Pulzar

Partyajánlók

2019. május 11., szombat

2019. május 11., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

 • [2019-05-11] Deadcode & Friends 2019
   

  Deadcode & Friends 2019
  Bővebben
 • [2019-05-11] Lab season closing w / Saša
   

  Saša was born and raised in Munich. The diverse and bursting music scene took him to relocate to Berlin. Catch one of his regular gigs in the Minimal Bar and you´ll hear some fine microhouse and minimal tunes. He is also a regular guest in Belgrad´s most prestigious clubs. His style has been influenced by the music of Andrea Ferlin and Francesco Assenza. They are the heads of the Berlin-based label called Sleep is Commercial which gonna celebrate this year the 10th anniversary.
  Bővebben
 • [2019-05-11] CAT Budapest pres. TOM NOVY
   

  Talán Tom Novy az első német producer és DJ, aki hazai pályán beelőzte a house zene angol és francia ikonjait! Az 1996-os második kislemeze, a Superstar, hozta meg Tomnak a nemzetközi ismertséget és ettől kezdve nem volt számára megállás. Egymást követték a jobbnál jobb zenék, listaelsőségek és válogatáslemez megjelenések. A kiváló produceri munka hozta meg számára a nemzetközi szupersztárok remix felkéréseit is: Justin Timberlake, Yoko Ono, Erick Morillo, Snap és Sander Kleinenberg is vele akartak dolgozni!
  Természetesen nem maradtak el az óriás klubok meghívásai sem... csak hogy pár példát említsünk, fellépett már a Pacha-ban, a Club Cocoon-ban és nem utolsó sorban a legendás ibizai Space-ben, ami végül 14 évig volt a rezidenciája!
  Bővebben
 • [2019-05-11] Miss Monique (UA) All Night Long
  @ Analog Music Hall

  Az ukrán hölgy nem csak bájos, de zeneileg is érett, előremutató és izgalmas.
  Bővebben
 • [2019-05-11] Deep Café - Season Closing Party
  @ Symbol

  Egy szempillantás alatt elérkeztünk a szezonzáró DEEP CAFÉ PARTYhoz, várunk május 11.én, Szombaton a Symbol Budapest falai közé!
  Bővebben
 • [2019-05-11] Freedom & Love / Sideform & Relativ / Open Air
   

  Május = Dunapart = Szabadság = Életérzés
  Biztosan emlékeznek sokan a régi időkre amikor a májusi szabadtéri szezon elengedhetetlen lett volna a halásztelki megnyitó nélkül.A vén Duna nagyon sokat tudna mesélni erről...Aztán lassan már csak a történelemben emlékezhetünk ezen mulatságokról. Követte őt a csepeli Duna - part megmozdulások de sajnos ezek is véget értek...2016-ban Sződligeten elkezdődött valami. Valami ami ismét a folyó közvetlen közelében történt a parton.
  Aztán 2017-ben ismét találkozhattunk itt....A tavalyi szünet után most ismét visszatérünk,hogy itt kezdjük el a szabadtéri szezont. Egy olyan helyszínen ahol vízközelben lehetünk és ahol páratlan látványt nyújt a vén Duna látképe.
  Bővebben
 • [2019-05-11] Műhely ▩ ▩ Axel Picodot
   

  Axel Picodot az egyik legígéretesebb fiatal techno producer és DJ Franciaországban. Settjeiben a gyors ritmusok és a súlyos basszusok alapvető elemek. Zenéiben szeretettel használ indusztriális hangzásokat, perkusszív elemeket. Az ARTS, Grounded, Raven Sigh, Wrongnotes kiadóknál is jelentek meg már trekkjei emellett olyan előadók keverik zenéit mint Dax J, Paula Temple, Rebekah, vagy Perc. Jelenleg európában turnézik, ahol Amszterdam, London, és Párizs klubbjai mellett a budapesti Lärmet is meglátogatja.
  Bővebben
 • [2019-05-11] Rising Empire: Tim Tama (NL)
   

  Radikális melodika, eklektika és a 90-es évekből merítkező esztétika jellemzi a holland techno egyik legfiatalabb feltörekvőjét, Tim Tamát, aki lólépésben futja be épp nemzetközi karrierjét. Sajátos, szélsőséges és jól felismerhető hangzása szinte egy csapásra magával ragadta a legnagyobb újgenerációs előadókat, zenéi pedig olyan kiadóknál landoltak, mint az Obscuur Records, a Taro Records, vagy kortárs technót talán leginkább meghatározó ARTS-nál. Tim Tama ezáltal egy különleges színfolt, aki első alkalommal érkezik Magyarországra az Rising Empire meghívására, méghozzá a Raveyard közreműködésével a pesti underground egyik legnagyobb fellegvárába, a Dürer Kertbe. Az esemény természetesen nem marad hazai szupport nélkül sem, így Tim Tama mellé érkezik Man + Machine, Mankind, 2z és Art Soul.
  Bővebben
 • [2019-05-11] Le Piquenique de ROKOKO
   

  Berlini közreműködéssel talál otthonra a ROKOKO

  A kultikus sorozat újabb epizódja egy új kezdet is lesz egyben!
  Bővebben
 • [2019-05-11] Detroit In Effect ~ LavaLava
   

  Elűzzük a rossz időt szombatra: az 1994 óta aktív Detroit In Effect játszik a vén Duna partján. Groovy electrók Michigan kultikus figurájától és groovy körítés a LavaLava triótól.
  Bővebben

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó