Pulzar

Művész

Nermo

Nermo

soundcloud.com/​nermo-1

Archív partyajánlók

 • [2023-06-10] Raw CLVIII
  @ AETHER

  Raw CLVIII: Po:ti, Nermo, Sova
 • [2019-07-20] The Crackers ▩ VASS
   

  Egészestés kétszemélyes hol b2b, hol nem. Ropogtatásra fel!
 • [2019-07-19] CityMatiné - Vakáció
  @ Fonyód

  ÁCIÓ! KÁCIÓ! AKÁCIÓ!........ VAKÁCIÓ! A 2012 áprilisában született kis matiné először megtanult lépegetni, később járni, néha repült is, lassan felnőtt.
 • [2018-12-28] Mondays: Off
   

  Nem special, nem classic és még csak nem is techno. Egy sima baráti, zenés összejövetel az évvégi bulidömping kellős közepén, megvénülésem kerek évfordulójának apropóján (is).
 • [2018-12-08] Sunflowerz & Mondays: Off pres. Steve O'Sullivan
   

  After the stunning events with EAST END DUBS, Dj W!LD, POLITICS OF DANCING, FERRO, JEDSA SOUNDOROM, SAKRO, OLIVIAN NOUR, SILVER CITY live, OKAIN, MANUEL SAHAGUN, here comes the next one.
 • [2018-11-03] Aether pres S. A. M
  @ AETHER

  Régi álmunk válik végre valóra, ugyanis vendégül láthatjuk a dán származású fekete öves vinyl dj, live actor és producer S. A. M. mestert aka Samuel André Madsent.
 • [2018-09-07] Mondays: Off with VASS
   

  Mondays: Off with VASS (London, UK) at VALYO Kikötő - 20180907
 • [2018-08-18] Contra Mundum pres. Around the Clock
  @ Dürer Kert

  A Contra Mundum pres. Barac, Cab Drivers at Vituki után meglovagoljuk és ki is maxoljuk a szabadtéri buliztatás hullámait, egy olyan line uppal, amitől tuti keresztbe áll a szemetek! Ezúttal a megszokott 24 órás limitet 30-ra állítjuk és a Dürer Kert zöldjében kezdünk már reggel tízkor: ping-pong, főzés és 4/4, ahogy csak mi tudjuk... Visszatér Ion Ludwig aki tavaly a teraszon már bizonyította az agilitását egy hat órás jammeléssel, mellette DeWalta és Digby . Gyere el, vagy ne, mi mind ott leszünk!
 • [2018-07-28] SaveCorvin x Toldi w/ Ryan Crosson
  @ Toldi Klub

  SaveCorvin x Toldi w/ Ryan Crosson
 • [2018-06-30] Wetyourself x Andrew James Gustav x LIZZ
   

  Egy újabb igazán mozgalmas este a Corvinon: a nagyteremben a Fabric vasárnapi helytartói, a WetYourSelf duó, a Corvin Barban pedig a Mondays: Off és Andrew James Gustav tekergetik a potikat. Az afterórák a letisztult román hangzás jegyében telnek majd, a Stop Thinking prezentálásában.
 • [2018-05-12] Contra Mundum presents Around The Clock
   

  Contra Mundum presents AROUND THE CLOCK 24 hours / 26 artists / 4 stages / 1 rooftop
 • [2018-04-30] Ambient Majális
   

  Sokat tanakodtunk hogy mi legyen az esemény neve. Arra jutottunk, hogy legyen valami nagyon komoly, valami spirituális könyvet nyissunk ki és a harmadik idegen szó amit meglátunk benne. Valami nagyon elvont.
 • [2018-03-30] Vera at Corvin Club by Mondays: Off
  @ Corvin Club

  Mondays: Off presents Vera (Melliflow, Perlon / Berlin)
 • [2017-12-31] Doppelganger NYE
  @ Esetleg Bisztró

  Csak úgy jönnek mennek az évek, most éppen a 2018-as amit a megszokottaktól eltérő helyszínen ünnepelhetsz meg velünk csodás dunai panorámával amelyhez az általunk komponált lineup a következő:
 • [2017-11-24] Mondays: Off pres. Steve O'Sullivan (Mosaic) - live
  @ Corvin Club

  11/24 - Mondays: Off presents Steve O'Sullivan - live @ Corvin Club
 • [2017-09-02] ▩ Monday Off X GOSU ▩▩ Manuel Schatz ▩
  @ LÄRM

  A német e-zenei szcénát nagyban meghatározó Frankfurtban élő Manuel Schatz ugrik el hozzánk kivetetni veletek a hétfőt, aki egyébként hosszú évek óta tevékenykedik a frankfurti minimalista ám klasszikus és micro elemekkel tűzdelt house világában, mint a HardWorkSoftDrink nevű lemezkiadó és dj kommuna társalapítója és művésze, valamint a helyi egyre nagyobb népszerűségnek örvendő GOSU lemezbolt és label alapítója, aki többször megjárta már a Robert Johson dj pultját is. Hazai támogatás a végén Erro az elején pedig egy megszokott Po:ti & Nermo.
 • [2017-07-28] ☼ Napozó - Tizedik hét ☼
  @ Napozó

  ☼ Napozó - Tizedik hét ☼
 • [2017-07-22] Po:ti & Nermo & Poli at Pontoon
  @ Pontoon

  A Monday Off oszlopos tagjainak b2b szettje és a Made Inn csapat megkerülhetetlen figurája Poli szombaton a Pontoonon!
 • [2017-07-07] Alkotótábor 14.
  @ Szántód

  Az Alkotótábor gondolata 2003-ban született, majd egy évi szervezőmunka után 2004-ben megrendezésre került első találkozónk. A budapesti elektronikus zenei színtérből jól ismert, Kántor István, azaz Isu, valamint egy szintén a techno-house zenei vonalon tevékenykedő keszthelyi illetőségű testvérpár Béres Tibor és Tamás, alias Fiba és Wuki láttak neki a közös elképzeléseik megvalósításainak.. Az alapkoncepció a következő volt: elindítani egy olyan konferenciát, mely az ország minden tájáról egy helyre vonzza azokat a dj-ket, producereket, live-act-eket, amelyek hitelesen képviselték - abban az időben a még igencsak földalattinak számító - minimál, click-house, techno szcénát. A rendezvény helyszínéül kezdetekben a Keszthelytől mintegy 2 kilométerre lévő, erdészet által kiránduló-, és pihenőtisztásnak fenntartott Nagymező szolgált. Az első két év szerény látogatottsága után a tábor komoly fejlődésnek indult minden tekintetben, ami köszönhető annak, hogy közösségi jellege egyre erősebbé vált, valamint egy olyan alternatívát kínált a már említett stílusok fanatikus célközönsége számára, amelyet más rendezvény nem volt képes nyújtani.
 • [2017-04-15] ▩ Monday Off ▩ ▩ S A M ▩
  @ LÄRM

  A tüdő nagyon fontos az élet számos területén. Így például nem csak Földanya kebelén és futópályákon, de a tánctéren is. Ezzel annyira tisztában van a koppenhágai S.A.M., a Delaphine tulajdonosa és az Oscillat Music társalapítója, hogy zenéi jóformán hörgőtisztító hegyilevegők: felemelnek és ott is hagynak. A messzi távolba tihanyozó dubos villanásai, felesleges fancységektől megfosztott ruganyozásai úgy simogatják végig a lelket és a lábat, hogy jógatáborok kopogtathatnának a titkos receptért. Pedig nem kell kopogtatni, csak el kell jönni érte a diszkóklubba! Aztán kivenni azt a hétfőt.
 • [2017-01-01] 100% AFTER 2016
  @ Fogas Ház

  Nem kétséges, hogy a város afterében lesz részünk Szilveszter másnapján a Fogas komplexumban. Kicsit átlényegítjük a Fogast ezen a reggelen. Kibővített szuper martin hangcucc, speckó vizuál, rengeteg kedveskedés, valamint a város számunkra legkedvesebb dj-i és szervezői, akik úgy döntöttek, hogy velünk reggeleznek. A háztól a Lärm-ig bejárjuk a teljes hazai techno érzésvilágot, a boldog ölelkezéstől a veretésen át a sötétben elmélkedésig 2016-ról…A kertben pedig lehet bukfencezni és jógázni csak meg ne fázzatok.
 • [2016-11-04] ▩ Finale Sessions Label Night ▩ ▩ Michael Zucker ▩
  @ LÄRM

  Ha azt mondjuk, hogy Miami, akkor jégkrémezve görkorizó lányok és színes zakós filmbéli nyomozók ugorhatnak be. De ha azt mondjuk, hogy Miami és az underground őszinte randevúja, akkor a Finale Sessions kiadó - ami Michael Zucker igazgatása alatt a deephouse és a deeptechnó metszetében üzemel. Ebben a megközelítésben már olyanok munkái jelentek meg a label védelmező szárnyai alatt, mint Fred P, Terrence Dixon, vagy a klubunkat már megjárt Boo Williams és Patrice Scott.
 • [2016-09-16] ▩ LÄRM ▩ meets ▩ Gazette ▩
  @ LÄRM

  A kolozsvári Gellért-hegyen, egy régi lőszertárban működik a román testvérklubunk, a Gazette. A hely atmoszférája, zenei hitvallása és puritánsága maximálisan egybecseng a mi fekete dobozunkkal. Egy kivétellel, hogy nekik citadellai panorámájuk van, nekünk meg Akácfa utcai. A helycserés partizás sokadik állomása ez.
 • [2016-09-09] ▩ LÄRM ▩ ▩ season opening ▩
  @ LÄRM

  Most harmadszorra nyitjuk újra a klubot. Szokásunkhoz híven nyáron átlegóztuk a tereket, ezúttal két lépéssel határozottabban elszeparálva a külvilágtól. Ízelítőnek: félfekvők, folyosók, atom fények, brand new klotyók.
 • [2016-07-08] Alkotótábor 13.
  @ Szántód

  Alkotótábor 13. 2016.07.08-09-10. Balaton/Szántód - Szántódpuszta Idegenforgalmi és Kulturális Központ
 • [2016-06-11] ❒ LÄRM ❒ Auf Wiedersehen ❒
  @ LÄRM

  ❒ ❒ Bezárunk nyárra ❒ Szeptemberben ráncfelvarrva folytköv ❒ ❒
 • [2016-05-28] HAANG_2
  @ Toldi Klub

  A hang, mint minden hullám, a rezgési állapot terjedését jelenti a közegben. 2 éve annak, hogy elindult a HAANG weboldal. Mögöttes szándékunk a térnyújtás az itthoni elektronikus zenei világban tevékenykedő producereknek a bemutatkozásra, a hazai underground iránt érdeklődőknek pedig ismeretük bővítésére.
 • [2016-05-21] ★ Contra Mundum: Around the Clock – Birthday Edition at Corvin Club ★
  @ Corvin Club

  AROUND THE CLOCK - Újabb 24 órás partihétvége a Corvinon
 • [2016-05-20] ❒ LÄRM ❒ meets ❒ GAZETTE ❒
  @ LÄRM

  Kolozsváron, a fellegvárban, a régi lőszertárban van egy testvérklubunk a Gazette. A hely atmoszférája, zenei miheztartása és maximalista puritánsága egybecseng a mi Akácfa utcai lokálunkkal. Egy nagy különbség, hogy ők még hegesztettek hozzá egy festői kolozsvári fullpanorámát. A helycserés partizás sokadik állomása most ez.
 • [2016-02-05] ❒ LÄRM ❒ ❒ Benedikt Frey ❒
  @ LÄRM

  ❒ LÄRM ❒ ❒ Benedikt Frey ❒

Zenei stílusok

 • Deep-House

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó