Pulzar

Partyajánló

Cocoon Budapest w/ Extrawelt live + Ilario Alicante

Fellépők
Dátum 2018. június 15.
Stílus Techno
Cocoon Budapest w/ Extrawelt live + Ilario AlicanteA legendás Cocoon végre Budapestet is beveszi! Mikor 1999-ben Sven Väth elindította ikonikussá vált ibizai bulisorozatát, egy cél lebegett a szeme előtt: elhozni a technót a szigetre.

Cocoon Budapest w/ Extrawelt live + Ilario Alicante

A legendás Cocoon végre Budapestet is beveszi! Mikor 1999-ben Sven Väth elindította ikonikussá vált ibizai bulisorozatát, egy cél lebegett a szeme előtt: elhozni a technót a szigetre.

Richie Hawtin szavaival élve hedonista és szexi partik voltak ezek, ahol az emberek teljesen elvesztek a táncban. Sötét klubhangulat helyett a szabadság érzését idézték meg teljes pompájában. Ezt a víziót követte az azonos nevű kiadó is, mely kikerülhetetlen szereplője lett a szcénának, határokat nem ismerő megjelenéseivel. A Cocoon az évek alatt bejárta a világot, most eljött a pillanat, hogy Magyarországra is elhozzák az ütemekkel teli fényt.

A felszabadulásban Sven hamburgi különítményeként az Extrawelt élő szettje, és a Cocoon sorozat olasz rezidense, Ilario Alicante segítenek majd. Magyar oldalról velünk lesz az NVC főnök Subotage, és a Der Morgent vezető Experimental is. A helyszínül szolgáló Bálna Budapest már magában is különleges, de erre az estére a lenyűgöző vizuáljaikról ismert, lisszaboni székhelyű DubLab varázsolja el az érzékeinket.

LINE UP

Ilario Alicante
Extrawelt
Subotage
Experimental

TICKETS

Early bird I: 3000 - Sold out!
Early bird II: 3500 - Sold out!
Normal Presale I: 4000 - On sale!
Normal Presale II: 4500
VIP Presale: 8000
https:/​/​oneticket.hu/​cocoon-budapest-w-extrawelt-live-ilario-alicante-1835
or
https:/​/​www.residentadvisor.net/​events/​1113499

www.facebook.com/​events/​103990047133083/​

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó