Pulzar

Művész

Neelix

Neelix

A Progresszív tranceben világelsõnek számító hamburgi scénában 1998 óta tevékenykedõ Henrik Twardzik elso albumának megjelenése után végigjárta Európa legnagyobb klubjait és fesztiváljait (pl. Full Moon).

Majd hosszú várakozások után készítette el "No way to leave" címû második albumát, melynek teljesen egyedi stílusa különbözik a többi hasonló zenétõl, de mégis karakteresen progresszív psytrancenek mondható.A lüktetõ basszusok, a letisztult dallamok a zene egy teljesen új dimenziójába repítik a tudatot.
Egy idõtlen utazás.

https://soundcloud.com/neelix

Archív partyajánlók

 • [2017-03-14] Neelix the freedom fighter
  @ Dürer Kert

  Neelix az 1848 március 15.ei szabadságharc megemlékezésének ünnepi fellépője.Ki ne ismerné nevét vagy egyedi zenei stílusát.Szinte valamennyi eletronikus fesztivál fő fellépője többek között az Electric Daisy Carnival, Tomorrowland vagy a legendás Boom fesztiválé... A német művész zenéjében megjeleníti a Progressive Trance, Progressive House és Electro stílus elemeit.
 • [2014-10-22] TrancePort & Y-Production & KUGLER music pres. Neelix / Fabio & Moon
  @ Dürer kert, Budapest

  A TrancePort a Y-Production és a KUGLER music csapata egyesíti erőit, hogy egy felejthetetlen bulit csináljon Nektek! Neelixet vagy Fabio & Moont gondolom senkinek nem kell bemutatni, de ha mégis, akkor ejtenénk egy pár szót róluk itt:
 • [2008-11-22] Psychedelic Frequency
  @ K2, Budapest

  Első Psychedelic Frequency rendezvény keretein belül Neelix (Germany) és Domestic (Israel) 2008. november 22.-én ellátogat szerény kis hazánkba. Az Üllői úti Club K2-ben saját szerzeményeiket fogják előadni élőben! A partin számos magyar fellépő is színesíti a felhozatalt.
 • [2006-03-25] PSYCHO'TEK'DANCE
  @ Inside Basement, Budapest

  Egy új partisorozat veszi kezdetét, melynek célja első sorban a psytrance és a techno fúziójából létrejött techtrance vagy másnéven psytechno névre hallgató stílus bemutatása. A világhírű Boshke beats kiadó (aminek neve a kezdetektől összefonódott ezzel a teljesen új hangzású és előremutató zenével) új felfedezettje, Fuzzion 2006.

Ajánlott rádiók

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó