Pulzar

Truesounds flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 000 Ft
Mindenkinek éjfél után1 500 Ft

Partyajánló

Truesounds @ Helka, Balatonfüred

Fellépők
Dátum 2010. szeptember 25.
Helyszín Helka, Balatonfüred, Széchenyi utca 8.
Stílus Techno, Tech-house, Progressive House, Minimal,
House, Electro, Dub, Deep House
TruesoundsGyere el és adj egy esélyt egy új ESEMÉNYNEK egy ilyen tekintetben ÚJ helyen, de leginkább adj esélyt MAGADNAK egy jó BULIRA és a szervezőknek is, hogy újfent bizonyítsák rátermettségüket.Helka, Balatonfüred, Széchenyi utca 8.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: curtisj
összes résztvevő megtekintése

Truesounds @ Helka, Balatonfüred

Gyere el és adj egy esélyt egy új ESEMÉNYNEK egy ilyen tekintetben ÚJ helyen, de leginkább adj esélyt MAGADNAK egy jó BULIRA és a szervezőknek is, hogy újfent bizonyítsák rátermettségüket.

" ...itt van az ősz, itt van újra... - minden évben bevillannak ezek a szavak amit az iskolában megtanultunk és való igaz : szép, mint mindig énnekem - mert mindig hoz valami újat és izgalmasat a nyár elmúlása...jön egy újabb klub szezon. Balatonfüred 2000-2002 között megannyi sikeres party-nak adott otthont számunkra Geri Da Pig-el és emellett egy remek kirándulási célpontként mindig is kedvencek között volt nálam...a vénasszonyok nyara bizonyítottan varázslatos és gyönyörű a Balaton partján, így a merészebb partizóknak bátran javaslom a festői szépségét e tájnak és sok kíváló adottságát Fürednek - egy kellemes vacsi utáni sétát a sétányon, majd egy féktelen partizást a HELKA falai között ! A klub könnyen megközelíthető, remek parkolási adottságokkal vár MINDENKIT, garantált a kedves személyzet és az összkomfortos szórakozás lehetősége.. BALATON ÉSZAKI PART - ÉBRESZTŐ !"

Dandy :)

http:/​/​www.facebook.com/​event.php?eid=148876045136390&ref=ts


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Truesounds interjú

    Az idei évben öt éves a Truesounds csapat. Ennek alakalmából egy interjúra elkaptuk a srácokat. Fény derül Dandy és Dubfire közti konfliktus okára és persze az aktuális Ikrek éjszakája sem maradhat ki.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó