Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

360 BAR LIVE! w/ DAIDAI @ Babatvölgyi Horgásztó

Fellépők
Dátum 2016. május 13.
Helyszín Babatvölgyi Horgásztó
Stílus Deep-House, Tech-house
360 BAR LIVE! w/ DAIDAIPéntek este egy 2 órás live act és az azt követő 1 órás DJ szett formájában mutatja be nálunk eddigi munkásságát a DAIDAI.Babatvölgyi Horgásztó

360 BAR LIVE! w/ DAIDAI @ Babatvölgyi Horgásztó

Péntek este egy 2 órás live act és az azt követő 1 órás DJ szett formájában mutatja be nálunk eddigi munkásságát a DAIDAI.

Hogy kik is ők?

A DAIDAI legényei 2013 óta tevékenykednek együtt. Már a kezdetektől egy közös célt tartottak szem előtt, hogy olyan bulikban zenélhessenek, ahol mindegyikük kompromisszum nélkül önmagát adhatja. Mindezt baráti hangulatú mezítlábas bulik keretében kezdték a pécsi színház téren található Enoteca Corso szőnyegén. Ténykedésüknek van egyfajta kultúrmisszió jellege is, hiszen igyekeznek megismertetni Pécs városával a kortárs földalatti elektronikát.

A csapat tagjai (Balogh András, Nagy Zsolt Péter, Tóth Bálint, Tóth Balázs) hasonló, de mégis különböző zenei ízléssel vannak megáldva, melyek tökéletesen kiegészítik egymást a tánctéren megalkotva a ‘’DAIDAI hangzást'’.

Külön-külön jóideje foglalkoznak saját zenék készítésével, de lassan egy éve, hogy összebútoroztak a fiúk egy közös stúdióba. Azóta rengeteg zene látott napvilágot és végre megalakult egy 'tánczenekari' trió DAIDAI live néven.

Ha kíváncsiak vagytok a srácok hétvégi fellépésére, nézzetek fel hozzánk!

Belépő: 1000 Ft (19:00-tól)

www.facebook.com/​events/​512639812256100/​

Helyszín

  • 360 BAR

    Andrássy út 39. Budapest, Hungary 1061

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
  • TechnoBase.FM

    24h Techno, Dance, Trance, House and More

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó