Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
23hig 1 500 Ft

Partyajánló

Jóképű Klub bemutatja Indigo @ El Toro Cafe, Budapest

Fellépők
Jóképű Klub bemutatja IndigoKecskemét és az Alföld egyik legmeghatározóbb partyszervező csapata most Budapesten rendez egy egészen különleges összezörrenést. Céljuk, hogy a fővárosban is megtalálják azt az egyedi hangulatot, amely a déli országrészben oly meghatározó. A több mint 2 éve tevékenyen dolgozó csapat olyan nevekkel gazdagította repertoárját, mint Eelke Kleijn (először Magyarországon), Emanuel Phaz ( Görögországból ) és kis hazánk kisebb-nagyobb nevei.El Toro Cafe, Budapest, 1136 Pannonia u. 18.

Jóképű Klub bemutatja Indigo @ El Toro Cafe, Budapest

Kecskemét és az Alföld egyik legmeghatározóbb partyszervező csapata most Budapesten rendez egy egészen különleges összezörrenést. Céljuk, hogy a fővárosban is megtalálják azt az egyedi hangulatot,
amely a déli országrészben oly meghatározó. A több mint 2 éve tevékenyen dolgozó csapat olyan
nevekkel gazdagította repertoárját, mint Eelke Kleijn (először Magyarországon), Emanuel Phaz ( Görögországból ) és kis hazánk kisebb-nagyobb nevei.




A határokat átlépve, jól megfontoltan az első Jóképű Klub, az első INDIGO party-val egybekötve kezdi meg menetét a fővárosban. A már márkanévvé vált rádióműsor most megérett arra, hogy nemcsak az „éteren” keresztül, hanem élőben is kibontakozhasson. ANDRO, SNAKE SEDRICK és YVEL & TRISTAN alkotta team mellett DEL SOL a kecskeméti Siren Song-ból és BALAKRISHNAN a Jóképű Klub rezidense is játszik eme estén.
Nem árt a helyszínről is egy-két említést tenni. Az El Toro Music Café,amely vendégül látja ezt a nem hétköznapi line up-ot. Csodálatos színei és hangulatos atmoszférája mellet az Elektrovoice hangtechnika gondoskodik a kellemes szórakozásról.

Hasznos linkek:

Jóképű Klub-ról:::
www.jokepuklub.hu
Fellépőkről:::
www.snakesedrick.hu
www.andro.hu
www.myspace.com/yvelandtristan
www.myspace.com/balakrishnanfromjk
www.myspace.com/delsolhungary

Indigo mixek:::
www.theessential.hu/indigo/index.html
Balakrishnan mix:::
http://www.djmixes.hu/letoltesek/?mix=123
Del Sol mix:::
http://www.beats.hu/index.fcgi?cat=dload&id=837




A dátum Március 21 péntek! Szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a Jóképű Klub és az INDIGO csapata!






2008. március 21. péntek - Jóképű Klub presents INDIGO NIGHT (Elérkezett az idő, hogy az Indigo mixek nyújtotta kellemes perceket élőben is
átélhessük)

Helyszín:
EL TORO MUSIC CAFE ( Budapest, Pannónia u. 18.)

Dj's:
ANDRO www.andro.hu
SNAKE SEDRICK www.snakesedrick.com
YVEL&TRISTAN www.foundation-records.com
Del Sol www.myspace.com/delsolhungary
Balakrishnan www.jokepuklub.hu

Belépő: 23h előtt 1500 Ft, utána 2000 Ft

Info: www.jokepuklub.hu

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2008-04-29] Audio Bliss with Kühl
    @ El Toro Cafe, Budapest

    Közel egy évnyi kihagyás után az AUDIO BLISS projekt új felállásban és helyszínen újra jelentkezik. Az exklúzívnak mondható helyszín a Pannónia utcában található, (2 percre a Körúttól) a nemrég nyílt El Toro Music Pub, amely rendkívül igényes belső kialakításával és Electro Voice hangrandszerével valamint szakmailag felkészült és profi személyzetével kitűnő helyszín egy igényes rendezvény számára.
  • [2008-03-28] Prognostic vs. Revelution
    @ El Toro Cafe, Budapest

    Március 28-án egy különleges alkalomnak lehetünk szem és fültanúi. A Prognostic és a Reve-Lution csapata külön-külön is emlékezetes partykkal örvendeztette meg a zeneszerető közönséget.
  • [2008-03-14] Deepimpression Resident's Night
    @ El Toro Cafe, Budapest

    Újabb felejthetetlen zenei és közösségi élményben lehet részünk március 14-én, pénteken mindazoknak, akik ellátogatnak a CLub El Torroba, a partysorozat legújabb lakosztályába.

Kapcsolódó cikkek

  • Nic Fanciulli – Telibe talált

    Egy újabb I love deep-es rendezvénynek lehettünk részesei 2012. február 18-án a Merlin falai között. Külföldi vendég DJ-ként ezúttal Nic Fanciullit importálták az ILD-es srácok. Az este folyamán a külső teremben eleinte Vic, majd Madox és Lank, míg a belső teremben Kühl után lépett fel Fanciulli, őt követően pedig Budai.
  • DJ Camp 2011 - A Visszaszámlálás megkezdődött!


    Augusztus elsején kezdődik a DJ Camp, ahol jóformán hazánk valamennyi ismert lemezlovasa fellép a tábor ideje alatt. A nappali partikat este tábortüzes beszélgetések,  szabad formájú oktatások, happy hours a Jaegermeister és a Bomba jóvoltából, valamint a fellépőkkel eltöltött közös programok követik.
  • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

    A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
  • PAUL VAN DYK - VOLUME WORLD TOUR 2009

    Itt az idő, közeleg a nagy nap, amikor a Grammy-díjas, a világ első számú lemezlovasának többször is megválasztott PAUL VAN DYK két év kihagyás után újra elkápráztatja magyarországi rajongóit.
  • Elmarad az I Love Deep!

    A Sundanceparkba meghirdetett szerdai és csütörtöki elektronikus rendezvények, így a július 15-i és augusztus 5-i I Love Deep is, elmarad.
  • Sterbinszky interjú

    Sterbinszkyt és Mauro Picottót több éves munkakapcsolat köti össze: egy sikeres remix Mauro Picotto "Lizard" című megaslágerére nemzetközi sikereket hozott Sterbynek Ibizától Argentínáig. Most ismét egy közös munka áll előttük, egy közös budapesti fellépés május 30-án, melynek alkalmából Karesz egy interjút adott a buli szervezőinek, amit mi is leközlünk veletek. myspace.com/thelushgroove
  • Indul az S11 Tools Zeneszerkesztő Iskola

    Rövidesen megnyitja kapuit az S11 Tools zeneszerkesztő iskola. Sterbinszky és a Sequence 11 projektben a szerzőtársa, Borsos Gábor vadonatúj kezdeményezése keretén belül a jelentkezők a komputeres zeneírás, azaz a zenei programozás fortélyait sajátíthatják el.
  • Sterbinszky interjú

    Sterbinszky azon kevés hazai lemezlovasok társaságába tartozik, aki megjárta már a hadak útját, most mégis egy új projektbe kezd. Túl egy Grammy jelölésen és számtalan megjelenésen még mindig ég a tűz a szemében.
  • Sterbi új rezidenciája: E-Klub - Budapest

    Ismét nagy nagy dobásra készül Sterbinszky! A Népliget szívében ugyanis új rezidencia "épült" hazánk egyik legnépszerűbb lemezlovasának.
  • Sterbinszky megjutalmazza a szavazókat!

    Gőzerővel zajlik a VIVA Comet szavazás és természetesen minden jelölt kisebb kampányt is indít a maga módján. Sterbinszky az ország legrégebbi és legismertebb lemezlovasa úgy döntött, hogy éppen ideje már az oly régóta hűséges rajongótábort kicsit megajándékozni. Szeretné kompenzálni azt, hogy érte kampányolnak, ezért megbeszélte VIVA vezetőségével, hogy az első három, rá legtöbbet szavazó telefonszámát kivételesen megkaphatja.
  • Idei VIVA COMET-jelöltjek

    Karányi, Sterbinszky, Yonderboi és Varga Zsuzsa... Kedden hozták nyilvánosságra az egyetlen hazai zenecsatorna, a VIVA TV COMET díjainak idei jelöltjeit, melyek közül több kategóriában is számos művésszel képviselteti magát a CLS Records.

Ajánlott lemezek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó