Pulzar

Partyajánló

★ Corvin Club x Astronautmusic pres. BORIS BREJCHA ★ @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. május 13.
Helyszín Corvin Club
Stílus Techno, House
★ Corvin Club x Astronautmusic pres. BORIS BREJCHA ★A német "maszkos srác" azaz Boris Brejcha első élménye az elektronikus zenével egy "Thunderdome" Cd formájában történt, amit egy padtársa csempészett be a zeneórára :) 12 évesen kezd zenét írni, mégis eltelik 12 év mire elküldi első demóját a berlini Authist Records-nak. Innentől azonban felgyorsulnak a dolgok. 2 nappal később pozitív válasz érkezik a kiadótól és még abban az évben 2006-ban megérkezik az első külföldi felkérés Brazíliából, ami egyúttal az első „valódi" fellépése dj-ként.Corvin Club

★ Corvin Club x Astronautmusic pres. BORIS BREJCHA ★ @ Corvin Club

A német "maszkos srác" azaz Boris Brejcha első élménye az elektronikus zenével egy "Thunderdome" Cd formájában történt, amit egy padtársa csempészett be a zeneórára :) 12 évesen kezd zenét írni, mégis eltelik 12 év mire elküldi első demóját a berlini Authist Records-nak. Innentől azonban felgyorsulnak a dolgok. 2 nappal később pozitív válasz érkezik a kiadótól és még abban az évben 2006-ban megérkezik az első külföldi felkérés Brazíliából, ami egyúttal az első „valódi" fellépése dj-ként.

Itt jön a maszk ötlete, ami azóta már a védjegyévé vált, mint ahogy a saját maga által kreált stílus a high-tech minimál" is. Szigorú mély basszusok váltakoznak a melodikus lágyabb ütemekkel, ami annál is izgalmasabb mert Boris 2006-óta kizárólag a saját zenéit játssza, közöttük rengeteg még sosem hallott, kiadatlan darabbal. Ez a húzása annyira bejött, hogy tavaly év végén éppen hogy 1-2 szabad dátuma volt az idei évre, amiből az egyiket mi kaptuk meg :) Hamarosan érkezik ötödik albuma a "22". A lemez egy igazi "mindtrip" techno, elektro, fémes minimal, és borongósabb dallamok váltakoznak tökéletes harmóniában ezen a mesterien összerakott albumon. 2015-ben elindult saját Label-je a Fucking Serious, és a név egy az egyben visszatükrözi a Brejcha féle világot. Mit is mondhatnánk többet, készüljetek, mert ez kib@szott komoly lesz!

★ LINE UP ★

Boris Brejcha

Ann Clue

Obrotka aka Goodspeed

Bohumil (Official)l

more coming soon...

★ ENTRY ★

★ Early Bird // 2.000 HUF ELFOGYOTT!! // SOLD OUT!!

★ Első körös elővétel // 2.500 HUF

★ Második körös elővételben // 3.000 HUF

★ Helyszínen 00:00 előtt (until 00:00) // 3.000 HUF

00:00 után (after 00:00) // 3.500 HUF

www.facebook.com/​events/​1240911325923655/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó