Pulzar

Belépő
Mindenkinek4 800 Ft
Elővételben 2008. június 20.-ig3 800 Ft

Partyajánló

ROGER SANCHEZ @ Mono, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. június 21.
Helyszín Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.
Stílus House
ROGER SANCHEZ2008. június 21-én a Palace Summer Opening partin az elektronikus tánczene egyik legmeghatározóbb alakja, a New Yorki house szcéna kiemelkedő személyisége, Roger Sanchez (USA) teszi tiszteletét és buliztatja a nyári szezonba a balatoni szuperklub közönségét.Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.

ROGER SANCHEZ @ Mono, Budapest

2008. június 21-én a Palace Summer Opening partin az elektronikus tánczene egyik legmeghatározóbb alakja, a New Yorki house szcéna kiemelkedő személyisége, Roger Sanchez (USA) teszi tiszteletét és buliztatja a nyári szezonba a balatoni szuperklub közönségét.

Nevét producerként és DJ-ként is a szupersztárok között emlegetik. A house egyik koronázatlan királya lemezlovasként szinte mindent elért: világszerte tömegeket szórakoztat estéről estére, Release Yourself című rádióműsorát több mint egy millióan hallgatják hétről hétre. Hasonló elnevezésű estje az ibizai nyár egyik legfelkapottabb partisorozata, Roger Sanchez szereplésekor a Pacha előtt hosszú sorban kígyóznak a bebocsátásra váró partizók.

A szexi house muzsikák nagymestere idén nyáron a Palace Dance Club közönségnek is szeretné megmutatni, hogyan tud még mindig a csúcson maradni negyedszázadnyi töretlen siker után is. Hagyd, hogy Roger Sanchez a Te arcodra is mosolyt varázsoljon boldogságos zenéivel és kisugárzásával!

Az Open Air Party ismét a Gardenben kerül megrendezésre, ahol koktélokat szürcsölve bulizhatsz a szabad ég alatt. Az amerikai house hangzásvilágot a magyar lemezlovasok teszik teljessé, Danny-L, Sullivan, Soneec és Belocca kísérik az est sztárvendégét, akik mind a honi house szcéna kiemelkedő alakjai. Bulizz a house nagyágyúival és táncold magad a nyárba!

Line-up

Garden:

22 - 01-ig Muzzaik

01 - 04-ig ROGER SANCHEZ (USA)

04 - Belocca, Soneec

Arena:

01-től Toto Jr,
Luxi
Soneec
Belocca
Jegyárak:
Elővételben 3800.-, a helyszínen 4800.-

AKCIÓ!Minden megvásárolt jegyhez ajándékjegyet adunk az augusztus 19-ei meglepetés bulira.

Jegyelővétel (JÚNIUS 2-tól):

Budapesten:

Traffic Shop (WestEnd City Center, Mammut 1.)
Symbol Café & Lounge, 1036 Bécsi út 56.
Players Room (Aréna Pláza, Árkád, Duna Pláza, Mammut II)

Vidéken:

Traffic Shop – Szeged Pláza
Players Room üzletek: Dunaújváros (Tesco), Eger (Agria Park), Győr (Árkád), Nagykanizsa Pláza, Kaposvár Pláza, Kecskemét (Malom Center), Székesfehérvár Pláza, Szombathely (Family Center), Veszprém Pláza, Zalaegerszeg Pláza

Bővebb info: 06.30.408.2045

Szállásinfo: 06.30.293.8029

www.palace.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó