Pulzar

Partyajánló

Freedom & Love / Sideform & Relativ / Open Air

Fellépők
Dátum 2019. május 11.
Stílus Goa, Progressive, Psychedelic, Psychedelic Trance
Freedom & Love / Sideform & Relativ / Open AirMájus = Dunapart = Szabadság = Életérzés Biztosan emlékeznek sokan a régi időkre amikor a májusi szabadtéri szezon elengedhetetlen lett volna a halásztelki megnyitó nélkül.A vén Duna nagyon sokat tudna mesélni erről...Aztán lassan már csak a történelemben emlékezhetünk ezen mulatságokról. Követte őt a csepeli Duna - part megmozdulások de sajnos ezek is véget értek...2016-ban Sződligeten elkezdődött valami. Valami ami ismét a folyó közvetlen közelében történt a parton. Aztán 2017-ben ismét találkozhattunk itt....A tavalyi szünet után most ismét visszatérünk,hogy itt kezdjük el a szabadtéri szezont. Egy olyan helyszínen ahol vízközelben lehetünk és ahol páratlan látványt nyújt a vén Duna látképe.

Freedom & Love / Sideform & Relativ / Open Air

Május = Dunapart = Szabadság = Életérzés
Biztosan emlékeznek sokan a régi időkre amikor a májusi szabadtéri szezon elengedhetetlen lett volna a halásztelki megnyitó nélkül.A vén Duna nagyon sokat tudna mesélni erről...Aztán lassan már csak a történelemben emlékezhetünk ezen mulatságokról. Követte őt a csepeli Duna - part megmozdulások de sajnos ezek is véget értek...2016-ban Sződligeten elkezdődött valami. Valami ami ismét a folyó közvetlen közelében történt a parton.
Aztán 2017-ben ismét találkozhattunk itt....A tavalyi szünet után most ismét visszatérünk,hogy itt kezdjük el a szabadtéri szezont. Egy olyan helyszínen ahol vízközelben lehetünk és ahol páratlan látványt nyújt a vén Duna látképe.

Line up

Sideform / Iboga records / SRB
Relativ / TesseracTstudio / SRB
DJ Wegha / RadiOzuora /
Oleg Peti / S.U.N Festival /
Dj Toge /​ Enterrec / Y-Production /
Botond / Y-Production /

Belépő:
Elővételes jegyek 3000 Ft
Online:
https:/​/​oneticket.hu/​freedom-love-sideform-relativ-190511
Boltban pedig
Bázis Store

www.facebook.com/​events/​733384810391073/​

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó