Pulzar

Belépő
Mindenkinek5 990 Ft
Elővételben 2009. április 10.-ig4 990 Ft
VIP jegy10 000 Ft

Partyajánló

HYPERSPACE 2009 @ Syma

Fellépők
Dátum 2009. április 11.
Helyszín Syma, Budapest
Stílus Techno, Minimal, Electro
HYPERSPACE 2009E hét végén, április 11-én, végre elérkezik a pillanat, és egy évnyi várakozás után újra feldübörögnek a hangfalak Magyarország vezető technoparti-sorozatán, a fennállásának immár tizennegyedik évét taposó HYPERSPACE-en.Syma

HYPERSPACE 2009 @ Syma

E hét végén, április 11-én, végre elérkezik a pillanat, és egy évnyi várakozás után újra feldübörögnek a hangfalak Magyarország vezető technoparti-sorozatán, a fennállásának immár tizennegyedik évét taposó HYPERSPACE-en.

NYERTESEINK:

T. BRIGITTA

F. ZSOLT

G. ZSOLT

A PULZÁR ÜZENŐRENDSZERÉN MEGKAPTÁTOK AZ ÉRTESÍTÉST ÉS A RÉSZLETEKET!

HYPERSPACE 2009

 

 A 2007-es esztendő óta évi egyetlen gigantikus partival jelentkező, s ezáltal fesztivál státuszba emelkedő rendezvény idén már a SYMA komplexum legnagyobb és legtágasabb "A" felségjelű csarnokában várja az elektronikus-zenék kedvelőit, mivel az elmúlt években már megszokott "B" aréna az alacsonyabb belmagasságánál fogva nem lett volna alkalmas az idei év 10 x 40 méteres vizuáltechnikai rendszerének befogadására.

A tizenkét órás monstre technofesztivál nemzetközi fellépői a közel másfél évtizedes tradíciókhoz híven ezúttal is a mindenkori globális techno-szcéna közvetlen élmezőnyéből kerülnek ki. Az április 11-i rendezvényen tiszteletét teszi a kultikus müncheni dj / producer ikon DJ HELL (International Deejay Gigolo - D) a mindig fergeteges live act műsorral előrukkoló THE ADVENT (Kombination Research - P), a hatalmas gépparkkal és szintetizátorokkal érkező ANTHONY ROTHER (Datapunk - D), a svéd techno első számú nagykövete ADAM BEYER (Drumcode - SE), az egyre nagyobb tiszteletnek örvendő és világsztárok sorával közreműködő RADIO SLAVE (Rekid - UK), valamint a keményebb techno ütemek képviselőjeként FELIX KRÖCHER (Compressed - D).

Az nemzetközi összehasonlításban is impozáns line up-ot a hazai felhozatalból az elmaradhatatlan Deadcode dj-k, azaz HOT X, IGOR DO'URDEN, és COYOTE, valamint a COLLINS & BEHNAM duó egészítik ki.

A technikai - és kényelmi körítések ez alkalommal is a hozzák a HYPERSPACE rendezvényeken már megszokott magas színvonalat. A rendezvényen Magyarország egyik legjobb hangrendszere, a csúcskategóriás MARTIN AUDIO W8L fogja biztosítani a tökéletes hangzást . A látványelemek közül kulcsszerep jut a színpad mögötti 40 x 10 méteres panoráma vetítésnek, melyre az URBANIZER VJ-k egy eddig még sosem látott, különleges vizuál-műsorral készülnek.

A szintén már hagyományosnak mondható, kényelmes T-Mobile - Electronic Beats Lounge is a lazításra vágyók rendelkezésére áll  csakúgy, mint a tavalyinál nagyobb, kényelmes fotelekkel és szófákkal felszerelt, színpad melletti VIP Lounge. A közönség gördülékeny kiszolgálását pedig 150 méter öszhosszúságú bárpult fogja biztosítani.

Akiknek pedig nem lenne elég a 12 órás techno-maraton, azokat reggel 6-tól délután 14 óráig várja az A38 állóhajón megrendezésre kerülő, hivatalos HYPERSPACE 2009 afterparti.

Találkozunk tehát április 11-én a 2009-es esztendő egyetlen HYPERSPACE partiján a SYMA "A" csarnokban !

Ne feledjétek: minden más megismételhető, de a 2009-es HYPERSPACE nem ! Ne hagyd ki tehát, s légy ott Te is az év legnagyobb technofesztiválján !


Kapunyitás: 19:00, kezdés:  20:00, zárás: 08:00. A nagy érdeklődés miatt a DEADCODE PRODUCTION felhívja minden Kedves Vendég figyelmét a minél korábbi érkezése. A bejáratnál biztonsági okokból fémdetektoros kapuk működnek, ezért a folyamatos és gyors beléptetés érdekében csak a legszükségesebb kellékeket hozd magaddal.

--------

 A 2007-es esztendő óta évi egyetlen gigantikus partival jelentkező, s ezáltal fesztivál státuszba emelkedő rendezvény, idén már a SYMA komplexum legnagyobb és legtágasabb "A" csarnokában várja az elektronikus-zenék kedvelőit, mert az elmúlt években már megszokott ’B’ aréna belmagasságánál fogva nem alkalmas az idei év 10 x 40 méteres vizuáltechnikai rendszerének befogadására.

 

A világviszonylatban is kiemelkedően erős line-up mellett a bevetésre kerülő extra hang – és fénytechnika, valamint a már említett látványelemek tovább fokozzák a csaknem másfél évtizedes töretlen sikernek örvendő HYPERSPACE eddig is megszokott magas színvonalát.

 

Ennek fényében a szervező Deadcode Production , a HYPERSPACE-k történetének legnagyobb költségvetésű fellépő gárdájával készül április második szombatjára, melyben a mindenkori globális techno-szcéna nagyágyúi mellett az ’új hullám’ Magyarországon talán még kevésbé ismert képviselői is helyet kapnak.

 

A hazai élvonal mellett tiszteletét teszi a trendteremtő müncheni dj / producer ikon DJ HELL, a mindig fergeteges live act műsorral előrukkoló THE ADVENT, a szintén különleges élő előadással készülő ANTHONY ROTHER, a svéd techno zászlóvivője ADAM BEYER, az egyre nagyobb tiszteletnek örvendő RADIO SLAVE, valamint FELIX KRÖCHER, a keményebb techno ütemek követeként lesz jelen.

 

Nehéz lenne e veretes névsor tagjai között bármiféle sorrendet felállítani, de korelnökként - no és múltja, valamint jelenlegi ismertsége alapján – DJ HELL (Gigolo - D), azaz Helmut Josef Geier kívánkozik az élre. Csaknem három évtizeden átívelő karrierje során nemcsak a dj-szamárlétrát, hanem a-tól z-ig szinte az összes létező zenei irányzatot végigjárta. Rock ’n’ Roll, diszkó, pop, new-wave és punk a ’70-es-80-as években, aztán techno, acid, house, és electro a ’90-es évektől. Majd mindezeket kiváló érzékkel egybeolvasztva kialakította az összetéveszthetetlen Hell-hangzást, mely korunk egyik meghatározó elektronikus-zenei legendájává tette. Három szerzői album, több tucatnyi kislemez és remix mellett olyan időtálló techno klasszikusok, mint az 1992-es Loveparade himnusz „My Definition Of House Music”, az „Allerseelen”, vagy a „Copa” fűződnek a nevéhez, valamint alapítója és tulajdonosa a földkerekség egyik leghírhedtebb lemezkiadójának, az International Deejay Gigolo Records-nak. Mindezek mellett a divatvilágnak is prominens szereplője, állandó jelleggel ő állítja össze a Versace bemutatók zenei anyagát, de korábban dolgozott a Gucci divatháznak, és Karl Lagerfeld-nek is, illetve Hugh Hefner Playboy bulijain is húzta már a talpalávalót. Hell-nek egyébként április 27-én jelenik meg legújabb szerzői albuma, a "Teufelswerk", melynek magyarországi lemezbemutatója természetesen 2009-es  HYPERSPACE-en  lesz.

 

1998 óta visszatérő HYPERSPACE-vendég a töretlen népszerűségnek örvendő stockholmi géniusz, ADAM BEYER (Drumcode - SE). A legendás, „Drum Codes 1" és "2” névre hallgató lemezeivel a ’90-es évek közepén Adam és producertársa Peter Benisch alakították ki a jellegzetes, dobalapú, loop-bázisú modern stockholmi hangzást, amivel óriási hatást gyakoroltak az évtized techno mozgalmára. A „Drum Codes” sikerein felbuzdulva hívta életre hasonló névre keresztelt saját kiadóját, a Drumcode-t, melynek szinte minden egyes kiadványa techno-alapvetésnek számít. Produceri munkásságai ezen felül olyan neves kiadóknál érhetőek tetten, mint a Novamute, a Cocoon, a Plus 8, a Music Man, vagy Adam két újsütetű saját labele, a  Truesoul, és a Mad Eye. Fellépései nemcsak a mindig előremutató és energikus zenéje, hanem fáradhatatlan hozzáállása és virtuóz technikai képességei miatt is élményszámba mennek.

 

Ugyancsak a techno-világ kiemelkedő hatású figurájának - és nem mellesleg szintén a Hyperspace partik gyakori  vendégének - számít a portugál live act-mágus Cisco Ferreira aka THE ADVENT (Kombination Research - P) is. Pályája a ’80-as évek végén Londonban indult, kezdetben hangmérnökként szerzett nevet magának, majd fokozatosan felfedezte a zenekészítés világát is. Első The Advent név alatt jegyzett kiadványai 1994-ben láttak napvilágot az Internal kiadónál, s attól kezdve rohamtempóban kezdte gyártani a jobbnál-jobb techno dolgozatokat. Saját kiadója, a Kombination Research beindítása után sokan a techno egyik nagy megújítójaként üdvözölték Cisco-t, s ez a megállapítás azóta is megállja a helyét. Mindig a saját útját járva, sohasem hódol be az aktuális trendeknek és zenei divatoknak, ha valakire, akkor Ciscora igaz az ezerszer elcsépelt „kompromisszum-mentes techno művész” jelző.

 

A tekintélyes gép - és hangszerparkkal érkező franfurti electro pápa ANTHONY ROTHER (Datapunk - D) is live act fellépéssel készül, mostani Hyperspace látogatásához pedig a nemrégiben megjelent nagylemeze, a "My Name Is Beuys Von Telekraft" adja az aktualitást. A lemez egyébként azon a Telekraft Records-on jelent meg, amely a Psi49net, a Datapunk, a Psi City, és a Stahl Industries után Anthony legújabb, immár ötödik saját irányítású kiadója. Munkamániája, és az elektronika iránt érzett alázata a sikerei titka, mely már csaknem másfél évtizede osztatlan, mind a közönség, mind pedig a szakma köreiben.

 

Az angol nemzetiségű, de jelenleg Berlinben élő és alkotó Matthew Edwards, azaz RADIO SLAVE (Rekid - UK) néhány év alatt hihetetlen karriert futott be. 2001-ben tűnt fel először Radio Slave névvel, ám érdekes módon évekig csak remixeivel hallatott magáról. Azokkal viszont annál nagyobbat, hisz' olyan nagyságok kérték fel rendszeresen egy-egy feldolgozás elkészítésére, mint Kylie Minogue, Elton John, Moby, Sasha, az X-Press 2, Jon Carter, Bob Sinclar, a Booka Shade, Len Faki, a Fischerspooner, és a sort napestig lehetne folytatni. 2004-ben aztán beindította kiadóit, a Rekid-et, majd a REKIDS-et, hogy saját produkciói kiadását gördülékenyebbé tegye. Azóta szinte ipari mennyiségben jelenteti meg összehasonlíthatatlanul egyedi stílusban készült lemezeit, melyek a könnyed funkos house-tól kezdve, a diszkó elemeken át a "veretősebb" techno-ig és acid-ig igen sokszínű hangzásvilágot tudhatnak magukénak.

 

A fiatalabb generációt, az ugyancsak villámkarriert befutó FELIX KRÖCHER (Compressed - D) képviseli. 2001-ben 18 évesen a Németország-szerte sugárzott Sunshine Radio "Global Trax" műsorában tűnt fel, majd csakhamar országos ismertségre tett szert. A gyorsan jött hírnév rengeteg kaput megnyitott előtte, sorozatban kapta a lemezfelkéréseket a legnevesebb német keményvonalas technolabelektől, illetve felléphetett már olyan fesztiválokon, mint az I Love Techno, a Nature One, vagy a Time Warp. 2005 óta egyik házigazdája a legendás frankfurti U60311 klubnak, és 2007-ben példaképével DJ Rush-al együtt készíthette el a klub által évenként megjelentetett "U60311 Compilation Techno Division" hatodik kiadványát. Talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy a tekintélyes német szaklap, a Raveline év végi közönségszavazásán Felix kapta a legtöbb szavazatot a "Legjöbb hazai lemezlovas" kategóriában, többek között olyan technolegendákat is maga mögé utasítva, mint a korábbi sokszoros győztes Sven Väth, vagy Chris Liebing.

 

A nemzetközi viszonylatban is impozáns line up-ot a hazai felhozatalból az elmaradhatatlan DEADCODE DJ-k, azaz HOT X, IGOR DO'URDEN, és COYOTE, valamint a COLLINS & BEHNAM duó egészítik ki.

 

Találkozunk tehát április 11-én a 2009-es esztendő  egyetlen HYPERSPACE partiján a SYMA "A" csarnokban! Légy ott Te is az év legnagyobb technofesztiválján és rúgjuk ki együtt a ház oldalát! :)

 

Kapunyitás: 19:00, start: 20:00, end: 08:00.

 

 

 

2009.04.11. HYPERSPACE 2009 - SYMA "A" ARÉNA - BUDAPEST

 

DJ HELL ( Gigolo - Munich - D)
ANTHONY ROTHER Live ! ( Datapunk - Frankfurt - D)
ADAM BEYER ( Drumcode / Mad Eye - Stockholm - S )
THE ADVENT Live ! ( Kombination Research - London - UK )
RADIO SLAVE ( Rekids - Berlin - D )
FELIX KRÖCHER ( FK-Rec - Frankfurt - D)
HOT X ( Deadcode - Budapest - H )
COYOTE ( Logical - Budapest - H )
IGOR DO'URDEN ( Lebensfreude Rec. - Sopron - H )
COLLINS & BEHNAM ( Solid Beatz - Budapest - H )

 

helyszín: SYMA "A" ARÉNA
cím: 1143 Budapest - Ifjúság útja 2.

kapunyitás: 19:00, start: 20:00, end: 08:00
elővétel: 4990 HUF / 20 Euro
belépő: 5990 HUF / 25 Euro
VIP jegy: 10000 HUF ( limitált ) / 40 Euro (csak interneten, telefonon és a helyszínen kapható)
info: 06 30 30 30 220
www.hyperspace.co.hu

www.deadcode.hu
info@deadcode.hu

 

Internetes jegyrendelés: www.deadcode.hu/​jegyrendeles , info@deadcode.hu

 

Budapesti jegyterjesztő helyek:

 

Budapest, Volt Bolt , VII. Klauzál Tér 14. 
Budapest, Deep Hanglemezbolt , VI. Aradi u. 22.
Budapest, DJ Service Records , VI. Jókai utca 14.
Budapest, Record Store , I. Hattyú u. 4.

 

Vidéki jegyterjesztő helyek listája: www.hyperspace.co.hu , www.deadcode.hu

Vidéki jegyterjesztő a www.interticket.hu .

 

 

 

 

2009.04.11. HYPERSPACE 2009 - SYMA "A" ARÉNA - BUDAPEST

 

DJ HELL ( Gigolo - Munich - D)
ANTHONY ROTHER Live ! ( Datapunk - Frankfurt - D)
ADAM BEYER ( Drumcode / Mad Eye - Stockholm - S )
THE ADVENT Live ! ( Kombination Research - London - UK )
RADIO SLAVE ( Rekids - Berlin - D )
FELIX KRÖCHER ( FK-Rec - Frankfurt - D)
HOT X ( Deadcode - Budapest - H )
COYOTE ( Logical - Budapest - H )
IGOR DO'URDEN ( Lebensfreude Rec. - Sopron - H )
COLLINS & BEHNAM ( Solid Beatz - Budapest - H )

 

helyszín: SYMA "A" ARÉNA
cím: 1143 Budapest - Ifjúság útja 2.

kapunyitás: 19:00, start: 20:00, end: 08:00
elővétel: 4990 HUF / 20 Euro
belépő: 5990 HUF / 25 Euro


VIP jegy: 10000 HUF ( limitált ) / 40 Euro

(csak interneten, telefonon és a helyszínen kapható)


info: 06 30 30 30 220
www.hyperspace.co.hu

www.deadcode.hu
info@deadcode.hu

 

Internetes jegyrendelés: www.deadcode.hu/​jegyrendeles , info@deadcode.hu

 

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

 

 

BUDAPESTI JEGYTERJESZTŐ HELYEK:

 

Budapest, Volt Bolt , VII. Klauzál Tér 14. 
Budapest, Deep Hanglemezbolt , VI. Aradi u. 22.
Budapest, DJ Service Records , VI. Jókai utca 14.
Budapest, Record Store , I. Hattyú u. 4.

 

 

VIDÉKI JEGYTERJESZTŐ HELYEK:

 

BARANYA MEGYE:

 

Pécs, IBUSZ Pécs - Király u. 11.

Pécs , IBUSZ Pécs Árkád - Bajcsy Zsilinszky u. 11.

Pécs , OTP Travel Pécs - Rákóczi út 44.

Pécs , TENSI Kft. - Teréz u. 17.

Pécs, Vista Pécs - Ferencesek u. 2.

 

BÁCS - KISKUN MEGYE:

 

Baja, IBUSZ Baja - Kossuth u. 11/a

Kalocsa, IBUSZ Kalocsa - Szent István Király u. 37.

Kecskemét, IBUSZ Kecskemét - Korona u. 2.

Kecskemét, Kunság Tours - Kéttemplom köz 5.

Kecskemét, OTP Travel Kecskemét - Szabadság tér 5.

Kiskőrös, Tourinform Kiskőrös - Petőfi tér 4./A.

Kiskunfélegyháza, Kiskun Nova Kft. - 6100 Mártírok u. 1.

 

BÉKÉS MEGYE:

 

Békéscsaba, Békés Tourist - Andrássy út 10.

Békéscsaba, IBUSZ Békéscsaba - István király tér 9.

Gyomaendrőd, Tourinform Gyomaendrőd - Erzsébet liget 2.

 

BORSOD - ABAÚJ - ZEMPLÉN MEGYE:

 

Mezőkövesd, Utas Tours - Mátyás u. 2.

Miskolc, Mistral Dj Shop - Széchenyi u. 8

Miskolc, CORA MISKOLC - Pesti u. 9.

Miskolc, Glóbusz Travel - Szemere út. 20.

Miskolc, IBUSZ Miskolc - Széchenyi u. 14.

Miskolc, IBUSZ Tiszaújváros - Barcsay tér 6-8.

Miskolc, Miskolc Travel - Szemere Bertalan u. 8. fsz. 1.

Miskolc, Sztereo Videotéka - Andrássy u. 35/a.

Miskolc, Utas Tours - Rákóczi u. 1.

Miskolc, Vista Miskolc - Széchenyi István út 70.

 

CSONGRÁD MEGYE:

 

Délmagyar, Jegyiroda - Kossuth u. 8.

Hódmezővásárhely, Sport Travel / Hódmezővásárhely - Mária Valéria u. 3.

Hódmezővásárlhely, Alföld Tours Hódmezővásárlhely - Szegfű u. 1-3.

Szeged, Bahia Music - Klauzár Tér 5.

Szeged, Alföld Tours Szeged - Somogyi u. 21.

Szeged, Aquamount Travel - Klauzál tér 7.

Szeged, CORA Szeged - Zápor út 4.

Szeged, Csermák Hangszerüzlet - Jókai u.4.

Szeged, Gold Sun Travel - Kárász u.15.

Szeged, IBUSZ Szeged - Oroszlán u. 3.

Szeged, Interticket-Fesztivál Jegyiroda - Tisza Lajos krt. 56.

Szeged, KM Tours- Jókai u.1.

Szeged, OTP Travel Szeged - Kárász u.15.

Szeged, Proko Travel - Kígyó u. 3.

Szeged, Sport Travel / Szeged - Somogyi u. 17.

Szentes, Sport Travel / Szentes - Horváth Mihály u. 6/B

Szeged, Start Utazási Iroda - Oroszlán u. 5.

Szeged, Szeged és Térsége Turisztikai Szolgáltató KHT. - Dugonics tér 2.

Szeged, Vista Szeged - Oroszlán u. 4.

 

FEJÉR MEGYE:

 

Bicske, Ötmérföldes Idegenforg. És Ker. Bt. - Szt. István út 35.

Csákvár, PapírVilág - Szabadság tér 11.

Dunaújváros, IBUSZ Dunaújváros - Devecseri Gábor u. 8.

Mór, Travel Time Utazási Iroda - Vértes u. 1/3.

Mór, Téka-96 Bt. - Deák Ferenc u. 23.

Mór, Radó Antal Városi könyvtár és Műv. Ház - Szent István tér 5.

Székesfehérvár, ALBA Premier - Kossuth u. 11.

Székesfehérvár, Alföld Tours Kft. - Kossuth u. 11.

Székesfehérvár, Berg-Global Kft. - Eszperantó tér 38/5.

Székesfehérvár, Bolla Travel - Távirda u. 25.

Székesfehérvár, IBUSZ Székesfehérvár - Táncsics Mihály u.5.

Székesfehérvár, Kockanarancs - Távírda út 31-33.

Székesfehérvár, Libri / Libri Könyvesbolt (C&M) - Rákóczi út 3-5.

Székesfehérvár, OTP Travel - Fő u. 7.

Székesfehérvár, Premier Szervező Iroda - Kossuth u.14.

Székesfehérvár, Start Utazási Iroda - Rákóczi út 1.

Székesfehérvár, Utazási Központ Wonderland Kft. - Távírda u. 5.

Székesfehérvár, Vista - Basa u. 2.

 

GYŐR - MOSON - SOPRON MEGYE:

 

Győr, Music Dome - Bajcsy Zs. u. 42.

Győr, Győri ETO Jegyiroda - Nagysándor József u. 31.

Győr, IBUSZ Győr - Kazinczy u. 3.

Győr, OTP Travel Győr - Teleki László u. 51.

Győr, Start Utazási Iroda - Arany János u. 16.

Győr, Vista Győr - Kisfaludy u. 2.

Sopron, MAX - János u.46.

 

HAJDÚ - BIHAR MEGYE:

 

Debrecen, Discoland - Kossuth u. 58.

Debrecen, Apolló Mozi - Miklós u. 1.

Debrecen, CORA DB - Kishatár u.7.

Debrecen, Főnix Csarnok - Kassai út 28.

Debrecen, IBUSZ Debrecen - Révész tér 2.

Debrecen, Kölcsey központ - Hunyadi u. 1-3.

Debrecen, OTP Travel Debrecen - Piac u. 69.

Debrecen, Start Utazási Iroda - Bethlen u. 10-12.

Debrecen, Tourinform Debrecen- Piac u. 20.

 

HEVES MEGYE:

 

Eger, IBUSZ Tesco Eger - Rákóczi út 100.

Eger, Libri könyvesbolt: Adria Pláza - Törvényház u. 4.

Eger, IBUSZ Eger - Széchenyi u. 9.

Gyöngyös, IBUSZ Gyöngyös - Kossuth u. 6.

Gyöngyös, Moment Tours Utazási Iroda - Barátok tere 10.

Gyöngyös, Norani Travel - Kohári út 1/2.

Gyöngyös, Tourinform Gyöngyös - Fő tér 10.

 

KOMÁROM MEGYE:

 

Dorog, Tensi Utazási Iroda - Bécsi út 43.

Dorog, Travel Time Utazási Iroda - Bécsi út 22.

Esztergom, IBUSZ Esztergom - Kossuth Lajos u. 5.

Komárom, GameNet Club - Igmándi út 6.

Tatabánya, Fortuna Jegyiroda - Kodály tér 8.

Tatabánya, IBUSZ Tatabánya - Fő tér 20.

Tata, Tata és Kistérsége Turisztikai Kht. - Ady Endre út 9.

Tata, Vértes Útitárs Kft. - Alkotmány u. 2/5.

 

JÁSZ - NAGYKUN - SZOLNOK:

 

Jászberény, IBUSZ Jászberény - Szövetkezet u. 7/a.

Jászberény, Lifesensation Kft.- Neckermann Partner - Lehel vezér tér 15.

Mezőtúr, EU-Study Kft. - Dózs György út 42-44.

Szolnok, 60MPH - Gárdonyi G. u. 2.

Szolnok, Cora Szolnok - Felső Szandai rét 1.

Szolnok, IBUSZ Szolnok - Szapáry u. 24.

Szolnok, Mill-Air Utazási Iroda - Szapáry út 23.

Szolnok, SZÜV Szolnok - Baross Gábor út 10-12.

Szolnok, Tiszainform Idegenforgalmi Szolgálat - Ságvári krt. 4.

 

NÓGRÁD MEGYE:

 

Salgótarján, IBUSZ Salgótarján - Fő tér 6.

Salgótarján, OTP Travel Salgótarján - Rákóczi út 12.

 

PEST MEGYE:

 

Budakalász,CORA BK - Omszk park 1.

Budakeszi, Arcomix Bt. - Pátyi út 1.

Budakeszi, Eszticket - Tiefenweg u. 14.

Budakeszi, Eszticket/Tesco Budakeszi - Bianka u. 1.

Budaörs, Hungary-Expert Utazási Iroda - Kisfaludy u. 18.

Budaörs, IBUSZ Tesco Budaörs - Kinizsi út 1-3.

Budaörs, IBUSZ-Hunguest Hotels Iroda - Kinizsi út 1-3.

Budaörs, Lead Travel Utazási Iroda - Szabadság út 37.

Budaörs, Libri / Libri Budaörs Könyváruház(C&M) - Kinizsi út 1-3.

Cegléd, Dent Tours Jegyiroda - Borz utca 4.

Cegléd, IBUSZ Cegléd - Kossuth tér 8.

Dabas, Car-Mo Plusz Kft. - Bartók Béla u. 46.

Dabas, Proeva Jegyiroda - Szent István tér 1/d

Dunaharaszti, Step Travel - Fő út 106-108.

Érd, Tiffany Ticket - Emma u.2.

Érd, Jegyfutár - Budai út 12.

Fót, CORA Fót - Fehérkő u. 1.

Gödöllő, Halftone Bt. - Antalhegyi út 84.

Gödöllő, IBUSZ Gödöllő - Petőfi tér 3.

Gödöllő, Kultúr Praxis - Dózsa György út 8.

Gödöllő, Petőfi Sándor Műv.Közp. - Szabadság út 6.

Gyömrő, Ace Group Utazási iroda - Táncsics Mihály u. 59.

Kiskunlacháza, Magelán Travel Utazási Iroda - Dózsa György út 84.

Kistarcsa, Lottózó - Szabadság u. 22.

Monor, Kenderes Könyvesbolt - Kossuth Lajos u. 65.

Nyáregyháza, Bluebeach ut.ir / Unitravel - Templom u.12.

Pilisvörösvár, Pilis Ticket - Fő út. 107.

Pilisvörösvár, Sanyikő Bt. - Vasút u. 2.

Ráckeve, Tourinform Ráckeve - Eötvös u. 11

Remeteszőlős, Publikum - Seregély u. 12.

Százhalombatta, Békés Könyvesbolt - Ifjúság útja 1.

Százhalombatta, DomiTours Utazási Iroda - Piac tér D/2.

Szentendre, Excultus Kft. (jegyüzér) - Rőzse u. 5.

Szentendre, IBUSZ Szentendre - Bogdányi u. 11.

Szentendre, Lead Travel & Ticket - Dunakanyar krt. 4.

Szentendre, Tourinform Szentendre - Dumtsa Jenő u. 22.

Szigetszentmiklós, Miklós Travel Utazási Iroda - Bajcsy Zs. út 39/A.

Szigetszentmiklós, Atiket Kft. - Piac tér 2.

Törökbálint, CORA TB - Torbágy u.1.

Vác, TDM Travel - Görgey u. 4/B.

Vác, Tourinform Vác - Március 15 tér 16-18.

Vác, Dunatours - IBUSZ Partneriroda - Széchenyi u 14.

Vác, Naszály Könyvesbolt - Temető u. 1-3.

Vác, Passport Club - Görgey u.17.

Vecsés, Alba Travel Kft jegyiroda - Telepi út 54.

Veresegyház, Dendrit-Global Kft. - Budapesti út 100.

 

SOMOGY MEGYE:

 

Fonyód, Balaton Képzőközpont - Ady Endre u. 27-29.

Kaposvár, IBUSZ - Kaposvár - Széchenyi tér 8.

Kaposvár, OTP Travel Kaposvár - Széchenyi tér 2.

Siófok, IBUSZ - Siófok (Átrium üzletház) Fő u. 176

 

SZABOLCS - SZATMÁR - BEREG MEGYE:

 

Mátészalka, Zendra Tours - Szalkay László u. 15.

Nyíregyháza, Dolce Vita Utazási Iroda - Dózsa György u. 5.

Nyíregyháza, OTP Travel Nyíregyháza - Rákóczi u. 1.

Nyíregyháza, Utas Tours - Zrínyi Ilona u. 8-10.

Szarvas, Tirpák Média Kft. (Ticketline) - Szarvas u.1-3.

 

TOLNA MEGYE:

 

Paks, Omega Jegyiroda - Dózsa György út 102.

Szekszárd, IBUSZ Szekszárd - Széchenyi u. 20.

Szekszárd, Tolna Tours - Tinódi u. 8.

 

VAS MEGYE:

 

Szombathely, Líra Könyvesbolt - Foghíj u. 3.

Szombathely, IBUSZ Szombathely - Fő tér 44.

 

VESZPRÉM MEGYE:

 

Pápa, N-Tours Kft. - Fő u.4.

Veszprém, IBUSZ Veszprém - Rákóczi u. 6.

 

ZALA MEGYE:

 

Keszthely, Balaton Képzőközpont - Kossuth L. u.16.

Nagykanizsa, IBUSZ Nagykanizsa - Erzsébet tér.2.

Zalaegerszeg, Boris Tattoo - Eötvös u. 3.

Zalaegerszeg, Best Holiday Utazási Iroda - Göcseji u. 23-25.

Zalaegerszeg IBUSZ Zalaegerszeg - Eötvös u. 6-10.

 

 

 

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2010-04-10] Hyperspace 2010
    @ Syma

    Minden idők legerősebb line up-jával vár minden elektronikus zene rajongót április 10 -én a 2010 -es HYPERSPACE.
  • [2008-08-30] BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FEST
    @ Syma

    A 2008-as nyári fesztiválszezon utolsó nagy dobásának lehetünk tanúi augusztus 30-án a budapesti SYMA Rendezvényközpont két óriási arénájában.
  • [2008-08-30] Bónusz Electronic Music Festival 2008
    @ Syma

    2008.08.30. BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL SYMA ”A” és ”B” ARÉNA - BUDAPEST
  • [2008-06-14] SHARAM
    @ Syma

    Kezdjük egy kis időutazással: emlékeztek Paul Van Dyk 2006-os budapesti fellépésére? Mélyvörösben pompázott a Syma csarnok és Magyarországon azelőtt sosem látott technikai elemekkel tették abszolút tökéletessé a party-t a szervezők. Az egész terület úgy festett, mint egy óriási luxusklub, ahol mindenki VIP-vendégnek érezhette magát. A kiszolgálás minden tekintetben hibátlan volt, a jegyek mégis normál áron kerültek értékesítésre. Aki akkor ott járt, hosszasan emlegette ezt a nem mindennapi rendezvényt.
  • [2008-06-14] SHARAM / DEEP DISH
    @ Syma

    Kezdjük egy kis időutazással: emlékeztek Paul Van Dyk 2006-os budapesti fellépésére? Mélyvörösben pompázott a Syma csarnok és Magyarországon azelőtt sosem látott technikai elemekkel tették abszolút tökéletessé a party-t a szervezők. Az egész terület úgy festett, mint egy óriási luxusklub, ahol mindenki VIP-vendégnek érezhette magát. A kiszolgálás minden tekintetben hibátlan volt, a jegyek mégis normál áron kerültek értékesítésre. Aki akkor ott járt, hosszasan emlegette ezt a nem mindennapi rendezvényt.
  • [2008-04-19] HYPERSPACE 2008
    @ Syma

    Nincs mese, a visszaszámolás megkezdődött. Napról napra közeledik az április 19-i dátum és vele az idei év egyetlen HYPERSPACE-e is. A hetek óta tartó kampánynak köszönhetően a fellépőkről már mindent tudni lehet, a technikai körítésről azonban nem beszéltünk még. Pedig érdemes, hiszen a budapesti SYMA-csarnokban megrendezett Hyperspace minden tekintetben a maximumot hozza e téren is.
  • [2007-12-01] KNE' DEEP WORLD TOUR 2007
    @ Syma

    'Először a külsőd alapján döntenek rólad, csak ezt követően lesz a személyiséged is érdekes.' - jelentette ki DJ Rush egy webinterjúban pár évvel ezelőtt, s az idő őt igazolta. Isiah Major, Major Rush, Russian Roulette, mára a chicagoi dj-producer valamennyi alteregoját jól megjegyezte a világ. A szokatlan, gyakran polgárpukkasztóan meghökkentő imázzsal parádézó Rusht egyesek a techno Denis Rodman-jeként aposztrofálják, nem véletlenül. Feltűnő megjelenése, rendkívül magas termete, kaján vigyora és elementáris játéka vélhetően bajnoki posztra emelnék egy képzeletbeli techno NB1-ben. A közönség-díjat legalábbis biztosan bezsebelné.
  • [2007-11-24] HUNGARIAN ALL STARS 2007
    @ Syma

    DJ-k: BUDAI, CHRISS, DANDY, HOT X, KÜHL, NAGA, PALOTAI, PÖLI SLAM JR, STERBINSZKY
  • [2007-10-22] MAYDAY 2007
    @ Syma

  • [2007-09-15] PAUL VAN DYK - In Between Album Tour 2007
    @ Syma

    PAUL VAN DYK, világ Nr 1. DJ -je, az augusztusban megjelenő új albumának a lemezbemutató világturnéja keretében 2007. szeptember 15-én, közel másfél év után ismét Magyarországra látogat , hogy a tavalyihoz hasonló gigantikus partit prezentáljon a rajongóinak a budapesti SYMA Arénában !
  • [2007-08-25] Bónusz 2007
     

    2007 augusztusának utolsó hétvégéjén ismét jelentkezik a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Parádé Bónusz. A Parádé hivatalos zárórendezvényeként elhíresült sokhelyszínes megaparti a hagyományt folytatva idén is kivételes programfelhozatalt prezentál: több olyan világsztár érkezik Magyarországra, akik Európában vagy az Egyesült Államokban önálló fellépéseiken is sportcsarnokokat töltenek meg, vagy éppen a legnevesebb európai fesztiválokon főműsoridőben szórakoztatják a közönséget.
  • [2007-06-21] VIVA COMET 2007, a díjátadó, ami lázba hozza a zenei életet!
     

    Június 21-én idén is összegyűl a sztár világ színe-java a SYMA Csarnokban. A színpadon egy óriási show szereplőjeként mindenki ott lesz, aki számít a hazai pop világban!
  • [2007-06-09] ELECTRONIC BEATS FESTIVAL
    @ Syma

    Fellépők: Kelis ( USA ), Felix da Housecat ( USA ), Neo ( H ), Hot X ( deadcode - H ), Coyote ( deadcode - H )
  • [2007-06-09] Electronic beats fesztivál
    @ Syma

    A nemzetközi hírű R&B/soul énekes, Kelis a június 9-ei budapesti „electronic beats” Fesztivál kiemelt sztárvendége olyan nagynevű előadók mellett, mint a chicagói Felix da Housecat, valamint a magyar NEO, Hot X és Coyote . Jegyek már kaphatók.
  • [2007-05-26] Tiesto koncert
    @ Syma

    Már csak 1 hét és TIESTO ismét Budapestre látogat az Elements of Life világturné keretében. Budapestre is 16 kamionnyi hangal és látványtechnikai berendezéssel érkezik a Tiesto cirkusz.
  • [2007-04-28] HYPERSPACE 2007
    @ Syma

    Chris Liebing, Advent live!, Adam Beyer, Monika Kruse, Dominik Eulberg – színtiszta nemzetközi sztárparádé avatja fel a Hyperspace új időszámítását április 28-án, a budapesti Syma csarnokban.
  • [2006-06-17] Paul Van Dyk
    @ Syma

    A dance műfaj rajongói Paul van Dyk-ot 2005-ben a Világ Legjobb DJ-jévé választották a DJ magazin Top 100 listáján. A Grammy díjra jelölt művész, zeneszerző, producer és politikai aktivista az első helyezettnek szóló díjat a londoni Ministry of Sound Clubban megrendezett ünnepségen vehette át.

Szervező

  • Deadcode

    A legnagyobb elektronikus zenei partyszervező Magyarországon, nevéhez fűződik a Hyperspace és a Bónusz rendezvénysorozat.

Helyszín

  • Syma

    Sport és rendezvényközpont.

Ajánlott videók a partyhoz

Kapcsolódó cikkek

  • Hyperspace: Hernan Cattaneo interjú

    A hamarosan megrendezésre kerülő Hyperspace kapcsán, Hernan Cattaneo-val is interjút készítettek a szervezők.
  • Indul az elővételes jegyértékesítés a Hyperspace-re!

    Január hatodikán, déli tizenkét órától megvásárolhatóak az idei HYPERSPACE online elővételes jegyei.
  • TÖLTSD LE HARDWELL LEGFRISSEBB PODCASTJÉT!

    Ezen a héten ismét új podcasttel jelentkezett a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL-on is fellépő HARDWELL. A fiatal kora ellenére máris világszintű népszerűségnek örvendő holland sztár az "On Air" névre hallgató mixsorozatának 77-ik epizódját készítette el.
  • BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2012 - JEGYINFÓ

    Már javában zajlik az október 13-án megrendezésre kerülő BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2012 jegyértékesítése. Az első 1000 darab, extra kedvezményes jegy rekordgyorsasággal kelt el, s a következő lépcsőfokot jelentő, 6 990 Forintos jegy is már csak augusztus 31-ig kapható.
  • Új videoklip a Bloody Beetroots-tól: Rockstedy

    Június utolsó hetében, a Ultra Records -nál jelent meg a BLOODY BEETROOTS vadonatúj single -je, a "Rocksteady". A zúzós nótához Wyatt Neumann rendező egy remekbeszabott videoklipet is készített, mely már látható a zenei TV-csatornákon, illetve megtekinthető a videó megosztókon is.
  • Richie Hawtin a Bónusz Fesztivál 2012-n!

    RICHIE HAWTIN személyében újabb headliner fellépővel bővült az október 13-án, szombaton sorra kerülő BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL line-up-ja! A jelenleg az ibizai Space-ben az "ENTER" névre hallgató rendezvénysorozatán dolgozó kanadai technolegenda a tavalyi Plastikman 1.5 live-show után idén dj-szettel készül megostromolni a Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválját.
  • BÓNUSZ Electronic Music Festival 2012 – Első nevek!

    2012. október 13-án ismét megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb egynapos elektronikus-zenei fesztiválja, a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL. A nyári fesztiválszezon utáni időszak legjelentősebb rendezvénye idén is a budapesti HUNGEXPO hatalmas komplexumába várja a látogatókat.
  • Electric Deluxe podcast Alan Fitzpatricktól

    Néhány nap van már csak hátra a HYPERSPACE 2012-ig, ahol az Egyesült Királyság jelenlegi egyik legkeresettebb techno dj / producere, Alan Fitzpatrick is színpadra lép. A legutolsó lemezével a Beatport techno chart csúcsát is elérő zenész továbbra sem pihen, ezúttal ismét egy masszív podcasttal lepte meg a rajongóit.
  • Új Podcast Alan Fitzpatrick

    Új podcasttal jelentkezett az április 14 -i HYPERSPACE 2012 -n is fellépő brit techno-talentum, Alan Fitzpatrick.
  • ALAN FITZPATRICK ISMÉT A DRUMCODE-NÁL!

    Az április 14 -i HYPERSPACE 2012 -n, Budapesten is fellépő Alan Fitzpatrick újabb sikergyanús lemezmegjelenéssel jelentkezik. A napokban megjelent "Life Through Different Eyes" című EP egy különösen termékeny, hat hónapos stúdiómunka végeredménye.
  • Hot X @ HYPERSPACE 2011 Dj szett és Anima Sound System remix!

    Hot X hivatalos Soundcloud oldalán meghallgatható és letölthető az április 16 -i HYPERSPACE 2011 - 15 Anniversary rendezvényen rögzített HOT X szett.  Érdemes tovább böngészni az oldalt, hiszen a hamarosan megjelenő Anima Sound System - Tedd a napfényt…Hot X remixből is meghallgatható egy kis ízelítő. Kellemes zenehallgatást!
  • Above and Beyond interjú

    Az október 16-i T-Mobile Bónusz Fesztivál egyik legnagyobb dobásának a brit trance-sztáralakulat, az Above & Beyond fellépése ígérkezik. A csapatból Tony McGuiness állt rendelkezésünkre egy rövid telefonos csevej erejéig!
  • Richie Hawtin

    Richie Hawtin az elmúlt húsz év folyamán minden kétséget kizáróan az elektronikus-zenei szcéna egyik legmeghatározóbb egyénisége lett.
  • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010

    Idén megváltozott időpontban és új helyszínen jelentkezik a DEADCODE PRODUCTION megarendezvénye, a T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010.
  • BÓNUSZ Fesztivál 2010 – újabb nevek !

    Az idei év legnagyobb magyar elektronikus zenei fesztiválján RICHIE HAWTIN , ABOVE & BEYOND és PETE TONG mellett a fellépők névsorát tovább színesíti még az angol THE ADVENT és NIC FANCIULLI, a francia PAUL RICTH, valamint a németek legújabb felfedezettje REBOOT is.
  • DUSTY KID INTERJÚ !

    Az április 10-i HYPERSPACE 2.0.1.0. egyik fő attrakciója lesz az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezettjének tartott DUSTY KID fellépése.
  • EXKLUZÍV INTERJÚ PAUL VAN DYK-KAL !

    Bár megkeresésünkkor Paul épp egy kilenc napos távol-keleti utazás előtt állt, mégis boldogan vállalta interjúfelkérésünket.
  • HYPERSPACE 2009 DJ szettek a ROXY RÁDIÓban!

    2009. május 15. éjféltől hallhatjátok a ROXY radió „ROXY NIGHTMIX „ című műsorában az első két DJ szettet a 2009-es HYPERSPACE –en rögzített mixek közül .

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó