Pulzar

RiseFM Twilight Party flyer

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

RiseFM Twilight Party @ Helka, Balatonfüred

Fellépők
Dátum 2010. december 11.
Helyszín Helka, Balatonfüred, Széchenyi utca 8.
Stílus Hosue, Tech-house
RiseFM Twilight PartyHelka, Balatonfüred, Széchenyi utca 8.

RiseFM Twilight Party @ Helka, Balatonfüred

Ha azt halljátok, Balaton, akkor a tűző Nap, a hullámok és strand jut eszetekbe? A balatoni buli egyenlő lenne a nyárral? Ugyan...

A RiseFM DJ csapata decemberben visszatér Balatonfüredre és egy monumentális party keretei között elhozza az igazi forróságot. A nyár és az idény legnagyobb slágereivel érkezik a Helkába Roberto, Nikola, Davis és Andro, hogy a hideg hónapokban kellőképpen feltüzelje a ’house-őrülteket’, az igazi partiarcokat. December 11-én, szombaton a Twilight Party-nak ad otthont Balatonfüred méltán híres szórakozóhelye, a Club Helka. A NiteForce csapat számos meglepetéssel készül, de annyit biztosan állíthatunk, nem okoznak majd csalódást. A szövegelést Timora bízzák, ők felváltva állnak a lemezjátszók mögé, és sorra pakolgatják majd közös kedvenceinket.

Sem a látvány, sem a hangzásvilág miatt nem kell tehát aggódnunk, hiszen a Twilight Party-k mindekettő tekintetében a maximumot nyújtják. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy december 11-én a Helka felé vegyük az irányt...spóroljunk meg egy utat a Mikulásnak – gyülekezzünk ott! 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • TechnoBase.FM

    24h Techno, Dance, Trance, House and More
  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó