Pulzar

Partyajánló

Le Piquenique de ROKOKO

Fellépők
Dátum 2019. május 11.
Stílus House
Le Piquenique de ROKOKOBerlini közreműködéssel talál otthonra a ROKOKO A kultikus sorozat újabb epizódja egy új kezdet is lesz egyben!

Le Piquenique de ROKOKO

Berlini közreműködéssel talál otthonra a ROKOKO

A kultikus sorozat újabb epizódja egy új kezdet is lesz egyben!

Élményektől duzzadó, microhouse-okkal figyelmet nyerő, különleges pompával felruházott eseményként vonult a budapesti éjszaka történelmébe a ROKOKO sorozat, mely közelgő, május 11-i Le Piquenique felvonásával most megvetni készül a lábát, egy eddig még felfedezetlen térben.

A szigorúan zártkörűen működő, elektronikus zenei kultúránkba szinte legendaként becsordogáló bulik extra helyszíneket hódítottak már meg, de a szervezők most találtak valami olyat, amit kipróbálás nélkül a ROKOKO otthonának éreznek.

Egy igazán letisztult belső tér várja, hogy a ROKOKO vizuáljai és hanghullámai vetüljenek falaira, amivel az egykori sörgyár magtárából újjá született loft stúdió bevezetődik az elektronikus zenei történelembe. Film, fotó, fogadások, rendezvények, és party, egyértelműen ez utóbbi kap most kiemelt szerepet.

A ROKOKO által közvetített zenei áramlatot pedig egy olaszos berliner, az elektronikus zene fővárosának klubjait rendre meghódító Giuliano Lomonte hivatott majd ezen megismételhetetlen alkalommal eljuttatni az oda érkező, maximum 300 fős közönségnek. Amellett, hogy termékeny produceri munkájának köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvend, visszatérő vendége a Sunwaves fesztiválnak is, ami igazán jó garancia lehet számunkra!

Ő és az intim szórakozásra limitált létszám is azt hivatott elérni, hogy a ROKOKO-ra érkezők a lehető legtökéletesebb szórakoztatásban részesüljenek, beleértve a hazai oldalról felsorakozó Martin M, Flixon, Erro és Monoclick urak zenei metódusát.

Ez már elég kell legyen ahhoz, hogy magunknak akarjuk a kínált élményt, amihez első körben csatlakoznunk kell a meghirdetett eseményhez! Bővebb infókat ott találhatunk. Ha mennél, de nincs meghívód, írj a ROKOKO-nak, de siess, mert a jegyek 70%-a már elfogyott!

Éljen a tavaszi zsongás és a fedett terű, elektronikus zenei piknik, amire ezzel a mixszel ajánljuk a hangolódást:

https:/​/​soundcloud.com/​rroom-music/​rroom-podcast-034-giuliano-lomonte

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó