Pulzar

Truesounds Halloween flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 000 Ft
Mindenkinek éjfél után1 500 Ft

Partyajánló

Truesounds Halloween @ Helka, Balatonfüred

Fellépők
Dátum 2011. október 31.
Helyszín Helka, Balatonfüred, Széchenyi utca 8.
Stílus Deep House, Dub, Hard Techno, House,
Progressive House, Techno
Truesounds HalloweenOktóber 31-én a balatonfüredi Club Helkában megint tök sok lemezlovas lesz. A helyszín már ismeretes és a klubberek világában is közkedvelt. Tök jó fej a személyzet, mindig tökéletes a hangulat és tökéletes a hangrendszer is. Maga a tökély és tök éjjel lesz, mikor erre a bulira a kezetekben lesz a belépőtök.Helka, Balatonfüred, Széchenyi utca 8.

Truesounds Halloween @ Helka, Balatonfüred

Október 31-én a balatonfüredi Club Helkában megint tök sok lemezlovas lesz. A helyszín már ismeretes és a klubberek világában is közkedvelt. Tök jó fej a személyzet, mindig tökéletes a hangulat és tökéletes a hangrendszer is. Maga a tökély és tök éjjel lesz, mikor erre a bulira a kezetekben lesz a belépőtök.

 A dj-k bemutatását a hazai éjszakai élet egyik nagy mesterével, az idősebb generáció által is végletekig tisztelt dj Budaival kezdjük, akiről mindannyian tudjuk, hogy a szettjei és a zenei világa ugyanolyan, mint maga az előadó és kedvenc mondása: tök jó!
Az éjszaka meglepetése a tökéletes house szettjeiről ismert firenzei (Olaszország) Philipp, aki rendkívül kifinomult zenei érzékével már az egész olasz TSizmát elkápráztatta, résztvevője volt a SONAR (Barcelona) fesztiválnak, és a legerősebb európai "upcoming" lemezlovas. Produceri munkáit: Sven Vath, Karotte, Alex Neri, Doomwork, Pirupa és Valentino Kanzyani játsszák, szóval nem egy tökkel ütött gyerek, érdemes lesz meghallgatni első magyarországi fellépését. Az olasz Fragola team alapítója és vezetője!

A felsorolásból nem hiányozhat Dandy, Mattan és Invoice, na ők például tök hülyék a maguk módján, pláne, ha hárman vannak. Mindegy, hogy a zenéjükre repültök, vagy épp pörögtök, Ők akkor boldogok, ha minél jobban örültök! Ezúttal, mint a TRUESOUNDS formáció egy különleges Back3Back pokolian összerakott Halloween szettel állnak elétek, örömzenélésre.

A buli fellépőinek listája itt még nem ér véget, mivel a két siófoki tökfilkó Tian és Spirit is áthelyezi ezen az estén a székhelyét a Balaton északi partjára, így már garantált, hogy csak tökös gyerekek kezelik majd a keverőt a nagyteremben.
Ha épp egy csaj vagy pasi felszedésével tököltök, akkor javasolt a kisterem, a klub hangulatos kellemes emeleti szekciója. Könnyedebb ütemek és deep house minden mennyiségben. Arpee, Bourne és Davko nevei már sokak számára ismerősen csenghetnek, szettjeik felérnek a tökéletes zenei élmény fogalmával a műfajon belül.

TÖK FONTOS:
Mindenki, aki valamilyen rémisztő jelmezben, vagy öltözetben érkezik egy ajándék belépővel lesz gazdagabb. Álarc és maszk természetesen nem számít JELMEZNEK, de arra kérünk titeket, hogy ezeket a kiegészítőket se hagyjátok otthon! :)
Ezen felül ráadásként a legrémisztőbb jelmezek tulajdonosait ajándék italokkal fogjuk jutalmazni.

Facebook esemény:
http://www.facebook.com/TruesoundsTeam#!/event.php?eid=287176247977763


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott letöltések a partyhoz

  • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

     Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine

Kapcsolódó cikkek

  • Truesounds interjú

    Az idei évben öt éves a Truesounds csapat. Ennek alakalmából egy interjúra elkaptuk a srácokat. Fény derül Dandy és Dubfire közti konfliktus okára és persze az aktuális Ikrek éjszakája sem maradhat ki.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó