Pulzar

Partyajánlók

2016. május

2016. május

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2016-05-07] We Need Underground
    @ Instant, Budapest

    A We need Underground leginkább azokat szólítja meg akiknek elegük van a hétről-hétre agyon hallgatott mainstream zenékből. Szeretnénk egy olyan közösséget, partysorozatot létrehozni ahol igen is számít az, hogy milyen zene szól.
    Bővebben
  • [2016-05-07] Moon pres. Love is all
     

    "Love Is All". Ez egy életérzés, egy hiteles, letisztult üzenet miszerint őszinte, tiszta szeretet nélkül nem létezhet, és nem működhet semmi sem.
    Bővebben
  • [2016-05-07] KEEP IT REAL - The Game Starts
    @ BRKLYN

    Eltelt 9 hónap... készen álltok a folytatásra!?
    Bővebben
  • [2016-05-07] Aether Heroes
    @ AETHER

    Egy dolog biztos. Ha Captain Knuckles vagy Ramin Sayyah a pultban áll, minden más megszűnik. Nade mi történik ha mindketten? Ezt már megtapasztalhattuk egyszer, úgyhogy ahelyett, hogy az Aether többi hősét mutatnánk be, vettük a bátorságot, hogy ismét életrekeltsük ezt feketelyukat. Nagyon kemény lesz. Fejre vigyázni!
    Bővebben
  • [2016-05-13] Truesounds Music pres. Mihai Popoviciu
    @ AETHER

    Újabb TSemege estet kínálunk minden kedves zeneőrült Barátunknak!
    Bővebben
  • [2016-05-13] ONEHUNDRED Trap Hajó 6
    @ A38

    Elgondolkodtatok már azon, hogy Drake miért emlegeti mindig a 6-os számot? Egyesek szerint szülővárosára, Torontóra gondol, de elárulunk egy titkot: a hatodik trap hajóról beszél a srác! Pont ezért időzítette új albumát is mára, mert tudta, hogy ma jelentjük be a szezonzáró Trap Hajó-t, ezért innen is pacsi neki! Rap és trap egész este, meredek csapatás és katartikus nyárindítás a legnagyobb himnuszokkal, de hisz tudjátok.
    Bővebben
  • [2016-05-13] DD x Pure Lust
    @ LÄRM

    ❒ LÄRM ❒ DD x Pure Lust ❒ ❒ Auntie Flo ❒
    Bővebben
  • [2016-05-13] UVCT
    @ Fogas Ház

    2016/05/13 ✖ PÉNTEK ✖ UVCT ✖ Fogas Ház
    Bővebben
  • [2016-05-13] BudapesTechno presents SVETEC,SEPROMATIQ,RESET
    @ R33, Budapest

    BudapesTechno presents SVETEC,SEPROMATIQ,RESET
    Bővebben
  • [2016-05-13] ★ Corvin Club x Astronautmusic pres. BORIS BREJCHA ★
    @ Corvin Club

    A német "maszkos srác" azaz Boris Brejcha első élménye az elektronikus zenével egy "Thunderdome" Cd formájában történt, amit egy padtársa csempészett be a zeneórára :) 12 évesen kezd zenét írni, mégis eltelik 12 év mire elküldi első demóját a berlini Authist Records-nak. Innentől azonban felgyorsulnak a dolgok. 2 nappal később pozitív válasz érkezik a kiadótól és még abban az évben 2006-ban megérkezik az első külföldi felkérés Brazíliából, ami egyúttal az első „valódi" fellépése dj-ként.
    Bővebben
  • [2016-05-13] Friday
     

    2016-ban is Hajó az idő! Bladerunnaz pres. Friday
    Bővebben
  • [2016-05-13] 360 BAR LIVE! w/ DAIDAI
    @ Babatvölgyi Horgásztó

    Péntek este egy 2 órás live act és az azt követő 1 órás DJ szett formájában mutatja be nálunk eddigi munkásságát a DAIDAI.
    Bővebben
  • [2016-05-13] Marcel Zavodi Invites: Dublic ('Friday The 13th')
    @ Müszi

    Május 13-án, Pénteken, a hangulatos MüSziben megnyitja kapuit a 'Marcel Zavodi Invites' néven futó alkamilag megrendezésre kerülő koncert turné, ahol a legtehetségesebb, tapasztalt előadók fogják szórakoztatni Budapest és környékének leghevesebb partizó fiataljait fiatal, feltörekvő DJ-k társaságában.
    Bővebben
  • [2016-05-14] PLASTIC with GARY BECK & BLACK ASTEROID
    @ Akvárium Klub

    Gary Beckkel, Black Asteroiddal és HOT X-el erősít májusban a PLASTIC!
    Bővebben
  • [2016-05-14] Cruisin Daytime Open Air River Dance
    @ Európa Hajó

    Mivel nagyon jók voltatok az elmúlt évben ti is, és mi is, 2016-ban újra vízre szállunk. Az egyik legjobb dolog a budapesti nyárban kétségkívül a Cruisin lett; egy komplex és egyedi élmény városban, természetben, a vízen. Hála a globális felmelegedésnek már májusban Európa tetején állhatunk, és persze korántsem ér véget a kikötés után a mulatság, de erről majd később. Egy csomó meglepetéssel készülünk, lassan kimerjük írni majd azt is, hogy prémium a buli.
    Bővebben
  • [2016-05-14] Therapy Sessions Classic
    @ A38

    Therapy Sessions Classic w/ Dylan, Raiden, Robyn Chaos
    Bővebben
  • [2016-05-14] ★ All Inn Showcase invites Propaganda
    @ Corvin Club

    Az All Inn Records és a Propaganda közös estjeként prezentáljuk nektek Nastia és Giovanni Verrina budapesti fellépését. Nastia, aki mindig változatos szetteket pakol sosem ragad le egy stílusnál. Kiszámíthatatlanságában rejlik érdekessége, hiszen nem tudhatjuk előre, hogy techno, chicagoi house vagy éppen a detroiti vonalat képviselő lemezeiből válogat. Giovanni Verrina az All Inn Records tagjaként érkezik Budapestre, a nemrégiben indított HOWL kiadója egyre jobban pörög, legfrissebb megjelenésként a korábban Corvin Barban már debütált Varhat két számos kislemezét említhetjük. Giovanni már többször bizonyított a hazai közönségnek tehetségét a Move és Extend Budapest rendezvényeken. Az itthoni vonalat az All Inn Records egyik életre hívója és a Corvin Club rezidense Polarize, valamint a Contra Mundum sorozathoz és Akkult kiadóhoz köthető Forsek képviseli majd.
    Bővebben
  • [2016-05-14] ★ Incoming w/ LAUER ★
    @ Corvin Club

    Mielőtt végleg elengedjük a "csak szakállasokat hívunk meg" koncepciót, elhozunk nektek egy igazi underground nagyágyút.
    Bővebben
  • [2016-05-14] ☯ GIRLY & CRUISIN after ☯
    @ Akvárium Lokál

    Május 14-én a VOLT Music Barban találkozik a GIRLY és a CRUISIN a város szívében!
    Bővebben
  • [2016-05-14] Lost Minute meets Auróra
    @ Auróra

    A Lost Minute a földet érő lélek ünnepén pincészeti szupergálára hívogatja tisztelt gyülekezetét (ön + te + én) az Auróra Kvadro Bálterem mélyébe le! Az ismerős sztárok mellett új kontúrok árnya dereng majd a hunyorgató projektor-nyaláb pásztázó fényében. Hisz gombtekerve ugyancsak ott állítgat majd a Pesti Ház ifjabb generációjának két ígéretes művészeti vezetője, kik egyre izgatóbb megjelenéseikkel nem szűnő hullámokat keltenek a széles nemzetközi zenevizen. Éljen e trekkek önfeledt frizbizése az éjen át! Villants hát szikrázó fogat, lábad kövessen tamokat, úgyis a családban marad az egész!
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó