Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Truesounds pres. Funk D'Void @ Helka, Balatonfüred

Fellépők
Dátum 2011. május 21.
Helyszín Helka, Balatonfüred, Széchenyi utca 8.
Stílus Techno, Tech-house, House, Deep House,
Electronica
Truesounds pres. Funk D'VoidMájus 21-én a klubszezon zárásaként a világhírű lemezlovas és producer, Funk D'void érkezik a balatonfüredi Club Helkába a Truesounds prezentálásában!Helka, Balatonfüred, Széchenyi utca 8.

Truesounds pres. Funk D'Void @ Helka, Balatonfüred

Május 21-én a klubszezon zárásaként a világhírű lemezlovas és producer, Funk D'void érkezik a balatonfüredi Club Helkába a Truesounds prezentálásában!


Számunkra a legnehezebb, az első "év" telt el a klubszezonban. A bizonyítás ideje volt ez. Ti a jelenlétetekkel bizonyítottátok, hogy érdemes agyalnunk a programokon és érdemes közvetítenünk az elektronikus zene összetartó erejét. Ősztől tavaszig a Club HELKA falai között kaptuk meg a lehetőséget, hogy elindíTSuk zenei sorozatunkat a Balaton északi partján. Valamit, ami eddig nem volt és hiányzott. Köszönjük Nektek a támogatást és köszönjük a jelenlétet, amivel megalapoztuk közösen a jövőjét ennek a népszerű és most már sikeresnek könyvelhető eseménysorozatnak. Azonban mi most mégis búcsúzunk Tőletek - egy időre!


Minden klubber tudja, hogy a nyár bekövetkeztével a klubok kicsit megüresednek és jön a fesztiválok ideje. De még előttünk a kötelező TANÉVZÁRÓ party, amire egy újabb kellemes meglepetéssel készülünk Nektek.

FUNK D'VOID-ot először hallhatjátok a Balaton régióban - a világszinten elismert művész, lemezlovas és producer neve a magyar fiatalok előtt sem rejtély - vele karöltve hagyunk magunk után egy kis űrt, de azt jó hangosan, színtiszta elektronikus zenével. Funk D'Void polgári nevén Lars Sandberg, világhírű Dj és szakmailag is elismert producer, aki a 90-es évek közepe óta az elektronikus zene élvonalában van. Dj karrierjét 15 éves kora körül kezdte. Lars köztudottan – és saját bevallása szerint is - abnormális hangerősségen hallgatja és készíti a zenéket. Magáról nyilatkozta: ”Mindig is közelebb állt hozzám a techno érzelmesebb, melodikusabb oldala, és azt hiszem most ez újra előtérbe került. A mély és zenei hangzás sokkal hosszabb élettartamú, mint a loop-alapú ütőhangszeres számok. Számomra az egész tapasztalat, hogy a zenémhez szavak társultak, rendkívül megvilágosító élmény volt "Dj és live szettjeiben pedig mindig a legújabb technológiákat alkalmazza.

A kisteremben ezúttal a Justmusic FM legendás dj versenyének bajnoka James Grow és csatapa vár titeket, a FRISKY SOUND a TrueSounds keleti lelki rokonsága. A több éve tartó hasonló tsapatmunkájuk előtt egy vendégszereplési lehetőséggel tisztelgünk, és biztosak vagyunk benne, hogy a Helka páratlan kistermének kedvelői, nagyon jól fogják magukat érezni a Frisky-s fiúk "kezei alatt"!

A nyitányt az ILLEGAL DRUMS legénységére bíztuk, akik művészei a visszafogottabb alternatív elektronikáknak, így érdemes korán érkezni azoknak, akik híresek arról, hogy a különlegességet keresik, azaz vájt füllel rendelkeznek - zenei nyelven szólva!


A házigizdák továbbra is mi volnánk, a TRUESOUNDS és ugyanazzal a szeretettel és lelkesedéssel várunk Titeket, mint az ELSŐ bulin, még akkor is, ha ez most az UTOLSÓ lesz egy ideig.


Ne feledjük, hogy ez a buli sem maradhat meglepetés nélkül, ezúttal velünk tart a mára már legendás hírnevet magáénak tudó varázsital, mellyel biztonságosan felpörögsz és a jogsid sem ugrik az alkoholmérgezés miatt, itt lesz velünk a FLOW Elixir is!! Van merszetek kipróbálni - vagy csak a szemetek kívánja?! Az utazás ezúttal költségmentes és ajándék jellegű, ha segítesz a gyönyörű hostess lányainknak válaszolni pár kérdésre.

Line-up

  • Cartridge
  • Dandy
  • Funk D'Void
  • Gion
  • Invoice
  • James Grow
  • Mattan
  • Neck
  • Soundstorm
  • Stillhalter

Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Újabb 30 névvel bővült a Sonar line up

    Flying Lotus, Simian Mobile Disco, Trust és még további 30 új fellépővel bővült a Sonar 2012
  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.
  • Truesounds interjú

    Az idei évben öt éves a Truesounds csapat. Ennek alakalmából egy interjúra elkaptuk a srácokat. Fény derül Dandy és Dubfire közti konfliktus okára és persze az aktuális Ikrek éjszakája sem maradhat ki.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó