb epizódja egy új kezdet is lesz egyben!
 • [2019-02-22] Cocoon Budapest w/ Gregor Tresher, Einzelkind
   

  A Sven Väth által életre hívott Cocoon kiadó zeneileg igen széles skálán mozog, ezt hívatott bemutatni a soron következő budapesti esemény is. A Premier Club nagy termeit két prominens csapat fogja élettel megtölteni. A Hexagon termet Gregor Tresher vezetésével a Rattus foglalja be, míg a szomszédos Sinus teremben a Rokoko vendégeként Einzelkind mozgatja meg a nagyérdeműt. Ezáltal szinte teljes körképet biztosítva a jelenkori techno-house spektrumról.
 • [2019-02-15] Bedroom
   

  A tavalyi évünk egyik legjobb lépegetése a februári Secret Room volt a Rokokos srácokkal, Martin M & Flixonnal. Akkor a projektjük még csak indulóban volt, de azóta a budapesti éjszaka egyik legjobbjává nőtte ki magát, amelyet remek tábor követ. Zeneileg egy mély, de energikus minimal-microhouse felhőre lehet majd számítani, amelybe reméljük bekerül majd pár új Room 15-ös darab is, amely megjelenés előtt áll...
 • [2019-02-14] Seed ▞
   

  Ismét szétválasztjuk a szétválaszthatatlant, most Martin M lesz aki a világító Seed felirat fényében pörgeti majd a lemezeket. A Rokoko rezidens párosának híres/hírhedt vagánya DJ-ként nem sokszor hallható szólóban, produceri munkái viszont az otthon magányában készülnek. Track-jeit hallhattuk már Barac, Cezar, Guy from downstairs szettjeiben, izgatottan várjuk, hogy berobbantja-e kiadatlan példányait az Aetherben. Kísérői a Seed-mesterek Roocha és Zvezda Beta.
 • [2018-12-21] Deepfields at TRIP
   

  Deepfields is back on the deck in december. We try to beat the vibe of the opening party with leader artists from the local scene.
 • [2018-11-24] Rokoko w/ Suciu & Herodot
  @ Cinema Hall

  A sikeres szezonnyitó bál után, máris itt a következő Rokoko! November 24-én újra román honból érkeznek hozzánk művészek, ezúttal Suciu és Herodot személyében. Az est különlegessége, hogy hajnal 1-től zárásig b2b-ben váltogatják egymást a pultban, 6 órán keresztül. Az eseményt már este 8-kor elkezdjük! Várunk Mindenkit szeretettel!
 • [2018-09-23] V&W - 2nd Birthday Gathering (RTS.FM)
   

  2 éve már, hogy megnyitottuk rendhagyó kávézónkat a Wesselényi utcában, így úgy gondoltuk, érdemes lenne ezt méltóképpen megünnepelni.
 • [2018-08-18] Contra Mundum pres. Around the Clock
  @ Dürer Kert

  A Contra Mundum pres. Barac, Cab Drivers at Vituki után meglovagoljuk és ki is maxoljuk a szabadtéri buliztatás hullámait, egy olyan line uppal, amitől tuti keresztbe áll a szemetek! Ezúttal a megszokott 24 órás limitet 30-ra állítjuk és a Dürer Kert zöldjében kezdünk már reggel tízkor: ping-pong, főzés és 4/4, ahogy csak mi tudjuk... Visszatér Ion Ludwig aki tavaly a teraszon már bizonyította az agilitását egy hat órás jammeléssel, mellette DeWalta és Digby . Gyere el, vagy ne, mi mind ott leszünk!
 • [2018-06-22] Edr I House By The Moon I Part. 1
   

  it's time for those summer vibes! EDR invites you to join us to celebrate House music together. A lot of micro and minimal house, a touch of funk and disco, we will dance all night long on the boat with a wonderful view on the Danube. For this special occasion we invited our friends from Rokoko, no reason to not come swing with us ! Happy people welcome !
 • [2018-06-21] Bedroom ● Maik Yells[ES] + SY[GB]
   

  Minden Fine Selection után ott ég mindenki szemében a tűz és még egy zenéért kiált! Most nem csak egy zenényi, egy egész éjszakányi ráadást tervezünk. Első alkalommal érkeznek ugyanis külföldi vendégek hozzánk a hajóra Maik Yells és SY személyében, akik jelezték, hogy volna még bennük kraft akár reggelig is. Szívünkből szóltak berlini cimboráink, így az estét a Secret Roomban folytatjuk tovább, ahol a Rokokos srácok készitík elő a terepet. Pazar estének nézünk elébe ;)
 • [2018-05-11] Deepin' Session
   

  Deepin' Session w/ Martin 'M (Room 15 // Rokoko)
 • [2018-02-16] Bedroom ● Black Edition ● Secret Room
  @ secret room

  A Secret Roomnak köszönhetően az előző három hónapban régóta dédelketett álmainkat sikerült valóra váltanunk és bemutathattuk nektek Lee Burton, James Dexter és Chris Stussy fantasztikus zenei világát. Februárban viszont visszatérünk az alapokhoz és egy elég masszív magyar csapattal rotyogtatjuk majd meg a titkos szoba Martin Audioit. Mivel beléptünk a farsang szezonba, ezért ez a buli a "Black Edition" nevet kapta, amely a szégyenlőseknek egy fekete ruhadarabot jelent a bátrabbaknak pedig csak a fantázia szab határt.
 • [2017-12-31] Doppelganger NYE
  @ Esetleg Bisztró

  Csak úgy jönnek mennek az évek, most éppen a 2018-as amit a megszokottaktól eltérő helyszínen ünnepelhetsz meg velünk csodás dunai panorámával amelyhez az általunk komponált lineup a következő:
 • [2017-12-01] Lost Minute ▩ ▩ Mountain People ▩ Coloboma
  @ LÄRM

  A svájci származású André Schmid (aka Rozzo) az a fajta több évtizedes múltra visszatekintő rejtőzködő producerzseni, aki az online marketing helyett leginkább a stúdióban kamatoztatja kivételes tehetségét. Nem véletlen hát, hogy a több különböző álnév alatt a 90-es évek közepe óta igen aktívan tevékenykedő úriember a reflektorfény helyett többnyire az analóg hangkeltő eszközök árnyékában meghúzódva készíti a kortárs deep/tech/house éra legizgalmasabb lemezeit.
 • [2017-11-18] Bedroom x RTS.FM ● Fine Selection#24 ● Lee Burton
  @ VINYL & WOOD

  Egy remek októberi szezonnyitó után, november derekán visszatérünk a VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderland kirakatába. A Fine Selection történetében első alkalommal üdvözölhetünk egy külföldi vendéget is Lee Burton személyében.
 • [2017-10-14] Bedroom ● Fine Selection#23
  @ VINYL & WOOD

  Egy fantasztikus nyári szezon után visszatérünk őszi/téli rezidenciánkba, a VII. kerület kis ékszerdobozába, a VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderlandbe. Bár az A38 Hajót nehéz lesz űberelnünk, de aki már januárban is velünk volt a "Fine Selection" hajnalán, az tudja, hogy ezek a kirakati bólogatások is mindig emlékezetesek (pálinkamentesek). Erre az alkalomra egy egészen szép létszámú és remek ízlésű társaságot válogattunk össze, szóval jó zenékben nem lesz hiány. A StreamOn jóvoltából természetesen, most is követhető lesz az esemény és a délutáni szeánszot ezúttal megfejeljük egy esti bulival is a Secret Roomban.
 • [2017-09-15] ▩ Lost Minute x Room 15 ▩ ▩ Christopher Ledger ▩
  @ LÄRM

  A nyár és a fesztiválszezon végére egy igazi gyöngyszemmel készültünk nektek. Christopher Ledger érzelmekkel teli zenéje tökéletes fúziója az elektronikus és a klasszikus vonalnak. A Berlin-Róma tengelyen mozgó művész egyedi hangzásvilágával igazi mélységekbe visz minket, mindennek pedig kedvenc elbújós helyünk ad otthont, szóval üdv újra a klubban!
 • [2017-09-01] AGORA #2
  @ Impostor

  Sorozatunk második alkalma az Impostor udvarában kerül megrendezésre, az industrial környezetet és a food-truck feelinget szemelőtt tartva. Ázsia jellegzetes ízeiből válogathatunk majd, amit a BAOTIFUL csapata készít Nektek.
 • [2017-06-02] Lost Minute x Room 15 ▩ ▩ Ada Kaleh
  @ LÄRM

  Hipnózis, szinesztézia, aktív meditáció: Bukarest felfelé törekvő új energiája olyan, mintha az elme porondmestereként navigálná az agyhullámokat, de néhány rejtett utasítással igénybe véve a végtagi idegeket is. Ada Kaleh-nek hívják, ravaszul mély zenéi már évek óta olyanok szettjeiben bukkan fel, mint Ricardo Villalobos, Sonja Moonear vagy az RPR Soundsystem, és biztos, hogy tekergőző pulzálásával az ujja köré fog csavarni, ha hagyjuk neki. És akkor arról még nem szónokoltunk, hogy következő megjelenése annál a hírneves belga R&S Recordsnál lesz, aminek nevéhez Aphex Twin, Biosphere, Jaydee, vagy éppen Juan Atkins kiadványok fűződnek.
 • [2017-05-14] ★ Corvin Club & Daytime Moments pres: Get Frisky Afterhours ★
  @ Corvin Club

  A GETFRISKY buli után várunk minden afterezni vágyót a Corvin Clubban!
 • [2017-04-21] ▩ Lost Minute x Room 15 ▩ ▩ Fabe ▩
  @ LÄRM

  Born in Berlin, raised in Mannheim. From his roots in the 90s HipHop, he found his way to the electronic music. Since 2010 he appeared in several projects and made his success, after dedicating completely to the underground music. With the vinyl release Sketch EP (2015), on Mannheim based label “Valioso”, he left his first sustainable footprints and received a great reputation on this.
 • [2017-03-31] Lost Minute x Room 15 ▩ ▩ Ada Kaleh
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ Lost Minute x Room 15 ▩ ▩ Ada Kaleh ▩
 • [2017-03-04] ★ Corvin Club x Disqrate pres. Dyed Soundorom ★
  @ Corvin Club

  Egy teljes év a minőségi francia house szellemében: évfordulót ünnepel a Disqrate!
 • [2017-01-13] Lost Minute vs Room 15 Instore Session
  @ VINYL & WOOD

  Január 13-án pénteken egy számunkra nagy jelentőséggel bíró esemény előestje kerül megrendezésre nálunk. A Room 15 és a Lost Minute első közös produkciójának előkészítése este 7-től 10-ig a házigazdák prezentálásában fog lezajlani. Reméljük az éjszaka nagyra becsült vendége Cristi Cons is nálunk dobja majd be az első sörét. Live stream is lesz a tölünk már megszokott módon a StreamOn jóvoltából.
 • [2017-01-13] Lost Minute x Room 15 ▩ ▩ Cristi Cons
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ Lost Minute x Room 15 ▩ ▩ Cristi Cons ▩
 • [2016-12-10] Contra Mundum & Akkult pres. Around The Clock
  @ Corvin Club

  Contra Mundum & Akkult pres. AROUND THE CLOCK 24 hours / 38 artists / 3 stages
 • [2016-11-24] D A I D A I at Aether
  @ AETHER

  A Room 15 tulaját ezúttal a pécsi srácok viszik szobára

Zenei stílusok

 • deep

 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó