Pulzar

Partyajánló

Műhely ▩ ▩ Axel Picodot

Fellépők
Dátum 2019. május 11.
Stílus Techno
Műhely ▩ ▩ Axel PicodotAxel Picodot az egyik legígéretesebb fiatal techno producer és DJ Franciaországban. Settjeiben a gyors ritmusok és a súlyos basszusok alapvető elemek. Zenéiben szeretettel használ indusztriális hangzásokat, perkusszív elemeket. Az ARTS, Grounded, Raven Sigh, Wrongnotes kiadóknál is jelentek meg már trekkjei emellett olyan előadók keverik zenéit mint Dax J, Paula Temple, Rebekah, vagy Perc. Jelenleg európában turnézik, ahol Amszterdam, London, és Párizs klubbjai mellett a budapesti Lärmet is meglátogatja.

Műhely ▩ ▩ Axel Picodot

Axel Picodot az egyik legígéretesebb fiatal techno producer és DJ Franciaországban. Settjeiben a gyors ritmusok és a súlyos basszusok alapvető elemek. Zenéiben szeretettel használ indusztriális hangzásokat, perkusszív elemeket. Az ARTS, Grounded, Raven Sigh, Wrongnotes kiadóknál is jelentek meg már trekkjei emellett olyan előadók keverik zenéit mint Dax J, Paula Temple, Rebekah, vagy Perc. Jelenleg európában turnézik, ahol Amszterdam, London, és Párizs klubbjai mellett a budapesti Lärmet is meglátogatja.

Az estét a BRVTAL bulikról már ismert NVKP nyitja és annyi biztos, hogy ilyen felvezetés után senki se fogja behúzni a kéziféket. 140+

obwigszyh, becsületes nevén Lőrinczi Áron, a Műhely krú tagja is megszólaltatja saját témáit az éjszaka során. A live settjeiről ismert fiatal producer experimentális hangvételű technoit a Műhelyen kívül az EXILES kiadó is gondozza. Jelenleg sok helyen bemutatkozik indusztriális, hipnotikus hangzásaival. Legutóbb a bratislavai FUGA-ban lépett fel, nyáron pedig a Kolorádón és a Bánkitón is állomásozik majd.

Adam Krasz, szintén a Műhely tagjaként ismersetes. DJ Settjeit okosan építi fel, rendkívüli szelektációkkal. Általában acid, mental, industrial technokkal sújtja a tömeget.

▩ LINE UP ▩
NVKP
Axel Picodot
obwigszyh
Adam Krasz

▩ ENTRY
23:00-00:30 2.000 HUF
00:30-06:00 2.500 HUF
PRE-SALE: https:/​/​www.residentadvisor.net/​events/​1257001

www.facebook.com/​events/​288065775438520/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó