Pulzar


Kövess minket!

Partyajánló

Bedroom & Secret Room pres. Chris Stussy @ secret room

Fellépők
Dátum 2018-01-19
Helyszín secret room
Stílus House
Bedroom & Secret Room pres. Chris StussyOur next special artist is one of our fav artists CHRIS STUSSY from Netherlands! Can't wait....secret room
Az esemény résztvevői:
Ezen a bulin nem volt egy Pulzaros sem :(

Bedroom & Secret Room pres. Chris Stussy @ secret room

Our next special artist is one of our fav artists CHRIS STUSSY from Netherlands! Can't wait....

Line up:

● Chris Stussy [NL]

● Blatti

● Monoclick

● Electric Boutique

Fontos: A listán csak azok fognak szerepelni akik visszajelölik az eseményt, valamint a biztos bejutás érdekében mindenki érkezzen korán mert ha megtelünk, csak a távozók függvényében tudunk felengedni újabb vendégeket!

Entry: Free

Age limit: W: 18+ M: 24+

www.facebook.com/events/129741257679571/

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2018-10-13] Bedroom ● Azteca (RO)
   

  Tavaly nyaron volt egy mini fesztival Erdelyben, ahol a bedroommal kaptunk egy kis szinpadot es honunk ala vettuk legjobb baratainkat, hogy meghoditsuk Torocko hegyeit, volgyeit. Hogy meg szinesebb legyen a line up, par helyi arcot is megkerestunk, koztuk Aztecat Csikszeredarol, akivel regota jo baratsagot apolunk. Norbi egy pazar 3 oras szettet jatszott nekunk, amit azota is emlegetunk. Itt van hat az ideje, hogy itthon is vendegul lassuk ezt a vaganyt!
 • [2018-09-06] Bedroom ● Fine Selection After
   

  Bedroom ● Fine Selection After ● Secret Room
 • [2018-08-23] Bedroom ● Lee Burton, Liou, G.U.S [GR] ●
   

  Lee Burton A38 Hajós születésnapja után a Secret Room felé vesszük az irányt, hogy leróhassuk havi egy after áldozatunkat, ahol Lee két jó barátja a szintén görög Liou és G.U.S is csatlakozik hozzánk. Így már nem tulzás azt mondani, hogy tarthatunk egy görög estet, hiszen Görögország underground kiválosáigai állnak majd a pultban.
 • [2018-07-19] Bedroom ● Fine Selection#41 After
   

  Minden Fine Selection után ott ég mindenki szemében a tűz és még egy zenéért kiált! Most nem csak egy zenényi, egy egész éjszakányi ráadást tervezünk.
 • [2018-06-21] Bedroom ● Maik Yells[ES] + SY[GB]
   

  Minden Fine Selection után ott ég mindenki szemében a tűz és még egy zenéért kiált! Most nem csak egy zenényi, egy egész éjszakányi ráadást tervezünk. Első alkalommal érkeznek ugyanis külföldi vendégek hozzánk a hajóra Maik Yells és SY személyében, akik jelezték, hogy volna még bennük kraft akár reggelig is. Szívünkből szóltak berlini cimboráink, így az estét a Secret Roomban folytatjuk tovább, ahol a Rokokos srácok készitík elő a terepet. Pazar estének nézünk elébe ;)
 • [2018-06-16] MESZI & The Gang
   

  Gondoltunk egyet és összeugrasztottunk egy erős kis bandát június harmadik szombatjára, majd eltettük egy titokzatos, de annál erősebb helyszínre a Secret Room-ba, majd nyakonöntöttük az egészet egy Mészi szülnappal!
 • [2018-04-28] Bedroom x Disqrate ● Secret Room
   

  Bedroom x Disqrate ● Secret Room
 • [2018-02-16] Bedroom ● Black Edition ● Secret Room
  @ secret room

  A Secret Roomnak köszönhetően az előző három hónapban régóta dédelketett álmainkat sikerült valóra váltanunk és bemutathattuk nektek Lee Burton, James Dexter és Chris Stussy fantasztikus zenei világát. Februárban viszont visszatérünk az alapokhoz és egy elég masszív magyar csapattal rotyogtatjuk majd meg a titkos szoba Martin Audioit. Mivel beléptünk a farsang szezonba, ezért ez a buli a "Black Edition" nevet kapta, amely a szégyenlőseknek egy fekete ruhadarabot jelent a bátrabbaknak pedig csak a fantázia szab határt.
 • [2017-12-28] Daniel Santiago vs. Daniel Page all night long
  @ secret room

  Blattikám úgy érezte rám fér egy nagyobb edzés és így lett ez az egész este.
 • [2017-12-08] Bedroom x Secret Room ● James Dexter
  @ secret room

  YES, he comes from London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins!
 • [2017-11-18] Bedroom x Secret Room ● Lee Burton (Elephant Moon - GR)
  @ secret room

  Régóta gyűlnek már a nevek bedroom kívánság listáján, amin megannyi név között szerepel egy, amelyet már többször is bekarikáztunk és most végre úgy alakultak a lehetőségeink, hogy el is tudjuk hozni nektek. Vendégünk Görögországból érkezik majd Lefteris Kalabakas személyében, akit az éjszakai élet csak úgy ismer: Lee Burton.
 • [2017-11-03] Secret Room pres. Pure Lust Night!
  @ secret room

  Secret Room pres. Pure Lust Night!
 • [2017-10-14] Bedroom ● Autumn Leaves
  @ secret room

  Bedroom ● Autumn Leaves ● Secret Room
 • [2017-09-09] Bedroom ● Still Summer
  @ secret room

  Bedroom ● Still Summer ● Secret Room
 • [2017-05-27] Bedroom ● Almost Summer ● Secret Room
  @ secret room

  Nyarat akarok! Nyarat! Nyarat! Nyarat! Balatonfüreden élvezni a napsugarakat, Szentendrén éjjel látni a fénylő csillagokat, A Duna-parton inni hűs rozét és fehérborokat, S esténként enni epres fagylaltokat, És minden jóból sokat, sokat, sokat; Újra megélni a szabad, nyári pillanatokat! Nem akarok már mást, csak nyarat, nyarat, nyarat!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó