Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft
Lányoknak, éjféligIngyenes

Partyajánló

Deepimpression Resident's Night @ El Toro Cafe, Budapest

Fellépők
Deepimpression Resident's NightÚjabb felejthetetlen zenei és közösségi élményben lehet részünk március 14-én, pénteken mindazoknak, akik ellátogatnak a CLub El Torroba, a partysorozat legújabb lakosztályába.El Toro Cafe, Budapest, 1136 Pannonia u. 18.

Deepimpression Resident's Night @ El Toro Cafe, Budapest

Újabb felejthetetlen zenei és közösségi élményben lehet részünk március 14-én, pénteken mindazoknak, akik ellátogatnak a CLub El Torroba, a partysorozat legújabb lakosztályába.

Nem véletlenül nevezzük annak, hiszen az új klub igazi családias hangulata megfelelő helyszín lesz egy olyan éjszaka számára, ahol rendhagyó módon most vendég dj nélkül - a lemezjátszók mögött csak a deepimpression házigazdáival bulizhatunk újra egy óriásit együtt. A megfelelő hangulatról ezúttal is Ti gondoskodtok majd, de a szokásos gyümölcstál és az ajándék mix cd ezúttal sem marad el.
Várunk Titeket sok szeretettel a tavasz első Di buliján!

A belépés a lányoknak éjfélig ingyenes
éjfél után minden vendégnek 1000 Ft.

Az első 100 vendégünk Skiz Deepimpression mix cd-t kap ajándékba.

Club El Torro (Pannónia u 18 - Vígszínház)

www.deepimpression.hu

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2008-04-29] Audio Bliss with Kühl
    @ El Toro Cafe, Budapest

    Közel egy évnyi kihagyás után az AUDIO BLISS projekt új felállásban és helyszínen újra jelentkezik. Az exklúzívnak mondható helyszín a Pannónia utcában található, (2 percre a Körúttól) a nemrég nyílt El Toro Music Pub, amely rendkívül igényes belső kialakításával és Electro Voice hangrandszerével valamint szakmailag felkészült és profi személyzetével kitűnő helyszín egy igényes rendezvény számára.
  • [2008-03-28] Prognostic vs. Revelution
    @ El Toro Cafe, Budapest

    Március 28-án egy különleges alkalomnak lehetünk szem és fültanúi. A Prognostic és a Reve-Lution csapata külön-külön is emlékezetes partykkal örvendeztette meg a zeneszerető közönséget.
  • [2008-03-21] Jóképű Klub bemutatja Indigo
    @ El Toro Cafe, Budapest

    Kecskemét és az Alföld egyik legmeghatározóbb partyszervező csapata most Budapesten rendez egy egészen különleges összezörrenést. Céljuk, hogy a fővárosban is megtalálják azt az egyedi hangulatot, amely a déli országrészben oly meghatározó. A több mint 2 éve tevékenyen dolgozó csapat olyan nevekkel gazdagította repertoárját, mint Eelke Kleijn (először Magyarországon), Emanuel Phaz ( Görögországból ) és kis hazánk kisebb-nagyobb nevei.

Kapcsolódó cikkek

  • Marc Marzenit és Lank a Super 8 Radio Show-ban

    Két zseniálisan eklektikus elektronikus zenei egyéniség mutatkozik be március 20-án Six és Senon Nugen Fm-es műsorában, a Super 8 Radio Show-ban: a spanyol Marc Marzenit és a hazai színekben Lank.
  • Marc Marzenit és Lank a Super 8 Radio Show-ban

    Két zseniálisan eklektikus elektronikus zenei egyéniség mutatkozik be március 20-án Six és Senon Nugen Fm-es műsorában, a Super 8 Radio Show-ban: a spanyol Marc Marzenit és a hazai színekben Lank.
  • PrimeFM – a house helye!

    Újra itt a nagy csapat! Immár egy hónapja, hogy elindult egy új online rádió Magyarországon, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nemcsak a fülnek, de a szemnek is megadja, ami jár neki… A PrimeFM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit, szórakoztatva nevel, és persze nevelve szórakoztat.
  • Emlékeztetőül! I Love Deep / Dokk Club

    Egy teljes hétvége a mélyebb hangzások bűvöletében.
  • I Love Deep játék

    Nyerj VIP belépőt az november 15-én megrendezésre kerülő I LOVE DEEP-re!
  • Sanfranciscobeat Interjú a Velvet Cafétól

    A 2007.11.02.án a K2-ben induló, Velvet Café vendégei, SanFranciscoBeat és Lank a Strictly! tagjai - lesznek...

Hírek

  • Lank a Hír tv-ben

    A Hír tv Keresztmetszet című műsorában a magyar Dj szakma szabályozásainak hiányosságaira hívják fel a figyelmet.

Ajánlott lemezek

  • Lank - Good Evening EP

    A magyar elektronika pegazusa, a zseniális ifjú Lank a lehető legszebben kíván nekünk jó estét a Foundation Records jóvoltából: itt a Good Evening EP!

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó