Pulzar

Partyajánló

Bedroom ● Black Edition ● Secret Room @ secret room

Fellépők
Dátum 2018. február 16.
Helyszín secret room
Stílus House
Bedroom ● Black Edition ● Secret RoomA Secret Roomnak köszönhetően az előző három hónapban régóta dédelketett álmainkat sikerült valóra váltanunk és bemutathattuk nektek Lee Burton, James Dexter és Chris Stussy fantasztikus zenei világát. Februárban viszont visszatérünk az alapokhoz és egy elég masszív magyar csapattal rotyogtatjuk majd meg a titkos szoba Martin Audioit. Mivel beléptünk a farsang szezonba, ezért ez a buli a "Black Edition" nevet kapta, amely a szégyenlőseknek egy fekete ruhadarabot jelent a bátrabbaknak pedig csak a fantázia szab határt.secret room

Bedroom ● Black Edition ● Secret Room @ secret room

A Secret Roomnak köszönhetően az előző három hónapban régóta dédelketett álmainkat sikerült valóra váltanunk és bemutathattuk nektek Lee Burton, James Dexter és Chris Stussy fantasztikus zenei világát. Februárban viszont visszatérünk az alapokhoz és egy elég masszív magyar csapattal rotyogtatjuk majd meg a titkos szoba Martin Audioit. Mivel beléptünk a farsang szezonba, ezért ez a buli a "Black Edition" nevet kapta, amely a szégyenlőseknek egy fekete ruhadarabot jelent a bátrabbaknak pedig csak a fantázia szab határt.

● Martin 'M

● Flixon

● Robert Dobak

● Disease Of Your Mind

● Electric Boutique

Fasza lesz, gyertek!

Fontos: A listán csak azok fognak szerepelni akik visszajelölik az eseményt, valamint a biztos bejutás érdekében mindenki érkezzen korán mert ha megtelünk, csak a távozók függvényében tudunk felengedni újabb vendégeket!

www.facebook.com/​events/​382657335539454/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó