Pulzar

Művész

David Mole

David Mole

Archív partyajánlók

 • [2021-06-11] CSIKIRIKI
   

  Induljon a nyár, itt az első Csikiriki!
 • [2021-05-29] Grand Opening 20H RAVE w/ WNDRLST
  @ DRK/INSIDE Klub

  Dark_LAB pres: DRK/INSIDE Grand Opening 20H Rave
 • [2020-08-15] Dayshift Boat Party
   

  Gondoltunk egy merészet és vízre szállunk augusztusban :D Vendégeink ezúttal a minimal hangzás hazai nagymesterei, a családias miliőt pedig egy szupermodern, exkluzív katamarán biztosítja számotokra. A hajónk Szentendre és Visegrád felé veszi majd az irányt, amíg a kiváló DJ/producer kollégák a klimatizált táncteret izzítják, a pihenésre vágyók a legfelső chill részlegen élvezhetik a full panorámát.
 • [2019-07-05] Stabil x Deepin' Session
   

  Stabil & Deepin' Session presents:
 • [2019-05-17] Stabil deluxe edition w/ Michael James + RQZ
   

  Moira Audio Recordings bemutatja: Stabil deluxe edition a LOCK Budapest-ben
 • [2019-03-08] Made Inn
   

  Újra itt vagyunk és jelentkezünk a következő Made Inn presents-cel!
 • [2019-02-06] Moira Audio presents: Stabil #3
   

  STABILizátorokat bekapcsolni, a következő szerdán ugyanis a táncoló talpak garantáltan elhagyják a talajt, a falakat pedig kidöngetik a beat-ek. Produceri színekben először itt teszi tiszteletét Vera Zeki aka David Mole és játszik pár kiadatlant, aminek a megjelenését majd lehet nagyon várni.
 • [2019-01-01] The NYE AFTER
  @ Story Budapest

  2019 első reggelén ismét jelentkezik immáron tizenegyedik (!!) alkalommal a THE AFTER sorozat újévi epizódja a TESLA klub helyén nyílt STORY Budapest-ben. Ahova elhozzuk Nektek az újévi partik legparádésabb line-up-ját:
 • [2018-12-31] After Dark x Rattus NYE
   

  We're teaming up for a very special NYE party and after hours in Budapest's newest prime club...
 • [2018-12-30] DMT Hungary Presents: Pre New Year's Eve Techno Party + After
   

  D.M.T. Hungary .:. and .: .:. Drinking Meanwhile Techno .: .:. .:. PRESENTS .: .:.:. Pre New Year's Eve Techno Party .: .:.:.:. (Előszilveszter) underground
 • [2018-12-29] Made Inn pres Pre NYE
   

  Idén is kezdd velünk az óév búcsúztatását! Komoly csapattal sorakozunk fel, nem lesz hiány pörgésből és a legújabb, legfrissebb ütemekből. Ezt garantáljuk!
 • [2018-12-22] Pre Afterologia by Aditum XX
  @ InToto Budapest

  Egy igen exkluzív estel indulunk neki a közelgő ünnepeknek. Amely azért is lesz különleges, mert kizárólag bakelit lemezekről fognak játszani az est főszereplői, ráadásul back to back! A megfelelő bemelegítésről sem feledkeztünk meg, 22 órától a Judge Brothers fokozza fel a hangulatot!
 • [2018-11-10] Budapest in the dark
   

  A Budapest in the dark örömmel hív meg soron következő eseményére, ami Seldon barátunk szülinapi "zsúrja" lesz a Supersonic - Blue Hell & KVLT legendás falai között.
 • [2018-10-27] Pre Afterologia
   

  Az Afterologia és a Prime Fm közös éjszakai és reggeli rendezvénye az InToto Budapest Bárban!
 • [2018-10-19] Deepin' Session
   

  Deepin' Session w/ David Mole (Budapest in the dark)
 • [2018-09-28] Made INN // Let's start new club season
   

  Újabb évadhoz érkeztünk! Gyere és topogj velünk a klub szezon első Made Inn buliján a VOLT Lokálban. Iránymutató dj-ink pedig Poli, Roland Handrick, David Mole és Botek lesznek.
 • [2018-09-14] 12h b2b | Drinking Meanwhile Techno #5
   

  Sziasztok, ismét eltelt egy év és eljött a szülinapom napja. Örülnék, ha velem ünnepelnétek meg a Valyó kikötőben. Hangtechnika lesz bérelve. Ajándékot nem kérek, de az adományokat szívesen fogadom, amely a hangcuccra és a djk zsebpénzére lesz fordítva. Köszönöm.
 • [2018-09-08] Budapest in the dark
   

  Budapest in the dark rezidens est a Valyo kikötőben, kortárs, 4 negyed alapú elektronikus tánczenékkel.
 • [2018-08-25] Electric Park
   

  +++++A hosszú meleg nyár utolsó hétvégéjén Augusztus 25-én, szombaton eddig kiaknázatlan, ám remek helyszínre a Liget Clubba invitálunk meg Titeket az itthoni underground szcéna kiemelkedő alakjaival karöltve+++++
 • [2018-08-20] Budapest in the dark - Varázsnap techno special
   

  Augusztus 20-án Kanadából érkezik vendégünk, akit a szerencsések hallhattak már az Ozora fesztivál nulladik napján, ahol a stílusteremtő Zenon records művészei is felléptek. A nyári fesztiválszezonban Európában turnézó Florian MSK érkezik majd a Valyo kikötő szinpadára, hogy egy ingyenes open air buli keretien belül prezentálja mit is jelent számára a techno!
 • [2018-08-18] Contra Mundum pres. Around the Clock
  @ Dürer Kert

  A Contra Mundum pres. Barac, Cab Drivers at Vituki után meglovagoljuk és ki is maxoljuk a szabadtéri buliztatás hullámait, egy olyan line uppal, amitől tuti keresztbe áll a szemetek! Ezúttal a megszokott 24 órás limitet 30-ra állítjuk és a Dürer Kert zöldjében kezdünk már reggel tízkor: ping-pong, főzés és 4/4, ahogy csak mi tudjuk... Visszatér Ion Ludwig aki tavaly a teraszon már bizonyította az agilitását egy hat órás jammeléssel, mellette DeWalta és Digby . Gyere el, vagy ne, mi mind ott leszünk!
 • [2018-06-21] Budapest in the dark w/ Ice Machine live (Arg)
  @ Valyo Kikötő

  Szélessávú, sokszínű techno és minimal, kis acid fűszerezéssel - élőben. Ez alkalommal Argentínából érkeznek vendégeink, akik egy elég komoly hardware live act-et fognak prezentálni nekünk. A sors vicces, aznap játszik a VB-n az argentin csapat! :)
 • [2018-05-27] Varázsnap a Valyó kikötőben
   

  A Vaárzsnap sorozat alapötlete a Valyóból fogant. A Valyó misszió célja, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket és a várost kettészelő folyót. A Duna látványa, a nyári napsütés, a zene és a jó társaság egy pihentető vasárnapon.... A Varázsnap vízparti eseményei révén a Budapest in the dark évről évre sokakat táncoltat meg, kapcsol ki és tölt fel, élményeket és szép emlékeket adva a közönségnek. A Valyó és a Varázsnap az idei szezonban már tényleg kéz a kézben folytatja ezt a "munkát".
 • [2018-05-12] Contra Mundum presents Around The Clock
   

  Contra Mundum presents AROUND THE CLOCK 24 hours / 26 artists / 4 stages / 1 rooftop
 • [2018-04-28] Corvin pres. Mark Reeve
   

  Corvin Club proudly presents Mark Reeve Anyone serious about their techno will certainly have come across the name Mark Reeve. Moving to Germany from England 15 years ago in search of an inspirational scene that embraced his tough uncompromising sound.
 • [2018-04-21] Darcafe pure electronic w/ Total woods live (Cz)
   

  A Corvin Café és a Budapest in the dark összefogott, hogy megmentse a "kisklubos", családias hangulatú undergroundot. Elcsépeltnek tünhet már a földalattiság hangoztatása, de mivel mind zeneileg, mind struktúrájában kilép a trendkövetésből a project, így ezt nyugodt szívvel akasztjuk jelzőként az eseményre.
 • [2018-03-16] MadeInn pres. Bla Bla w/Daniel Sanchez and more
  @ Corvin Club

  Made Inn presents Bla Bla label showcase
 • [2018-03-02] Rattus w/ Gregor Tresher
  @ Corvin Club

  A tavalyi évből az egyik kedvenc bulink a nyári Gregor Tresher által vezényelt megmenés volt, hiszen személyében egy végtelenül kedves, szerethető karaktert és ugyanakkor egy hatalmas partiarcot ismerhettünk meg. Mindezek a tulajdonságok alapvetőek egy jó DJ esetében és a színpadról is átjönnek, aminek egy teltházas Corvin Club lehetett tanúja azon a zseniális bulin. Tűkön ülve vártuk, hogy visszahozhassuk, amire a téli álmunkat követő első Rattus eseménynél keresve sem találhattunk volna jobb alkalmat.
 • [2018-01-13] Contra Mundum presents Cesar Merveille and Nima Gorji
  @ Corvin Club

  Contra Mundum presents Cesar Merveille and Nima Gorji at Corvin Club
 • [2018-01-06] Shapeshift presents: Brett Jacobs
  @ Corvin Club

  Óriási örömünkre következő vendégünk Kelet-London house legendája: Brett Jacobs, így a kellő lendülettel indíthatjuk az évet, ezúttal a Corvin nagytermében.

Biográfiák

 • MC Zeek

 • Cadik

  Séfel Pál, azaz Cadik nevét a magyarországi dj-kultúra első generációjának és a kortárs zenék népszerűsítésének kontextusában szokás emlegetni:
 • Palotai

  Az atléta alkatú dj már tíz éve van a ringben, és még sosem akadt, aki padlóra küldje. Persze nehezen akadna ilyen, és nem csak a lemezek felkutatásával és lejátszásával töltött órák terén szerzett behozhatatlan előnye miatt.

Zenei stílusok

 • Dubstep

  A dubstep eredete a szintén "brit találmányként" aposztrofálható uk garage-ból vezethető le: a pattogó, gyors, r'n'b vokálokkal és a korai drum and bassból ismert basszusokkal megtűzdelt, alapvetően optimista kicsengésű műfajban akadtak kísérletező kedvű producerek, akik a sémát és annak tempóját - körülbelül 140 bpm - alapul véve egy sokkal sötétebb, ridegebb hangzásban kezdtek gondolkodni.
 • Breakbeat

  Minimalisztikus jellegű. Jellegzetes vonása a 3/4-es ütem.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
 • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

  23 perc, 14 Mb

Ajánlott rádiók

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó