Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
23hig 1 500 Ft

Partyajánló

Jóképű Klub bemutatja Indigo @ El Toro Cafe, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. március 21.
Helyszín El Toro Cafe, Budapest, 1136 Pannonia u. 18.
Stílus Progressive House, House
Jóképű Klub bemutatja IndigoKecskemét és az Alföld egyik legmeghatározóbb partyszervező csapata most Budapesten rendez egy egészen különleges összezörrenést. Céljuk, hogy a fővárosban is megtalálják azt az egyedi hangulatot, amely a déli országrészben oly meghatározó. A több mint 2 éve tevékenyen dolgozó csapat olyan nevekkel gazdagította repertoárját, mint Eelke Kleijn (először Magyarországon), Emanuel Phaz ( Görögországból ) és kis hazánk kisebb-nagyobb nevei.El Toro Cafe, Budapest, 1136 Pannonia u. 18.

Jóképű Klub bemutatja Indigo @ El Toro Cafe, Budapest

Kecskemét és az Alföld egyik legmeghatározóbb partyszervező csapata most Budapesten rendez egy egészen különleges összezörrenést. Céljuk, hogy a fővárosban is megtalálják azt az egyedi hangulatot,
amely a déli országrészben oly meghatározó. A több mint 2 éve tevékenyen dolgozó csapat olyan
nevekkel gazdagította repertoárját, mint Eelke Kleijn (először Magyarországon), Emanuel Phaz ( Görögországból ) és kis hazánk kisebb-nagyobb nevei.
A határokat átlépve, jól megfontoltan az első Jóképű Klub, az első INDIGO party-val egybekötve kezdi meg menetét a fővárosban. A már márkanévvé vált rádióműsor most megérett arra, hogy nemcsak az „éteren” keresztül, hanem élőben is kibontakozhasson. ANDRO, SNAKE SEDRICK és YVEL & TRISTAN alkotta team mellett DEL SOL a kecskeméti Siren Song-ból és BALAKRISHNAN a Jóképű Klub rezidense is játszik eme estén.
Nem árt a helyszínről is egy-két említést tenni. Az El Toro Music Café,amely vendégül látja ezt a nem hétköznapi line up-ot. Csodálatos színei és hangulatos atmoszférája mellet az Elektrovoice hangtechnika gondoskodik a kellemes szórakozásról.

Hasznos linkek:

Jóképű Klub-ról:::
www.jokepuklub.hu
Fellépőkről:::
www.snakesedrick.hu
www.andro.hu
www.myspace.com/yvelandtristan
www.myspace.com/balakrishnanfromjk
www.myspace.com/delsolhungary

Indigo mixek:::
www.theessential.hu/indigo/index.html
Balakrishnan mix:::
http://www.djmixes.hu/letoltesek/?mix=123
Del Sol mix:::
http://www.beats.hu/index.fcgi?cat=dload&id=837
A dátum Március 21 péntek! Szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a Jóképű Klub és az INDIGO csapata!


2008. március 21. péntek - Jóképű Klub presents INDIGO NIGHT (Elérkezett az idő, hogy az Indigo mixek nyújtotta kellemes perceket élőben is
átélhessük)

Helyszín:
EL TORO MUSIC CAFE ( Budapest, Pannónia u. 18.)

Dj's:
ANDRO www.andro.hu
SNAKE SEDRICK www.snakesedrick.com
YVEL&TRISTAN www.foundation-records.com
Del Sol www.myspace.com/delsolhungary
Balakrishnan www.jokepuklub.hu

Belépő: 23h előtt 1500 Ft, utána 2000 Ft

Info: www.jokepuklub.hu

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2008-04-29] Audio Bliss with Kühl
  @ El Toro Cafe, Budapest

  Közel egy évnyi kihagyás után az AUDIO BLISS projekt új felállásban és helyszínen újra jelentkezik. Az exklúzívnak mondható helyszín a Pannónia utcában található, (2 percre a Körúttól) a nemrég nyílt El Toro Music Pub, amely rendkívül igényes belső kialakításával és Electro Voice hangrandszerével valamint szakmailag felkészült és profi személyzetével kitűnő helyszín egy igényes rendezvény számára.
 • [2008-03-28] Prognostic vs. Revelution
  @ El Toro Cafe, Budapest

  Március 28-án egy különleges alkalomnak lehetünk szem és fültanúi. A Prognostic és a Reve-Lution csapata külön-külön is emlékezetes partykkal örvendeztette meg a zeneszerető közönséget.
 • [2008-03-14] Deepimpression Resident's Night
  @ El Toro Cafe, Budapest

  Újabb felejthetetlen zenei és közösségi élményben lehet részünk március 14-én, pénteken mindazoknak, akik ellátogatnak a CLub El Torroba, a partysorozat legújabb lakosztályába.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó