Pulzar

Művész

Experimental

Experimental

Archív partyajánlók

 • [2020-03-07] ▩ Фабрика ▩ Experimental x Hexcode
   

  ▩ FABRIKA ▩ EXPERIMENTAL x HEXCODE
 • [2020-01-18] Boston 168 / Regal - Akvárium Klub / BlackHall
   

  BOSTON 168 LIVE, REGAL at Akvarium Klub / BlackHall
 • [2019-12-31] D F F R N T L Y New Year's Eve w/ W N D R L S T
  @ DFFRNTroom

  Berlintől Amszterdamig terjedő techno frontvonalon zajlik a DFFRNTroom ünnepi programja Juliet Fox és WNDRLST került az év végi sötét szobázás közepébe.
 • [2019-12-28] Kobosil \\ Der Morgen & Technokunst
   

  Kobosil közös pont a Technokunst és a Der Morgen közelmúltjában, eljött hát az idő, hogy karöltve is vendégül lássuk egy újabb eseménydús év méltó búcsúztatása apropóján. Aktualitásából legutóbbi Budapesti fellépése óta mit sem vesztett, új megjelenései számával sikerei együtt gyarapodtak, ezért nagy örömünkre szolgál, hogy karrierjének egy magasabb szintjén újra meglátogatja a Budapesti fanatikusokat.
 • [2019-11-30] DFFRNTroom pres. R I K H T E R Live!
   

  - DFFRNTroom pres. R I K H T E R _ LIVE! -
 • [2019-11-22] Hadone \\ Der Morgen
   

  Tempóban gazdag, szentimentális vágta napjaink egyik legizgalmasabb, hihetetlenül termékeny feltörekvőjével Budapest legújabb és alighanem leghangosabb klubjában.
 • [2019-11-02] DFFRNTroom pres. K A I S E R
   

  November első hétvégéjén #Kaiser úr a vendégünk.
 • [2019-05-17] Kobosil \\ Der Morgen
   

  Régi álmunk válik valóra és tudhatjuk Berlin legkelendőbb exportcikkét végre a megfelelő kötelékben. A 91-es évjáratú Neuköllni szívtipró fellépései nemzetközi szinten is kuriózum számba mennek, hiszen sikereinek köszönhetően naptárában a szabad hétvége ritka mint a fehér holló.
 • [2019-05-03] Katlan w/ Nicole Moudaber
  @ Katlan

  A jó idő közeledtével egyre többször fogunk kikacsintgatni különleges szabadtéri helyszínekre. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a tavaly már egy emlékezetes buli keretein belül tesztelésre került Tárnoki Kőfejtő, ami hatalmas 10.000 négyzetméteres alapterületével és 15 méteres belmagasságú tereivel egyszerűen techno bulikra teremtetett.
 • [2019-04-26] Tin Man \ Der Morgen
  @ Premier Club

  Legfelsőbb fokú acid készültséget hirdetünk - hisz ha van ilyen, Tin Man, a Bécsben élő Californiai világpolgár túlzás nélkül az irányzat legnagyobb ismerője. Amikor véletlen nem 10 darab Roland TB-303-asának egyikét babrálja, olyankor Acid Test nevű kiadóján fejtegeti a savval telített hangzás rejtelmeit és rántja magával olykor Reconditeot, máskor John Tejadat vagy alkalom adtán Donato Dozzyt.
 • [2019-04-06] Der Morgen & Vault // Woo York & Blazej Malinowski
   

  Keleti egzotikumok ízléses csokorba szedve a Premierben - melankólikus, atmoszférikus és enyhén savas utazás érintve az Afterlife - Dystopian - Soma - Semantica és The Gods Planet birodalmat két különleges live produkció kevésbé szűk keretein belül.
 • [2019-03-30] Der Morgen & Pursuit of Acid // Function & Amotik
   

  Nagyot kortyolunk a techno történelmének és jelenének nedűjéből. Function élő legenda akinek személyével egyszerre kapunk kóstolót a legendás Sandwell District kiadó és a világ techno-templomának számító Berghain mámorító ízéből, míg Amotik napjaink elektronikus zenei elitének legújabb hullámát erősíti és tiszteli meg a Premier publikumát első Budapesti fellépése alkalmával.
 • [2019-02-23] Somewhen \ Raär \\ Der Morgen
   

  Berlini futurisztikus nosztalgia és francia újvonalas acid, drámai szintifutamok és őrülten vágtató ritmusképletek Budapest lugújabb techno-klubjában.
 • [2018-12-21] Der Morgen & Pursuit of Acid pres. Markus Suckut & Yan Cook
   

  2018 mozgalmas esztendő volt, melyet illendő módon búcsúztatunk: egy rendhagyó koprodukció keretein belül látunk vendégül egy nagy visszatérőt és egy várva várt feltörekvőt.
 • [2018-11-23] Raveyard: 5 Years of MORD
   

  A rotterdami Mord Recordsról nyugodtan kijelenthető, hogy 5 év alatt zászlóshajóként járult hozzá jellegzetes stílusával a techno újragondolásához, amihez a korszak legkarakteresebb és legnagyobb hatású előadóit sikerült egy fedél alá terelnie. Ezt az 5 évet pedig a kiadó egy különleges, világkörüli showcase-szel ünnepli, amelynek egyik kiválasztott állomása Budapest, ahová november 23-án érkezik a Raveyard meghívására.
 • [2018-11-17] Der Morgen pres. Involve Records Showcase
  @ Premier Club

  November 17-én komoly mennyiségű savas eső várható Budapesten, hiszen napjaink legnagyobb acid techno hősei érkeznek szeretett városunkba. a külön-külön is teltházas eseményeket produkáló két kiemelkedő live act és egy extrém energikus dj set egetrengető megmozdulást vetít előre, mindehhez pedig hozzájárul egy fekete öves hazai triumvirátus is.
 • [2018-10-20] Der Morgen // Perc & Claudio PRC
  @ Dürer Kert

  A tenger alatti mélységből ezúttal egészen a világűrbe utazunk. Claudio PRC meditatív, mármár hipnotikus groovejai méltó felvezetésül szolgálnak Perc fémes, angolos, de annál kevésbé elegáns, beton kemény ritmusképleteinek, a tapasztalt szakértőkből álló magyar támogatás pedig csak hab a bizonyos tortán.
 • [2018-10-05] Anetha \ Setaoc Mass \ Der Morgen
   

  Folytatjuk. nem is egy, hanem két közönségkedvenccel, legutóbbi szezonunk számtalan bombafellépője közül talán a leglehengerlőbbekkel. a Der Morgen energia mit sem csökkent, sőt mi több, majd kicsattanunk, és sosem látott lelkesedéssel vágunk neki a meglepetésekkel teli új évadnak.
 • [2018-08-17] SaveCorvin x Der Morgen pres. Peter Van Hoesen
   

  Elérkeztünk a nemes nyári Der Morgen trilógia befejező epizódjához. Vendégünk a Belga-Német tengely Peter Van Hoesen-je, aki sokszínűségével üdítő felfrissülést hoz a tikkasztó hőségben Budapest első számú underground clubjába, a Corvin-ba.
 • [2018-07-27] Vril \ Der Morgen
  @ Tesla Budapest

  Nem viccelünk. Mikor szoktunk? Annyit viszont megsúgunk, hogy a nyári Corvinos Der Morgen trilógia elég meredekre sikeredett, melyek közül épp a középső egy kuriózumnak számító live performansz lesz a sokak által emlegetett, mégis félhomályban tetszelgő Vril jóvoltából.
 • [2018-07-21] Rattus w/ Ron Costa
  @ Corvin Club

  Folytatjuk a nyári menetelést, ezúttal Párizs első számú rosszarcúja RON COSTA (Official Page) érkezik kedvenc patkányfészkünkbe a Corvin Club-ba.
 • [2018-07-05] HERZ
   

  Elkezdjük a Afterlife kiadó hivatalos magyar tribute bulisorozatát! Az olasz Tale Of Us páros labelje, az Afterlife a 2016 nyarán indúlt! Csak a kiadó hangzásvilágához illő zenéket hallhattok majd az estek folyamán!
 • [2018-06-15] Cocoon Budapest w/ Extrawelt live + Ilario Alicante
   

  A legendás Cocoon végre Budapestet is beveszi! Mikor 1999-ben Sven Väth elindította ikonikussá vált ibizai bulisorozatát, egy cél lebegett a szeme előtt: elhozni a technót a szigetre.
 • [2018-04-28] Corvin After
   

  A Corvin pres. Mano Le Tough után tovább robog az after!
 • [2018-04-27] Corvin pres. Mano Le Tough
   

  Corvin Club proudly presents Mano Le Tough! These days, the Irish-born but Berlin-based DJ-producer is one of the most celebrated names in underground house and techno.
 • [2018-04-27] Der Morgen ▩ ▩ Psyk
   

  Dinamikus, perkusszív energiabomba mellyel felkerül a pont arra a bizonyos betűre. Anetha, Henning Baer, Regal, nthng, Setaoc Mass, Cassegrain és Architectural után Psyk méltó zárása az impozáns listának és egy mozgalmas évadnak a Lärmben. nem állunk ellen a természet csábításának, a szabadba vonulunk és nyári álmot virrasztunk, előbb azonban mentes vízzel ünnepeljük az elmúló klubszezon együtt szerzett csodás emlékeit. Der Morgen mindörökké és azon túl.
 • [2018-04-20] SHDW & Obscure Shape \ Der Morgen
   

  Vágtató tempó, testes dobhangok, lélekfacsaró dallamok és katarzis. a történelem ismétli önmagát, a Der Morgen pedig rá is licitál.
 • [2018-03-30] Pan-Pot After
  @ Corvin Club

  Természetesen afterrel is készülünk a Rattus w/ Pan-Pot + Wigbert buli utánra.
 • [2018-03-29] Rattus w/ Pan-Pot + Wigbert
  @ Dürlin

  Ott folytatjuk, ahol a Monika Kruse + Amelie Lens bulinál abbahagytuk. A színtér talán legkomolyabb szereplőit látjuk vendégül a Pan-Pot duó képében. A berlini székhelyű Tassilo Ippenberger és Thomas Benedix szakterületük minden ágazatában az első vonalba tartoznak, legyen szó zenéikről, legendás fellépéseikről vagy a Second State nevű kiadójukról.
 • [2018-03-24] ▩ Der Morgen ▩ ▩ Architectural ▩
  @ LÄRM

  ▩ lágy és emocionális, felszabadító és reményekkel teli, akár a tavasz első szárnycsapásai. misztikus, elegáns és erőteljes, mint Reeko alias Architectural.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó