Pulzar

Partyajánló

Aether pres S. A. M @ AETHER

Fellépők
Dátum 2018. november 3.
Helyszín AETHER
Stílus House, Techno
Aether pres S. A. MRégi álmunk válik végre valóra, ugyanis vendégül láthatjuk a dán származású fekete öves vinyl dj, live actor és producer S. A. M. mestert aka Samuel André Madsent.AETHER

Aether pres S. A. M @ AETHER

Régi álmunk válik végre valóra, ugyanis vendégül láthatjuk a dán származású fekete öves vinyl dj, live actor és producer S. A. M. mestert aka Samuel André Madsent.

Radarunkra a 2013-as Fathers & Sons Productions-on megjelent ‘A Glance And You Got Me’ (https:/​/​www.youtube.com/​watch?v=YpZYsj9aK5c) szerzeménnyel került fel, azóta pedig minden megjelenésével és fellépésével bizonyítja egyedi, lehengerlő és egyben lelket gyönyörködtető stílusát.

Szólóban való turnézása mellet életének nagy részét tölti ki a - két barátja, Malin Genie és Lazar Hoche társaságában alkotott - Mandar trio, ami például idén töltötte második nyári rezidenciáját a Hï Ibiza-ban, a sziget egyik legsikeresebb szombat esti, Black Coffee által fémjelezett sorozatán.

Mindemellett a közös Oscillat Music és a saját Delaphine és Dahlia kiadók egyengetésére is marad idejük, a produceri munkák, a folyamatos lemez búvárkodás és persze a közös liveactekre való készülésen kívül.

Miért is szaporítanánk tovább a szót, hisz egy garantáltan felejthetetlen zenei élményben lesz része mindenkinek, aki ezen az estén csatlakozik S.A.M fan klubbunkhoz.

Belépő:
Elővétel és éjfél előtt 2000HUF / 7EUR -https:/​/​www.residentadvisor.net/​events/​117457
Éjfél után 3000HUF / 10EUR

www.facebook.com/​events/​107433960194673/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó