Pulzar

Partyajánlók

2016. május

2016. május

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

1 2 3 4 »
  • [2016-05-04] ★ Move Special w/ RANDALL M at Corvin Club ★
    @ Corvin Club

    Sok idő eltelt már azóta, hogy a szerda esti kicsapongást special editionre kereszteljük. Vincent Lemioux után, május első szerda estéjén Randall M érkezik, rendahgyó módon, ez alakommal a Corvin Club nagytermének dj pultjába. A jelenleg berlini rezidenciával büszkélkedő lemezlovász, az Államokban kezdte el pályafutását. A kezdeti hip-hop korszak után, hamar megfertőzte a 4/4-ek izgalmas világa, aminek köszönhetően az analog ritmusok és élettel telt house zenék mesterévé vált. Nyaranta Ibizán tolja együtt a menő klubbok szekerét, nem kisebb rendezvényken, mint az ENTER és a tINI & The Gang. Randall M főszereplését a hamarosan második Akkult kiadványon megjelenő Andras Toth goja a tőle megszokott lazasággal felvezetni.
    Bővebben
  • [2016-05-05] ■■ Next Level ■ JAUZ (USA) ■
    @ A38

    Több évnyi kitartó munka után büszkén jelentjük be, hogy sikerült elhívnunk Nektek a világ jelenlegi egyik legkurrensebb producerét, aki ezúttal kivételt tesz, és a limitált befogadóképességű A38-on lép fel május 5-én, csütörtökön!
    Bővebben
  • [2016-05-05] DRUM CLUB
    @ LÄRM

    ❒ LÄRM ❒ Drum Club ❒ ❒
    Bővebben
  • [2016-05-05] Panel Trax Records Event IX
    @ Müszi

    Panel Trax Records Event IX
    Bővebben
  • [2016-05-05] ★ MEGMENT ★
    @ Corvin Club

    Csütörtök esténként ismét élettel teli a Corvin Bar DJ pultja, hiszen Christian Cardwell és Snilloc közös mentőakciója jelentkezik. A house MEGMENT az unalmas csütörtök estéktől.
    Bővebben
  • [2016-05-06] Budapest Calling Season Closing w/ LEXER
    @ Tesla Budapest

    Tavaly szeptember 18-ra bejelentettük ,hogy hangrobbanás fogja megrázni Budapestet és kiadtuk a harmadfokú, vörös figyelmeztetést az összes elektronikus zene rajongónak az országban.
    Bővebben
  • [2016-05-06] ★ Corvin Club x Hi!Fly pres. GUY GERBER & Disqrate pres. LAZARE HOCHE ★
    @ Corvin Club

    Május első hétvégéjén sokak nagy favoritja, Guy Gerber érkezik Budapestre a HI!FLY és a Corvin Club közös szervezésében! Hősünk munkásságáról hosszú oldalakat lehetne írni, de pályájának legemlékezetesebb mozzanatai között mégis 4 szerzői albumát (Late Bloomers, Supplement Facts, Who's Stalking Who?, 11 11), saját Supplement Facts Records és RUMORS kiadóját, és a Resident Advisor szavazásán zsinórban háromszor elért top 10-es helyezését tartjuk számon. Saját szerzeményei közül, a Timing és a Belly Dancing ragadt meg maradéktalanul mindenki fülében. Fellépései sosem tartoznak könnyen feledhető partik közzé, játszott már 12 órát a Burning Man fesztiválon, zárt már évadot az ibizai Pachaban, de tartott már ingyenes tengerparti bulikat is a Rumors kiadó égisze alatt. Guy Gerber köré ez alkalommal a Hi!Fly szelektorai gyűlnek majd, hogy teljessé és ténylegesen felejthetetlenné tegyék az egészestés zenei utazásunkat!
    Bővebben
  • [2016-05-06] A38 Summer Opening: LUDMILLA vs PALOTAI
    @ A38

    LUDMILLA és PALOTAI újra együtt zenél május 6-án az A38-on!
    Bővebben
  • [2016-05-06] ■■ Next Level ■ STÖÖKI SOUND ■■
    @ Akvárium Klub

    DJ Lukey és Jelacee, azaz a STÖÖKI SOUND a UK Grime alapjain fekvő, minimalista trap zászlóvivői Angliában és az egész világon. Legutóbb akkora teltházzal járt budapesti fellépésük, hogy több százan kinn maradtak, emiatt, most egy buli erejéig ismét átköltözünk az Akvárium Klub nagytermébe hogy kényelmesen elférjetek!
    Bővebben
  • [2016-05-06] Technokunst Season Closing
    @ LÄRM

    ❒ LÄRM ❒ Technokunst Season Closing ❒ ❒ Dork / Isu
    Bővebben
  • [2016-05-06] LAB - Lesson III.
    @ AETHER

    L A B.

    Igen, már megint
    Itt a tavasz, és itt a kitűnő alkalom, hogy alátok gyújtsunk, megpörköljünk, aztán öntsünk egy kis olajat a tűzre.
    Bővebben
  • [2016-05-06] The Etiket ✖ Truesounds
    @ Club Vertigo, Győr

    Több mint egy évet várt a Truesounds Music legénysége, hogy újra együtt visszatérjenek Győrbe. A tavaly áprilisi első egységes TS party mély nyomokat hagyott a fiúk szívében, de a győri közönségében is. Nem titok, hogy srácok külön-külön is nagyon szeretik a Vertigo atmoszféráját és a nyugat-magyarországi közönséget, de a legjobb mégiscsak az, amikor mindenki együtt van és egységes utazásban részesítik egyik kedvenc publikumukat. Rengeteg dolog történt ez egy év alatt, érettebbek lettek a srácok a pultban és érettebb, felnőttebb lett a világ zenei színvonala is, amit a TrueSounds Music remekül képvisel itthon és már hazánkon túl is.
    Bővebben
  • [2016-05-06] Deepfields ■ Season Closing ■
    @ Müszi

    Klasszik szezonzáró #Deeepfields a Müsziben:
    Bővebben
  • [2016-05-07] Cinema Hall presents TEN WALLS (live) 'Equalized Tour'
    @ Cinema Hall

    Ten Walls – a név, ami mellett az elmúlt években egyetlen elektronikuszene-rajongó sem mehetett el szó nélkül, napjaink egyik legnagyobb zenei varázslóját rejti. Az ifjú litván zseni, Marijus Adomaitis titokzatos alteregóival, határozott, sőt, olykor egyenesen megosztó személyiségével és persze hihetetlen zenei érzékével az e-tánczene szinte minden szegletében keltett már óriási hullámokat: Mario Basanovként világszerte a legkomolyabb underground house-DJ-k lemeztáskáiban bérelt magának örökös helyet, Mario & Vidis név alatt (szerzőtársával, DJ Vidisszel) pedig a klasszicizmus és a jazz felé húzó minimalistákat kapta el. Amikor viszont 2013-ban kihozta először a Gotham EP-t az Innervisions-ön, majd a Requiemet a Life and Deathnél (tessék figyelni a kiadókat), az egész e-zenei világ őrült találgatásba kezdett, hogy vajon ki rejtőzhet a névben szereplő „tíz fal”, és a lélegzetelállító élő audiovizuális produkció mögött.
    Bővebben
  • [2016-05-07] GET EXITED
    @ Akvárium Lokál

    A nagysikerű Get Exited sorozat újabb felvonása a VOLT Music Bar Officialban, ezúttal Sikztah és a házigazdák Mateo & Spirit, Rob!n szereplésével!
    Bővebben
  • [2016-05-07] Lick the Click! SUNBURST #89 - Season Opening at A38 Orrterasz
    @ A38

    2011 nyarán elegünk lett abból, hogy a klubélet nyáron eltűnt és dédelgetett klubestünket fél évre pihentetnünk kellett.
    Bővebben
  • [2016-05-07] Technodub Seance
    @ LÄRM

    ❒ LÄRM ❒ ❒ Technodub Seance ❒
    Bővebben
  • [2016-05-07] ★ Corvin Black ★
    @ Corvin Club

    Corvin BLACK néven új eseménysorozatot hívunk életre május hetedikén! Célkeresztben az elektronika sötét oldala! Az első eseményen helyi hősök prezentálják mit gondolnak a hazai 4/4-el átszőtt underground világról. A line up egy estére összehozza a különböző csapatokhoz köthető artistokat, hogy a zenét fókuszba állítva tombolhassuk át változatos szettjeikre az éjszakát.
    Bővebben
  • [2016-05-07] POOL&BEER SEASON START!
    @ Vituki Uszoda

    POOL&BEER 2016 Szezonindító!
    Bővebben
  • [2016-05-07] Loop On The Roof
    @ A38

    Hamarosan itt a nyár, egyre jobb az idő, így a tavalyi, fantasztikus hangulatú bulik után ismét felköltözünk az A38 tetőteraszára, havonta egyszer szombatonként! Ezúttal a vendégünk Sazabio lesz, aki egy különleges szettben hozza el nekünk a diszkó legjavát. A belépés ingyenes! A mottónk pedig továbbra is: Straight friendly queer clubbing.
    Bővebben
1 2 3 4 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó