Pulzar

Művész

Neelix

Neelix

A Progresszív tranceben világelsõnek számító hamburgi scénában 1998 óta tevékenykedõ Henrik Twardzik elso albumának megjelenése után végigjárta Európa legnagyobb klubjait és fesztiváljait (pl. Full Moon).

Majd hosszú várakozások után készítette el "No way to leave" címû második albumát, melynek teljesen egyedi stílusa különbözik a többi hasonló zenétõl, de mégis karakteresen progresszív psytrancenek mondható.A lüktetõ basszusok, a letisztult dallamok a zene egy teljesen új dimenziójába repítik a tudatot.
Egy idõtlen utazás.

https://soundcloud.com/neelix

Archív partyajánlók

 • [2018-06-15] Cocoon Budapest w/ Extrawelt live + Ilario Alicante
   

  A legendás Cocoon végre Budapestet is beveszi! Mikor 1999-ben Sven Väth elindította ikonikussá vált ibizai bulisorozatát, egy cél lebegett a szeme előtt: elhozni a technót a szigetre.
 • [2017-03-14] Neelix the freedom fighter
  @ Dürer Kert

  Neelix az 1848 március 15.ei szabadságharc megemlékezésének ünnepi fellépője.Ki ne ismerné nevét vagy egyedi zenei stílusát.Szinte valamennyi eletronikus fesztivál fő fellépője többek között az Electric Daisy Carnival, Tomorrowland vagy a legendás Boom fesztiválé... A német művész zenéjében megjeleníti a Progressive Trance, Progressive House és Electro stílus elemeit.
 • [2014-10-22] TrancePort & Y-Production & KUGLER music pres. Neelix / Fabio & Moon
  @ Dürer kert, Budapest

  A TrancePort a Y-Production és a KUGLER music csapata egyesíti erőit, hogy egy felejthetetlen bulit csináljon Nektek! Neelixet vagy Fabio & Moont gondolom senkinek nem kell bemutatni, de ha mégis, akkor ejtenénk egy pár szót róluk itt:
 • [2008-11-22] Psychedelic Frequency
  @ K2, Budapest

  Első Psychedelic Frequency rendezvény keretein belül Neelix (Germany) és Domestic (Israel) 2008. november 22.-én ellátogat szerény kis hazánkba. Az Üllői úti Club K2-ben saját szerzeményeiket fogják előadni élőben! A partin számos magyar fellépő is színesíti a felhozatalt.
 • [2006-03-25] PSYCHO'TEK'DANCE
  @ Inside Basement, Budapest

  Egy új partisorozat veszi kezdetét, melynek célja első sorban a psytrance és a techno fúziójából létrejött techtrance vagy másnéven psytechno névre hallgató stílus bemutatása. A világhírű Boshke beats kiadó (aminek neve a kezdetektől összefonódott ezzel a teljesen új hangzású és előremutató zenével) új felfedezettje, Fuzzion 2006.

Biográfiák

Zenei stílusok

 • Progressive Trance

 • Hard Techno

  A kilencvenes évek közepén, Németországban kialakult stílus a korai, monoton techno hangzást vegyítette a hardcore producerek által alkalmazott technikákkal. Kialakulása erőteljesen összeköthető a Schranz alapjaival.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
 • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

  23 perc, 14 Mb

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó