Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 400 Ft
Mindenkinek éjfél után2 900 Ft

Partyajánló

Grand Season Opening @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2007. szeptember 14.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus Drum and Bass, House, Progressive House, Tech-house,
Minimal, House, Progressive House, House
Grand Season OpeningMain Hall: SHLOMI ABER (IZR); JUSTIN DRAKE / PEACE DIVISION (UK); RENÉ AMESZ (NL); Pat Duff, James Cole - Bar Room: Tommyboy, Benny, Shabaam
Club Korona, Kecel,

Grand Season Opening @ Club Korona, Kecel

Main Hall: SHLOMI ABER (IZR); JUSTIN DRAKE / PEACE DIVISION (UK); RENÉ AMESZ (NL); Pat Duff, James Cole - Bar Room: Tommyboy, Benny, Shabaam

CLUB KORONA KECEL
GRAND SEASON OPENING
2007.szept.14.

Main Hall: SHLOMI ABER (IZR); JUSTIN DRAKE / PEACE DIVISION (UK); RENÉ AMESZ (NL); Pat Duff, James Cole
Bar Room: Tommyboy, Benny, Shabaam

Belépő: Éjfélig: CSAK! 2400 Ft, utána 2900 Ft
Infoline: 20/579-90-67
Web: www.clubkorona.hu
Hotel: Korona Panzió: 06 78/422 684; Virág Hotel: 06 30/688-90-83

SHLOMI ABER (IZR)

Izrael legújabb üdvöskéje, aki Guy Gerberrel újra értelmezte a zenei stílusokat! A kinti szaksajtó egyöntetű véleménye alapján ennek a két srácnak sikerült új életet lehelni a modern klubhangzásba azzal, hogy a prog house legjobb elemeit összegyúrták a minimal techno és tech house jellemzőivel. Az eredmény egy dinamikus, egyben utaztató vadiúj hangulat lett, melytől beájult mindenki! A srácok nem véletlen publikálták ezen szerzeményeiket olyan legendás progi kiadónál, mint a Renaissance, vagy olyan house mogulnál mint az Ovum és persze a techno legnagyobbjánál - a Cocoon-nál! Shlomi debütáló albuma októberben a Renaissance-nál jön ki, 50 perces, 12 track-böl álló formában. Keceli szetje igazi unikum lesz majd!

JUSTIN DRAKE / PEACE DIVISION (UK)

Semmihez nem hasonlítható hangzás, csak rájuk jellemző hangulat, egy védjegy, mellyel stílust teremtettek és diktálnak - ez a PEACE DIVISION!
Minimal, tribal, tech, dark & house - címszavak melyek nehezen adják vissza a hangulatot de több, mint 100 megjelent munkájuk, mixeik és dj szetjeik önmagukért beszélnek, akinek egy kicsit is van fogalma a mai modern elektronikus zenéről, az tudja miről beszélek. A duó két tagja Justin Drake és Clive Henry már a 90’-es évek eleje óta alkotnak és a világ minden pontján óriási rajongótáboruk van! Tenagliától, Digweedig mindenki pislogva várja minden új darabjukat, melytől felrobban a táncparkett. Dj-ként is körbeutazták a Földgolyót, Ibizától az egykori New York-i Twilo-ig majd minden valamire való klubban feltettek már. Most végre újra hallhatjuk a törzsi dobok mesterét, aki tavaly elvarázsolt minket minimal-tech house szetjével!…

Danny Tenaglia:Még soha senkitől nem játszottam annyi számot egy este, mint ezektől a srácoktól!

News: Legújabb single-jük a Crosstown Labelen jelent meg és jön egy új mix CD is az NRK-nál Justin és Clive jóvoltából még az idén ősszel!

RENÉ AMESZ (NL)

Nincs olyan klubber, aki ha egyszer meghall egy René Amesz felvételt, ne válna azonnal rajongóvá! Olyan bassline, olyan groove-ok, olyan atmoszféra lengi körül szerzeményeit, ami csak rá jellemző - egyszerre tech/tribe/funk and dirty... Olyat odaver az embernek, amitől ketté áll a füle, leugrik a haja, a szemei kiguvadnak, majd mintha egy mázsás kőtől szabadulna meg a mellkasa, a berobbanó bass-line-ra csak üvölteni tud több ezer társával együtt a táncparketten, ahogy a torkán kifér!!! Nemes egyszerűséggel: Beszarás, amit a srác csinál! Csak hallgasd meg a ‘Strike Me Down’-t, vagy a ‘You Make Me Climb The Wall’-t és vágod majd miröl beszélek! Remixei közül a Faithlessnek, Danny Tenaglia, Tom Stephan, D. Ramirez és Mark Night -nak készítetteket ajánlom.

A holland dj és producer fenomén az elmúlt 2 évben üstököshöz hasonló karriert futott be szerte a világon és idehaza is! Nem csak saját felvételeivel kápráztatta el a szakmát és a nagyérdeműt, de egyedi dj-szetjei, különleges kisugárzása, élettől és dinamikától duzzadó játéka és bolondozása hallgatóságával a keceli Korona közönségét is elvarázsolta. Közkívánatra újra beáll hát a dj-pultba a Grand Season Openingen!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • The Dungeonmaster's Guide

    Dieselboy az amerikai Drum&Bass meghatározó egyénisége,a 'Project Human' után végre új mix CD-vel örvendezteti meg a stílus lekötelezettjeit!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó