Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 000 Ft
Mindenkinek éjfél után1 500 Ft

Partyajánló

Prognostic vs. Revelution @ El Toro Cafe, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. március 28.
Helyszín El Toro Cafe, Budapest, 1136 Pannonia u. 18.
Stílus Progressive House, House
Prognostic vs. RevelutionMárcius 28-án egy különleges alkalomnak lehetünk szem és fültanúi. A Prognostic és a Reve-Lution csapata külön-külön is emlékezetes partykkal örvendeztette meg a zeneszerető közönséget.El Toro Cafe, Budapest, 1136 Pannonia u. 18.

Prognostic vs. Revelution @ El Toro Cafe, Budapest

Március 28-án egy különleges alkalomnak lehetünk szem és fültanúi. A Prognostic és a Reve-Lution csapata külön-külön is emlékezetes partykkal örvendeztette meg a zeneszerető közönséget.

Mindkét csapat rezidenseinek egyéni a stílusa, amely mára védjeggyé vált. Ez alkalommal egy közös buli erejéig összefognak, hogy felejthetetlen élményeket szerezzenek nektek. A partinak az El Toro, Budapest egyik új, igéretes klubja ad otthont, mely reméljük elegáns berendezésével és központi elhelyezkedésével a Ti tetszéseteket is elnyeri.

 Az alkalom exkluzivitása érdekében extra hangtechnikával és vizuállal tesszük igazán felejthetetlenné az estét.        

 

http:/​/​www.prognosticmusic.com

 

http:/​/​www.revelution.hu

 

Info:

Dátum: 2008.03.28. Péntek

 

Helyszín: El Toro Club  Budapest XIII, Pannónia u 18

(A Margit híd pestihídfőjéhez közel, a Vígszínház mögött.)

 

Belépés: Éjfél elött 1000,Ft- ,  éjfél után 1500 ,Ft-

 

DJ-k : Blackman, Vachdane, Scapesound, Benedek, Misha

 

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2008-04-29] Audio Bliss with Kühl
  @ El Toro Cafe, Budapest

  Közel egy évnyi kihagyás után az AUDIO BLISS projekt új felállásban és helyszínen újra jelentkezik. Az exklúzívnak mondható helyszín a Pannónia utcában található, (2 percre a Körúttól) a nemrég nyílt El Toro Music Pub, amely rendkívül igényes belső kialakításával és Electro Voice hangrandszerével valamint szakmailag felkészült és profi személyzetével kitűnő helyszín egy igényes rendezvény számára.
 • [2008-03-21] Jóképű Klub bemutatja Indigo
  @ El Toro Cafe, Budapest

  Kecskemét és az Alföld egyik legmeghatározóbb partyszervező csapata most Budapesten rendez egy egészen különleges összezörrenést. Céljuk, hogy a fővárosban is megtalálják azt az egyedi hangulatot, amely a déli országrészben oly meghatározó. A több mint 2 éve tevékenyen dolgozó csapat olyan nevekkel gazdagította repertoárját, mint Eelke Kleijn (először Magyarországon), Emanuel Phaz ( Görögországból ) és kis hazánk kisebb-nagyobb nevei.
 • [2008-03-14] Deepimpression Resident's Night
  @ El Toro Cafe, Budapest

  Újabb felejthetetlen zenei és közösségi élményben lehet részünk március 14-én, pénteken mindazoknak, akik ellátogatnak a CLub El Torroba, a partysorozat legújabb lakosztályába.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó