Pulzar

Partyajánló

Bedroom x Secret Room ● Lee Burton (Elephant Moon - GR) @ secret room

Fellépők
Dátum 2017. november 18.
Helyszín secret room
Stílus Deep-House, House, Tech-house
Bedroom x Secret Room ● Lee Burton (Elephant Moon - GR)Régóta gyűlnek már a nevek bedroom kívánság listáján, amin megannyi név között szerepel egy, amelyet már többször is bekarikáztunk és most végre úgy alakultak a lehetőségeink, hogy el is tudjuk hozni nektek. Vendégünk Görögországból érkezik majd Lefteris Kalabakas személyében, akit az éjszakai élet csak úgy ismer: Lee Burton.secret room

Bedroom x Secret Room ● Lee Burton (Elephant Moon - GR) @ secret room

Régóta gyűlnek már a nevek bedroom kívánság listáján, amin megannyi név között szerepel egy, amelyet már többször is bekarikáztunk és most végre úgy alakultak a lehetőségeink, hogy el is tudjuk hozni nektek. Vendégünk Görögországból érkezik majd Lefteris Kalabakas személyében, akit az éjszakai élet csak úgy ismer: Lee Burton.

Lee született zenész. Már egészen fiatalon zeneiskolába járatták, ahol gitáron és basszusgitáron tanult. Több progressive rock és jazz-rock bandának is tagja volt, ahol nem csak gitáros, de zene és szövegíró is volt. Itt indult produceri karriere is, amely hamar rátalált az elektronikus zenére és már 19 éves korában debütált a Klik Recordsnál első albumával. Az ezt követő évek már nagyon termékenyek voltak és közben kialakította egyedi analóg hangzását, amelyre hamar felfigyelt a BodyParts records, az Elephant Moon Records, a Taverna Tracks és a közelmúltban a legendás raum...musik. is. A zeneírás mellett Lee egyben remek szelktor is, amelyet hamarosan mi is megtapasztalhatunk kedvenc titkos szobánkban.

● Lee Burton

● Blatti

● Monoclick

Fontos: A listán csak azok fognak szerepelni akik visszajelölik az eseményt, valamint a biztos bejutás érdekében mindenki érkezzen korán mert ha megtelünk, csak a távozók függvényében tudunk felengedni újabb vendégeket!

Belépő: 2.000 HUF

Alsó korhatár: Hölgyek 21+ / Urak 24+

www.facebook.com/​events/​1524005677622566/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó