Pulzar

Truegle flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 000 Ft
Mindenkinek éjfél után1 500 Ft

Partyajánló

Truegle @ Helka, Balatonfüred

Fellépők
Dátum 2010. november 20.
Helyszín Helka, Balatonfüred, Széchenyi utca 8.
Stílus Techno, Tech-house, Progressive House, House,
Deep House
TruegleSzeretnénk elmenni valahova NOVEMBER végén bulizni, de bármit is gépeltünk be a keresőnkbe mindig csak ugyanazt dobta be a gép. Semmilyen más lehetőséget nem hagyott és nem is kapott találatot semmilyen egyéb település, sem klub. Úgy látszik nincs más választásunk meg kell ismételnünk egy szombat éjszakát Balatonfüreden a Club Helkában.Helka, Balatonfüred, Széchenyi utca 8.

Truegle @ Helka, Balatonfüred

Szeretnénk elmenni valahova NOVEMBER végén bulizni, de bármit is gépeltünk be a keresőnkbe mindig csak ugyanazt dobta be a gép. Semmilyen más lehetőséget nem hagyott és nem is kapott találatot semmilyen egyéb település, sem klub. Úgy látszik nincs más választásunk meg kell ismételnünk egy szombat éjszakát Balatonfüreden a Club Helkában.

 Amit még sikerült megtudnunk az éjszakáról, hogy ismét a hazai lemezlovasok kiválóságai leszne...k a dj pultban és Ők mindent megtesznek azért, hogy MINDENKI jól érezze magát és egy pörgős éjszakára kiszakadjunk a számítógépek elől - még akkor is, hogy ha ez az átkos masina dobta be a programot mint lehetőség és még akkor is ha a társadalom nagy része totál rá van kattanva a kompjúterre és a netre !


Itt az ideje ismét átmozgatnunk a testünket, ritmikus nyakmozgással és fenékbillegetéssel, valamint sikítós karlendítésekkel...az egy helyben járás vagy futás pedig személyre szabott sport program - szabadon választható BPM alapján.

További TRUEGLE információk alapján RENGETEG CSAJ várható mivel 21h-tól a PartyZOO SZÉPE szépségverseny díjátadó gálája indul a WOODOO divatbemutatójával !!
Az előrejelzések szerint sok sok zsűrizett, válogatott szépség érkezik és marad is bulizni. Az esemény nyitott és MINDENKI számára látogatható a bulira jogosító belépő váltása ellenében !!! "ki korán kel aranyat lel" - jeligére FIÚKNAK KIMONDOTTAN JAVASOLT EZ A PROGRAM !!

A mikrofonok végén a PLAYMATE-ek gyöngye : DUNDIKA, és a ceremóniák mestere : DANDY !

FONTOS TUDNIVALÓK :
- NYITVATARTÁS EZÚTTAL REGGEL : 06H-ig !
- RUHATÁR
- A CLUB HELKA ÁLTAL KIBOCSÁTOTT VIP KÁRTYÁK EZEN A RENDEZVÉNYEN NEM ÉRVÉNYESEK !

BELÉPŐ :
21h - 23h-ig : 1000FT
23h - tól : 1500FT

Várunk ismét sok sok szeretettel MINDENKIT !
TS Crew


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Truesounds interjú

    Az idei évben öt éves a Truesounds csapat. Ennek alakalmából egy interjúra elkaptuk a srácokat. Fény derül Dandy és Dubfire közti konfliktus okára és persze az aktuális Ikrek éjszakája sem maradhat ki.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó