Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft
Lányoknak, éjféligIngyenes

Partyajánló

Deepimpression Resident's Night @ El Toro Cafe, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Tobi, Robin, Sabre
Dátum 2008. március 14.
Helyszín El Toro Cafe, Budapest, 1136 Pannonia u. 18.
Stílus House
Deepimpression Resident's NightÚjabb felejthetetlen zenei és közösségi élményben lehet részünk március 14-én, pénteken mindazoknak, akik ellátogatnak a CLub El Torroba, a partysorozat legújabb lakosztályába.El Toro Cafe, Budapest, 1136 Pannonia u. 18.

Deepimpression Resident's Night @ El Toro Cafe, Budapest

Újabb felejthetetlen zenei és közösségi élményben lehet részünk március 14-én, pénteken mindazoknak, akik ellátogatnak a CLub El Torroba, a partysorozat legújabb lakosztályába.

Nem véletlenül nevezzük annak, hiszen az új klub igazi családias hangulata megfelelő helyszín lesz egy olyan éjszaka számára, ahol rendhagyó módon most vendég dj nélkül - a lemezjátszók mögött csak a deepimpression házigazdáival bulizhatunk újra egy óriásit együtt. A megfelelő hangulatról ezúttal is Ti gondoskodtok majd, de a szokásos gyümölcstál és az ajándék mix cd ezúttal sem marad el.
Várunk Titeket sok szeretettel a tavasz első Di buliján!

A belépés a lányoknak éjfélig ingyenes
éjfél után minden vendégnek 1000 Ft.

Az első 100 vendégünk Skiz Deepimpression mix cd-t kap ajándékba.

Club El Torro (Pannónia u 18 - Vígszínház)

www.deepimpression.hu

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2008-04-29] Audio Bliss with Kühl
  @ El Toro Cafe, Budapest

  Közel egy évnyi kihagyás után az AUDIO BLISS projekt új felállásban és helyszínen újra jelentkezik. Az exklúzívnak mondható helyszín a Pannónia utcában található, (2 percre a Körúttól) a nemrég nyílt El Toro Music Pub, amely rendkívül igényes belső kialakításával és Electro Voice hangrandszerével valamint szakmailag felkészült és profi személyzetével kitűnő helyszín egy igényes rendezvény számára.
 • [2008-03-28] Prognostic vs. Revelution
  @ El Toro Cafe, Budapest

  Március 28-án egy különleges alkalomnak lehetünk szem és fültanúi. A Prognostic és a Reve-Lution csapata külön-külön is emlékezetes partykkal örvendeztette meg a zeneszerető közönséget.
 • [2008-03-21] Jóképű Klub bemutatja Indigo
  @ El Toro Cafe, Budapest

  Kecskemét és az Alföld egyik legmeghatározóbb partyszervező csapata most Budapesten rendez egy egészen különleges összezörrenést. Céljuk, hogy a fővárosban is megtalálják azt az egyedi hangulatot, amely a déli országrészben oly meghatározó. A több mint 2 éve tevékenyen dolgozó csapat olyan nevekkel gazdagította repertoárját, mint Eelke Kleijn (először Magyarországon), Emanuel Phaz ( Görögországból ) és kis hazánk kisebb-nagyobb nevei.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó