Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Apparat (D) @ Mokka Cuka

Fellépők
Apparat (D)Nevedben a sorsod – Sascha Ring, vagyis Apparat zenészi funkciói elnevezéséhez méltóan széleskörűek, hangzásvilága pedig annyira eklektikus, amennyire a teljes zenei spektrum szélessége engedheti. Érzelmi hangolása a boldogságtól kiindulva olyan hanghullámokon rezeg, melyektől adott esetben bármikor meghasadhat szívünk.Mokka Cuka

Apparat (D) @ Mokka Cuka

Nevedben a sorsod – Sascha Ring, vagyis Apparat zenészi funkciói elnevezéséhez méltóan széleskörűek, hangzásvilága pedig annyira eklektikus, amennyire a teljes zenei spektrum szélessége engedheti. Érzelmi hangolása a boldogságtól kiindulva olyan hanghullámokon rezeg, melyektől adott esetben bármikor meghasadhat szívünk.
2008. június 7-én a MokkaCukában szedhetjük fel állunkat a földről, miután a fAKT buliján fültanúivá váltunk annak, milyen is az, amikor a John Peel Sessiont is készített, rockoperán Gianna Nanninivel közreműködő Apparat leveti báránybőrét. Míg a stúdióban és több lemezén is visszafogja magát, Apparat élő fellépései nem éppen az üldögélésről híresek. Elégikus pop fölé tornyosuló tiszteletet parancsoló fekete felhők tömegének metaforájával lehetne átadni azt a hangulatot, mely Apparat stúdióbeli énjét jellemzi, mindezt pedig megrágva, kiköpve és visszájára fordítva a techno – IDM – elektro Bermuda-háromszögén adja vissza a tánctéren.

1997-ben Sascha Ring élete legjobb döntése nyomán költözött Berlinbe, s kiszabadulván a kelet-németországi tespedtségből, két évvel később Marco „T. Raumschmiere" Haas mellé társulva folyik bele az azóta méltán elismert Shitkatapult címke életébe. 2001-es első albumát, a Multifunktionsebenét a sikert hozó Duplex követte 2003-ban, majd pár Bpitch Controlos kitérő, Moderatos karöltés és Ellen Alliennel való közreműködés után tavaly a Walls című LP-vel örvendeztette meg az elektronikus zene szerelmeseit. Idén Things To Be Frickled válogatásalbumán a legfontosabb általa kreált átdolgozások, és a neki készült remixeket gyűjtötte egy csokorba.
Lift your skinny fists like antennas to heaven – azaz emeljétek a sovány kis ökleiteket antennaként az ég felé!

Budapest legaktuálisabb lemezközértje Mr. Oizo után ezúttal fAKT állnév mögé rejtőzve kezd bele a nyári szezonba. Apparat élő fellépését a házigazda Isu mellett, Mesterházy és Sinkó próbalja majd keretbe foglalni, és bár sokunknak minden pénzt megér kedvenceink megtekintése, ezen az estén a belépőre vendegül lát a Mokka Cuka!



Junius 7
fAKT pres. Apparat - live (Bpitch Control, Shitkatapult - D)
Isu
Mesterházy
Sinko
Ingyenes
Mokka Cuka

www.minimalheadz.hu
www.aktrecords.hu
www.minimalmusic.hu
www.licktheclick.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó