Pulzar

Partyajánló

Bedroom ● Almost Summer ● Secret Room @ secret room

Fellépők
Dátum 2017. május 27.
Helyszín secret room
Stílus Deep-House, Tech-house
Bedroom ● Almost Summer ● Secret RoomNyarat akarok! Nyarat! Nyarat! Nyarat! Balatonfüreden élvezni a napsugarakat, Szentendrén éjjel látni a fénylő csillagokat, A Duna-parton inni hűs rozét és fehérborokat, S esténként enni epres fagylaltokat, És minden jóból sokat, sokat, sokat; Újra megélni a szabad, nyári pillanatokat! Nem akarok már mást, csak nyarat, nyarat, nyarat!secret room

Bedroom ● Almost Summer ● Secret Room @ secret room

Nyarat akarok! Nyarat! Nyarat! Nyarat! Balatonfüreden élvezni a napsugarakat, Szentendrén éjjel látni a fénylő csillagokat, A Duna-parton inni hűs rozét és fehérborokat, S esténként enni epres fagylaltokat, És minden jóból sokat, sokat, sokat; Újra megélni a szabad, nyári pillanatokat! Nem akarok már mást, csak nyarat, nyarat, nyarat!

(Rajkort Miklós)

● Electric Boutique

● Monoclick

● Nu Clear

Fontos: A listán csak azok fognak szerepelni akik visszajelölik az eseményt, valamint a biztos bejutás érdekében mindenki érkezzen korán mert ha megtelünk, csak a távozók függvényében tudunk felengedni újabb vendégeket!

www.facebook.com/​events/​1722206701122893/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • TechnoBase.FM

    24h Techno, Dance, Trance, House and More
  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó