Pulzar

Partyajánló

I Love Deep Birthday @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
I Love Deep BirthdayHat éves születésnapi I Love Deep három, páratlan house párossal, az Angliából és Németországból érkező Swayzak Soundsystemmel, az I Love Deep rezidens Budai&Vic-kel, és a csak erre az alaklomra összeállt back 2 back formációval, Lankkal és Fortebaval.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

I Love Deep Birthday @ Prestige (ex Privé), Budapest

Hat éves születésnapi I Love Deep három, páratlan house párossal, az Angliából és Németországból érkező Swayzak Soundsystemmel, az I Love Deep rezidens Budai&Vic-kel, és a csak erre az alaklomra összeállt back 2 back formációval, Lankkal és Fortebaval.

NYERJ VIP BELÉPŐT AZ I LOVE DEEP-re

Bizony már hat év is eltelt azóta, hogy a néhai Pacha Bar falai között debütált egy rendezvény, ami valami újat ígért, azoknak, akik másképp szeretnek pörögni, akiket megérint a zene szépsége és mélysége. Az ígéret hónapról hónapra vált valósággá a rendezvény pedig az utóbbi évek meghatározó party sorozatává nőtte ki magát, úgy hogy mindvégig a kompromisszummentes szórakoztatás mellett a house műfaj sokrétűségét igyekezett bemutatni a felléptetett művészek által.

A hatéves születésnapi I Love Deep, története valószínűleg egyik legkülönlegesebb partyjára kerül sor a Swayzak Soundsystem magyarországi debütálásával, április második szombatján. Az internetes korszak hajnalán, amikor a számítógépek funkciójukat tekintve  inkább a szobát melegítették mintsem hasznos célt szolgáltak, amikor egy sampler masszív 2 megányi memóriával büszkélkedett talált egymásra a két ifjú lemezlovas és alakult meg a mára legendássá vált Swayzak formáció. A duó stílusa a hihetetlen érzékiségű dallam kavalkád de egyben a feszes ütemek világa is, ahol mindig keveredik valami nosztalgia a jelenkor stílusával. Ez az egyediség talán a korszakalkotó Fabric mixükben érhető leginkább tetten. Mixeikben egyszerre képesek a régi melódiákat az új hangzásokkal vegyíteni, hogy aztán egy szívet-lelket melengető végeredmény szülessen. Kiadványaikkal találkozhatunk Renaissance, Ministry of Sound, DJ Kick’s, Terry’s Cafe és természetesen a múlt évben megjelent I Love Deep mix CD-n is, de a leginkább Swayzak hangulatot a múlt év végén kiadott szerzői albumuk, a Some Other Countries tükrözi. Budapesti fellépésükön ebből is, de az évek alatt felhalmozott bakelitekből szintén kapunk majd ízelítőt, egy olyan DJ set keretein belül, ahol a lemezjátszó, a laptop és a CD játszó is ugyan olyan fontos szerephez jut majd.

Az est másik párosa Budai&Vic, mint rezidensek igyekeznek majd az ünnepi hangulatot jelenlétükkel és játékukkal emelni, míg a harmadik, most debütáló formáció is igyekszik  felejthetetlen alkotni.  Lank és Forteba külön kölün már vendégeskedtek I Love Deep-en, ezúttal viszont egyszerre, back2back lépnek színre egy megismételhetetlen produkcióval, hogy az általuk prezentált warm-up-al kezdetét vegye a hatéves I Love Deep születésnapi party.

Több mint ötévnyi, számtalan, felejthetetlen party-t követően, november közepétől hazavihetővé és kézzelfoghatóvá válik az élmény! A Foundation Records gondozásában,  jelent meg az  "I Love Deep 01 - Mixed by Budai" című mixalbum CD-n.  A party és az azonos nevű lemezkiadó esszenciájának hetven percbe való sűrítése ezúttal az alapító-rezidens Budaira hárult. A feladat nem volt egyszerű, hiszen egy lemeznyi idő szinte semmi ahhoz képest, ami egy I Love Deepen átélhető, így más  választás nem lévén, csak a legjobb trackek kerülhettek fel a korongra. A saját  Budai & Vic szerzemények  mellett olyan előadók munkáira bólogathatunk ezentúl otthon is, mint Jimpster, The Timewriter, Terry Lee Brown Jr., Fred Everything, James Flavour, Chris Micali vagy Dusty Kid. Az "I Love Deep 01 - Mixed by Budai" mix CD, ILD VIP kártyával rendelkezők számára 20%-os kedvezménnyel vásárolható meg, a rendezvény helyszínén. A CD megvásárolható a lemezboltokban vagy megrendelhető online a www.ilovedeep.hu, www.foundation-records.com/ilovedeep/ és a www.djbudai.com weboldalakon, postai utánvéttel.     

 

I Love Deep Mix minden szombaton este 8-tól 10-ig Budaival és Vic-kel a justmusic.fm műsorán.

www.justmusic.fm

Buli infó:

2008. Április 12. szombat

I Love Deep / 6th Annyversary Birthday Party

Swayzak Soundsystem (Serieculture, 240 Volts / UK, GER)

Budai & Vic

Lank b2b Forteba

Helyszín: Club Privé - 1026. Budapest,Tölgyfa utca 1-3.

Kérjük, érkezz minél korábban, a hosszas sorban állást elkerülendő! Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (70) 2608006, e-mail:vip@ilovedeep.hu

www.ilovedeep.huwww.djbudai.com www.myspace.com/ilovedeephuwww.prive.hu

www.myspace.com/swayzak

Belépő (csak a helyszínen): 2000 Ft (ILD VIP CARD / Privé membership card) / 2500 Ft (e-flyer, kinyomtatott hirdetés) / 3000 Ft (kedvezmények nélkül)e-flyer letölhető:

www.ilovedeep.hu 

vagy bármelyik, az I Love Deep-ről beszámoló weboldalról








Rövid történet a 6 éves I Love Deep-ről


2002 tavaszán a néhai Pacha Bar falai között debütált egy rendezvény, ami valami újat ígért, azoknak, akik másképp szeretnek pörögni, akiket megérint a zene szépsége és mélysége. Végül nem csak a zene bizonyult másnak, de a helyszín, a közönség és a hangulat is, ami körüllengte az éjszakát. I Love Deep, egy név, ami mára fogalom lett, egy party, ami garancia a színtiszta, minőségi house zenére. Jó pár helyszín, több tucat fellépő külföldi és hazai lemezlovas, kiadványok, és egy mix lemez a hat év mérlege.

Az I Love Deep keretein belül olyan művészekkel ismerkedhetett meg a közönség, mint  Kevin Yost, David Alvarado, a Soda Inc., Ian Pooley, C&M Productions, Manuel Tur, Bruno from Ibiza, Pete Heller, Jeff Benett, hogy csak a legnagyobbakat említsük. A rendezvény alappilléreinek számított és számít mind a mai napig a két Plastic Citys pionír Terry Lee Brown Jr., és The Timerwiter, hazai színekben pedig Budai illetve az utóbbi időkben producertársával alkotott párosa a  Budai&Vic formáció. Ezen lemezlovasok felléptetése mindig egy célt szolgált, a kompromisszummentes szórakozást és szórakoztatást. A külföldi tehetségek mellett, Magyarországon szinte egyedülálló módon jutottak és jutnak lehetőséghez feltörekvő, következő generációs lemezlovasok is, akik tehetségükkel kivívják az I Love Deepen való szereplést.

A hatodik évbe lépve újabb mérföldkőnek számító esemény, egy régóta dédelgetett álom, az első, a rendezvényhez kapcsolódó mixlemez megjelenése válhatott valóra, I Love Deep vol. 1 néven, Budai mixelésében, hogy aztán egy országos turné keretein belül, az ország legjelentősebb klubjainak közönsége is megismerhesse a rendezvény egyedi hangulatát.

2008 április 12-én pedig egy újabb évforduló megünneplésére kerülhet sor, egy változatlanul színvonalas helyszínen, a Privében, egy változatlanul színvonalas line-up-al, a Swayzak Soundsystemmel, Budai&Vickel, Lankkal és Fortebaval, az ünnepi, hat éves születésnapi I Love Deepen.




 

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Truesounds interjú

    Az idei évben öt éves a Truesounds csapat. Ennek alakalmából egy interjúra elkaptuk a srácokat. Fény derül Dandy és Dubfire közti konfliktus okára és persze az aktuális Ikrek éjszakája sem maradhat ki.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó